Sevgilim başka bir kızı beğeniyor, ne yapmalıyım?

Sevgilimle 1-2 aydır birlikteyiz ama yıllardır seviyorum ve bir paylaşımımız vardı. Çok uzun zaman peşinden koştum ama anca ilişkiye başladık. Hayatındaki ilk sevgilisiyim önceleri sadece flörtleri olmuş. Başka şehirde okuyor ve bir sınıf arkadaşı var. Üniversitenin ilk yılı sınıfında güzel kızlar olduğunu falan söylemişti. Ve bir kızı beğendiğini biliyorum. Bir gün benimle buluşmak yerine (biz sevgili değildik o zaman) şans eseri o kızla denk gelip buluşmuşlardı. Kız evlerine falan girip çıkıyor. Kanka kardeş muhabbeti olduğunu söylüyor istersem tanıştırıcakmış falan. Baya farklı rahat bir kız falan. Saçı pembe piercingli rastalı. Kızı sevmedim ve aşırı taktım. Sevgilim sosyal medyaya hiç önem vermez ama benim hiçbir fotoğrafımı beğenmiyor konuşunca da daha iyisini yapabilirsin ben dürüstüm diyor. Ama kızın her fotoğrafını beğeniyor. Aslında ilgi gören ortalama ya da ort üstü bir kızım ama sırf bu kız yüzünden kendimi kötü ve çirkin hissediyorum. Mutlu değilim sevgilimle de konuşamıyorum yine mi bu konu oluyor kaç kez açıkladım vs. Ama içten içe başka bir kızı benden daha çok beğendini bilmek de üzücü. Özgüvenimi kaybettim lütfen yardımcı olun, ne yapmalıyım
Sevgilim başka bir kızı beğeniyor, ne yapmalıyım?