başınıza hıc böyle bı durum geldı mı?
ne hıssettınız?
bu konu hakkında bısıler yazar mısınız
cok uzgunum sanırım
ne hıssettınız?
bu konu hakkında bısıler yazar mısınız
cok uzgunum sanırım
bak bu konu hakkında en güzel dizeleri yazmış Erhan Güleryüz!
Severek ayrılanlar bilirler ayrılığı
sen benim eş ruhumsun
unutmuş olsan hissederdim
unutmuş olsan yanımda durmazdı her sabah hayalin
nereye gidersen git çantanda bir resmim
aklında gülüşüm olsun
ben seni gerçekten sevdim bitmez demiştin bitmedim...
4 senelik sevgilimi ailelerin müdahil olması yüzünden kaybettim yani severken kavuşamama durumunu yaşıyoruz biliyorum ki o da bende halaa deli gibi seviyoruz birbirimizi gel gelelim her şeyin bir sonu olduğu gibi bizim sonumuz da çabuk geldi... Son bahar gibiydi o giderken yapraklarını döktü, ben ise dallarımı kırdım bir daha onsuz budak filiz vermemeye and içtim...
benim geldi.
yani tam olarak severken demesek de, bu sitede birinin sorularını yakından takip ettiğim için artık yazmamı istemedi. bende artık yazm...
neyse işte evet yine ben :/
yazmanı ıstemedıgım zaman kötu bı donemıme denk gelmıs olabılırım
gercı hala kötuyum ama olsun yaz
ıcınde kalmasın bari :)
bu arada görudugn gıbı yenı hesabım bu
dıgerı kapatılmıs :D
bana mesaj atar mısın lütfen
atmayacaksan da en azından senin hakkında sordugum soruya cevap ver ya da buraya yorum yap
lütfen
benim hakkımda sorduğun soru? göremedim ben onu :/
bakmak için gec kalmışsın. İletişim amaçlı soru olduğu icin kaldırmışlar. 25_29 yaş arası erkeklerin arasından kim olduğunu anlamaya calıstım. Ama hic biri sen degildin bence. Yazdıklarından anlayabiliyorum ben seni. Benim diyene de üç tane sorum vardı emin olmak için. Senin bilecegin sadece
geberirsin umarım öl !
Eic benim değil senin :/
tamam
Severken terk ettim nasıl oldu ne bitti çok hızlıydı herşey ama çabuk unuttum. Ona da alışınca birşey kalmıyor
nası cabuk unuttun ?
Zafer Güler - Ayrılık da Sevdadandır var bı de
tesekkurler
Cevap
10Cevap
Senin icin cok degerli birinin olmesi demektir ona birdaha dokunamamk kokusunu unutmak ayni hayallerde bile yer alamamaktir eger bitti ve artik yeni bir hayat kurucam bu mutsuzlukla yasayam diyorsanda ondan daha iyisinin karsina cikmasini bekleyeceksin veya arayip bulucaksin
l*n ılk cumlelerı okurken ağlayasım geldı ağladım ağlıyorum falan
guzel yazmıssınn
Aglamamalisin sen aglarke kimbilir o ne yapiyor kimse senin kadar uzulemez o yuzden sanki o hic hayatina girmemis gibi davran ortak arkaslarini imha et fotolar falan varsa sildir silme yani gorme bile hatirlama ismini unut facende o isimi tasiyan insanlar varsa onlari bile sil gittiniz yerler gitme yani kisacasi onu hatirlacak hersey imha edilmedi yani bn boyle dusunuyorum hatirlamazsan aci cekmezsin
aynen oyle
doğru dıyorsun
tamam denıcem hepsını tesekkur ederım
umarım ıyı geceler
Zor birşey nediyim. Birde benim gibi kendi hataların yüzünden karşındaki senden soğuduysa onun suçluluk duygusu iki katına çıkarıyor acını. Tabi bu demek değil ki tek suçlu benim, ama konuşup halletmek yerine gururumuza ve inadımıza yenik düştük.
Karnına yumruk yemiş gibisin nefes alamazsın hatta almak istemezsin şimdilik tabiki
ileride aklına bile gelmeyecek. Rahat ol bunlarda bizim için... hayat böle be genç
Kalp kıranlar , kalplerinin de kırılmasına alışmalıdırlar.
herkese sevmek zorunda degılız
herkes de bızı sevmek zorunde degıl
sadece bu surecle ılgılı bı sorun bu
malesef kötü birşey seviyosun ama konuşamıyosun yazamıyosun bişey.
evet oyle
bir kızla çıkıyorduk ciddi anlamda. söz felan vermiştik ayrılmayız diye. ben gayet mutluydum. sonra ayrılalım ve bitirelim demesi yıkmıştı. çok aşıktım.
Cok boktan bir durum! Hep boyle olmasi cok sacma dusuncesi oluyor insanda
Geldi, çok zor günlerdi. Allah birdaha yaşatmasın.
Bu durumdan nefret ediyorum mk.
çaresizlik işte, uzun uzun anlatmaya gerek yok
Gelmedi ama eminim zor bir durumdur-_-
Çok severken terk edildim...
Zordur elbet klasik olsa da zaman lazım..
geldı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar