Deniyorum deniyorum olmuyor çıkar yol bulamıyorum çok üzülüyorum 😔 Lütfen bana yardımcı olun?

2 senedir hayatımda olan biri var. Zaman zaman kötü zamanlar geçirsekte ilişkimiz devam ediyor. Bende bu duygular ciddi derece de değişmeye başladı. Erkek arkadaşım çok dürüst bana çok güveniyor aynı zamanda sevgisinden hiçbir zaman şüphe duymadım. Fakat kendim için endişe ediyorum. İlişkimizde eksik bişeyler var ya da ben bahane arıyorum.. bilmiyorum kafam çok karışık beni bu kadar çok seven biri varken hayatımda bende onu severken üstelik aklıma giren düşüncelerime mani olan başka birisi var! Sürekli onu düşünmek beni çok rahatsız ediyor. Bu durum beni rahatsız etse de onu düşünmekten de vazgeçmek istemiyorum ama bu hayatımda ki insanı düşünce olarak aldatmak😔 Böyle bişey yapsam yıkılır mahfolur onu kaybedemem beni böyle seven bir adam var. Kim için nelerden vazgeçiyorum? Vazgeçmemeliyim. Sonunda pişman olan ve üzülen yine ben olucam. Lütfen yargılamadan kırmadan bana akıl verin nasıl kurtulucam bu düşüncelerden😔
Deniyorum deniyorum olmuyor çıkar yol bulamıyorum çok üzülüyorum 😔 Lütfen bana yardımcı olun?