Aşık olduğum kız benden hoşlanıyormuş fakat başkasıyla flört ediyorum. Ne yapacağım?

Merhaba arkadaşlar, şu an çok karmaşık duygular içerisindeyim. Üniversitenin ilk günleri bir kızla tanıştım. 20 yıllık hayatımda ilk defa aşık oldum; karakteri, davranışları, hareketleri, bakışı vs beni kendimden geçiriyordu. Lakin özgüvensizliğimden dolayı açılamadım. Biraz fazla güzel olduğu için kendime yakıştıramadım açıkcası. Son haftalarda aramıza biraz soğukluk girdi 1.5 ay falan konuşmadık hiç. Onu unutmak için Başka bir kızla yakınlaştım. 2 haftadır flört ediyoruz, sevgili olduk gibi, hatta bir şeyler de yaşadık.

Dün esas kız mesaj attı. Naber, neler yapıyorsundan falan girdi. Sonra benden hoşlandığını ve aklından çıkaramadığını söyledi. Ben de uzun uzun içimi dökerek ilan-ı aşk ettim. Sonra buluşup konuştuk, sarıldım vs... Lakin 2. Kızdan haberi yok.

Çok büyük çıkmazdayım ne yapacağımı bilmiyorum. Aklım ve kalbim aşık olduğum kızda ama diğerini de üzmek istemiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Up
Güncellemeler
+1 yıl
up.
Aşık olduğum kız benden hoşlanıyormuş fakat başkasıyla flört ediyorum. Ne yapacağım?