Bana gore ev hanımlari. cogu vakitler tek basina olduklari icin.
ev hanımlari
iş kadinlari
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Zengin diye kel adamlarla evlenenler aldatır mesela. Yaşlı kocası olanlar vs gibi durumlar. Bir de kocası aşırı ilgisiz ise aldatabilir. Ya da zorla evlendirilen kişiler. Bunların dışında aldatıyor ise tam bir karaktersizdir zaten.. Hoş aldatan her türlü karaktersizdir de suçu hafifleten sebepler olabilir.
Ev hanımları kolay aldatır.
Aylaktır çünkü. Macera yaşamak ister.
Eşi harıl harıl çalışırken, o ızbandut g*tünü deldirmek için, sanal alemden tokmakçılarla yazışır ve aldatır. Nitekim hep böyledir.
Özellikle türbanlı evli kadınlar.
Çevremden gördüğüm kadarıyla çalışan bayanlar. Çünkü, kendilerine daha çok güveniyor ve eşine minneti, bağlılığı kalmıyor. İş arkadaşlığı ayağında asılan erkekleride sayarsak.. Malum son gerçekleşiyor..
nefsine uyarsa aldatır... amma nefsine uymazsa bırak aldatmayı başka birine gôz ucuyla bile bakmaz...
Orasi oyle
Cevap
11Cevap
Çalışan ya da ev hanımı ayrımı yapmak saçma içinde varsa aldatır ev hanımı eşi gidince erken saatlerde çalışan kadin mesai var diyip 1 saate işten izin alıp gider aldatır kadın eşiyle cinselik yaşayacağı günü kendi belirler dostu ile o öğün iletişime geçmez
Bunun meslekle hic bir alakasi yoktur bence insanin icinde karakterinde olan biseydir babannem hep or.. yu zincire vursalar kilidiyle oynasir der yani naparsan yap nereye goturursen gotur aldatacak kadin aldatir
Bu soruyu sorman çok saçma. Aldatmak isteyen biri evde oturması ya da çalışması durdurmaz. aldatmak isteyen her türlü aldatır ayrıca bu kişilik meselesi
Aldatmaya gözü olanın ne yaptığınn cok da bir önemi yok bence. Ben aldatmak istedkten sonra isterse hic zamanim olmasin kısacık aralara bile sıkıştırablirim. O karakter meselesi.
Ev hanımlarının boş vakti çok ama çevreleri yok. İş kadınları ise işi gereği yüzlerce insanla tanışmak sohbet etmek durumunda kalıyor. Haliyle cevap iş kadınları :)
karakterli ve seven bir kadın aldatmaz kısacası eğer aldaticaksa zaten ev hanimi da aldatir is kadini da aldatir bunun bence kiyasi olmaz
Ev hanımları diyorsun ama hangi ev hanımı kriterine girdiğine bakmak lazım. Şahsen benim annem evde iş yapmaktan kendine çok az zaman ayırıyor.
Saçma bir soru, bu konu o insanın yaşadıklarıyla ve karakteriyle ilgili.
içinde ayıp Serefsizlik olan herkes. Namussuz olan herkes aldatır.
Allah korkusu olmayan kadir kıymet bilmeyen azgın teke sendromu yaşayan herkes aldatır ev hanımı çalışan diye ayrım yapamam
ev kadınları ve iş kadını arasında ne fark var biri insan bir başka birşey mi ama ikisinde de aldatan var ikisinde de sadık olan var..
Ev hanımları çok boş durduğundan kada o yönlere kayabiliyor. Daha çok onların yaptığını gördüm.
Böyle bir genelleme yapılamaz, kim ahlaksızsa o yapar.
o kişinin ev hanimi veya is kadini olmasina gerek yok yapmak isteyen hersekilde yapar
Içinde o niyet olan havada karada aldatır evi işi yok :)
Hayır genelde öyle olmuyo çalışan kadınların daha çok cevresi oluyo çalıştığı yerden olsun mesela daha kolay aldatma riski var ama evde oturan yani ev hanımları evin isi gücü olsun bide cocuk olursa aldatması pek mümkün olmuyo
Is kadinlarinin daha cok aldattigi genel bir yanilgi bence. utun gun bos olan kadinin aldatmaya daha cok firsati var.
Bence ev hanimlari. Ozellikle esi gurbette calisanlar. Ama benim komsumun da kocasi denizci. Gidince 4-5 ay gelmiyor. bir denk getiremedim. Tavirlari acaip azginnn
Okadar genel bir ayrım yapılmamalı bnce 😄vicdanı olan öyle bişe yapmaz zaten.
ne alakaya bir insanın içinde aldatmak varsa aldatır.
içinde olan herkes aldatır ister ev hanımı olsun ister iş kadını
Ev hanımları gavur cesardti gösterip evinde aldatıyor hicmi görmuyor kimse üstelik yakalanmiyor akşam esi gelene kadar ortada delil bırakmıyor buyuk ihtimalle eşiyle yapacağı günde dostunu cagirmiyor yoksa gündüz girilen akşam anlaşilir
Bunun evi işi olmaz. Mayası tutmayan aldatır kardeş
Eğer kafaya koymuşsa hapisteki bile yapar. ama şu zamanda çalışan aldatmada daha yoğun çalışıyor
aldatmanın mesleki bir kıstası yoktur..
karakteri / karaktersizliği vardır..
İş kadınları daha çok erkeklerle içli dışlı olduğundan..
insanın kanında olmasın ev iş farkedermi dağda olupta ne halt yiyenleri biliyorum ben
Ev hanımları daha cok aldatıyor bence
Aramizda ama en azindan sanal alemde 😌rekor onlard
erkekler aldatiyor hep
Peki erkekler, kiminle aldatıyor? Erkek erkeğe değil heralde dimi?
kadinlar kiminle aldatiyor o zaman
Ben hep kadınlar veya erkekler aldatıyor demedim ki. :) sen diyorsun hep erkekler aldatıyor diye. Bende diyorum ikisinin de birbirinden aşağı kalır yanı yok.
karaktersiz olursa ev iş fark etmez
is kadinlari cunku daha rahatlar
Ruhu kaşarsa hepsi aldatır
hadi bunu da sınıflandıralım oley
Allahtan korkmayan bayanlar 👍
Karakter meselesi boş vakitle alakası yok bence
Nekadar sacma bir anket bu
C: karaktersiz hanımlar
Haysiyet onur ve inanca göre değişir bu
Kişiden kişiye değişir. Genelini bilemiyorum
hiçbiri or. spular aldatır.
karakter meselesi bce