Sizce, İlişkide fazla anlayışlı olmak ters tepmez mi?
Siz katlanır mısınız? Katlandınız mı? Sonuç?

aşkın tanımını çarptan atasözü, insan sevdiğininin nesine katlanır ki? seven insan bir bütünü sever, dikenini de yumuşak yapraklarını da... eğer ki bir insan sevdiğinin bazı özelliklerine katlandığını söylüyorsa o kişiye aşık denir mi? 😊😊katlanan insan sevmiyordur, aşık değildir. ondan sonra ayrılınca gelsin "":zaten şöyle yapıyordu, böyle yapıyordu şunu yapmasına sinir oluyordum""" demeler... yani kısacası böyle bence...
Bu konuda biraz bencil olmak gerek
aklına gelip gelemeyecek herşeyine katlandım halada katlanıyorum sonuç benim agzıma etmekle beni kendime küstürdü hayattan sogudum o yuzden kimsenin hiç birşeyine katlanma ölsende aşkından benm mecburiyetim var
Hiç uğraşamam.
Cevap
2Cevap
Empati kurmak önemli. Karşındaki seni boğuyorsa susmycaksın açıkca söylyceksinki oda farkına varsın ve seni seviyorsa zaten düzelmeyede çalışır.
bir yere kadar. bir yerden sonra dikeni de ekeni de diyip gidiyosun.
İkisi da bazı fedakarlıklar yapmalı. Kadın kısmı daha çok susar, geri çekilir, pas verir. Nedeni - erkeği egemenlik ister, kendini erkek hissetek ister, bu his olmayınca ne kadar güzelse ol gider.
Bütün kaprislerine katlanmak değildir bunun anlamı. Birini seviyorsundur ama boyu senden kısadır, sevdiğin biri için hoşlanmadığın huylarına tahammül etmeyi öğrenirsin ama bu küçük şeylerdir
kaprislerine katlanmak degil, önümüze cıkan sorunlara katlanmak, pes etmemek
kaprisleri olsa sevmem ki zaten
Tribe katlanamam. Kısıtlanmaya ise hiç tahammül edemem.
isvicreli bilim adamlarinin dikensiz gulü kesfetme nedenidir.
katlanacaksın seven zaten görmez sen görünmeyeni görünen gibi görürsün o zaman karşındaki anlamlı olur
Bu söz tam olarak öyle değil.. mesela seviyor sun ama o sakar.. şakalı bir mana da her gülün dikeni vardır denir.. her dediğine boyun eğmemek gerek
Birisini gercejten seviyorsan aşiksan yaptiklari sana kotu gelmez kii ben herseyine aşigim meselaa
katlandim 9 yil sonuc simdi akrabasinin kiziyla sözlü
Anlayis ayri kendi kisiliginden odun vermek ayri anlayis sart ama
Her dikene de katlanılmaz
Belli bir yere kadar katlanılir
Katlanmayalım saçma oluyor 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar