Arkadaslar ben arabada gezerken kiz arkadasim instagramdan canli video acmisti oda beni gormus demek.. mesaj atti bana, mesajin fotografini alt tarafta paylascam sizce nedemeye calismis. Bende mesajina onu cok umursuyomus gibi bir cevapmi vermisim?
ayrılık bir kere olmalı bence. bir kere affedilir diyelim, ikincisi ve sonrası çocuk işine döner. bence birinci affetme de yanlış ama bunlar gönül işleri, öznel yani
o karaktersizlik. benim demek istediğim farklı bir durum da bayağı uzun hikâye. kafası karışık işte. biraz da boşta kalmış belli ki.. empati kur anlarsın derdini. risk alma yol ver derim. kurcalamaya lüzum yok bence ama senin tercihin tabi
o kadarını bilemem ama tavrın kesinse engelle. çünkü ona açık kapı bırakmış gibi görünüyor mesaj atacak yetkiyi verince. ayıp mayıp boşver. tavrın ne ise ona göre ya hep, ya hiç tarzı ilerle
Bence kalır. Ben unutamadım. Aklımda kalmayı bırak bir an aklımdan çıkmıyor. İstersen özelden maj at sana anlatayım benim olayın özetini. Hem belki sana faydası olur hem bana akıl verirsin
Eger başka insanlarin (özellikle erkeklerin) yanında görürse yazar gibime geliyo kırıcı bir mesaj attığını düşünüyorsan eger, biraz sert bir tepki verdim sanirim kusura bakma tarzinda bir mesaj atabilirsin
çocuk haklı onun bunun arabasına binmissen kalitesizsn
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hak ediyor niye oyle dusunuyorsun benim hakkmda. O benim canimi cok yakti benle birlikteyken baska kizlada birlikteydi ve secimini yapti o kizi secti arabada gezmiyip napcam oturup evde onun icin aglicak miyim hı?
Bırak tabiki, bir süre sonra ters tepebilir, bir bakmışsın eli başkasının elinde. üzmeyin, yıpratmayın sevginizi bu işlerden daha çok sorunlara odaklansanız daha kolaylaşacaktır işiniz.
Dostum derken yanlış anlama iyi niyetle söylüyorum senin istediğini yapmış yazma demedinmi 😂😂 şimdi kız tripleri tamam tamam 😆😆 bence yazdıkları seni sahiplenme duygusu
Aynı taktiği kullanabilirsin. ya da sosyal medya hesapları üzerinden seni takip ediyorsa herhangi bir erkek le fotoğraf çekilip hesabına yükleyebilirsin. Dayanamaz atar herhalde.
Onun arkadaşını işe karıştırmanı önermem kendini baya ihanete uğramış gibi hissedip seni kötüler. Hem arkadaşıyla baya araları bozulur. Ama ona baya kin besliyosan yapabilirsin.
En İyi Cevaplar