Senden hoşlanmıyorum diyen bir kız için ne kadar ısrarcı olursunuz

arkadaşımın tanıştırdığı bir kızdan hoşlandım aslında ilk görüşmemizde hatun da benden hoşlanmıştı. nedendir bilinmez bir kaç kere daha görüştükten sonra herşey iyi gitmesine rağmen durup dururken senden hoşlanmıyorum dedi ama beden dili bakışları pek öyle değil ve benim ona fazlasıyla ilgi duyduğumu anlamıştı tabi görüşmeye başladıktan sonra.hatun senden hoşlanmadı ise niye görüşmeye devam etti ki ya da sen niye görüşmeye devam ettin sorusu aklınıza gelebilir. çok iyi bir insanmışım öyle diyo. ben bunun üstüne istemiyosan devam etmeyelim dedm ama o zaman da alttan alıyomuş gibi yapıyo görüşsek gibilerinden mesajlar atıyo. arada bir de ben sana uygun olmayabilirim demesi var bu ne demek ? bir kıza ne kadar süre vermek lazım. beraber akşam yemeği de yedik sabah kahvaltısı da yaptık yaklaşık 3 hafta görüştük. bu arada onun depresyonda pesimistik ve obsesif kompolsif olduğunu tespit ettim(ruhsal sıkıntı da var yani :). benim hoşuma gidiyo hatun yine de! sizce ne yappim ne kadar zorlamak lazım bu durumu !
Senden hoşlanmıyorum diyen bir kız için ne kadar ısrarcı olursunuz