Severken gitmek zorunda kalmak?

26 yaşındayım şimdiye kadar birçok ilişkin oldu yani ilişki derken hayatıma üniversitede özellikle birileri girdi ama ben öyle uzun uzadıya gerçek manada bir kez ilişki yaşadım ve o kişiyle şu an nişanlıyız geçmişte erkeklerden çok darb e yedim şöyle ki ;güvendim sevdim biraz da nefsime uydum ama sonu hüsran... beni ciddi manada seven pek kişi olmadi sevgiler hep yüzeyseldi. Peşimden koşan çoktu ama derler ya ses var görüntü yok. Sonuç olarak delirme noktasına geldim psikolojim alt üst oldu sürekli mutsuz edilmekten ve yıllar sonra karşıma birisi çıktı kendimce dedim ki ben bununla evlenicem. Öyle de oldu yani olacak mı bilmiyorum tabide en azından aşama kaydettik bana evlenme teklif etti beni sevdi -ki ben şimdiye kadar bu kadar sevildim mı hatırlamıyorum - bana aşırı değer veriyor düzgün bir karaktere sahip. Beni sahipleniyor koruyor kolluyor kısacası melek gibi bir insan. Ama gel gelelim ki her ilişkide olduğu gibi bizde de sorunlar oldu ve ben sırf bu geçmişteki güvensizliğim yüzünden ona karşı da bir önyargı oluşmaya başladı -erkek değil mi hepsi aynı mantığı -tartışmalarımız yüzünden bunalacak noktaya geldiğim anda buna ayrılalım yapamıyoruz dedim ve bu bana bıraktı ara sıra o da ağzından kaçırdı ayrılalım cümlesini üstelik biz nişanlıyız ilişki de yaşadık- ona her anlamda bağlandım yani- ama içimdeki hisler bana bu iş olmayacak diyor ailemden babam da pek sıcak bakmıyor gibi sonuç olarak arada kaldım seviyor muyum çok seviyorum ama o içimdeki his bir türlü gitmiyor. Bide şu birlikt e olma durumu kendime olan güvenimi yok etti. Neden çünkü bana saygısı azaldı gibi hissediyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Ben bu durumda ne yapmalıyım? Mücadele vermeli mıyım yoksa gün gelir o da beni bırakır gider mi?
Severken gitmek zorunda kalmak?