Bir erkek 3 yıl birlikte olup nişanlanıp düğüne 6 ay kala herşeyi bırakıp nasıl gider?

Arkadaşlar çok yorucu günler haftalar aylar yillar gecirdim. 3 sene bir fiil herseye katlanip cok sevdim hep sevdim bir dakika vazgecmedim herseyinde her noktasinda yaninda oldum iyisinde kotusunde ölüsünde dirisinde maddi manevi hep yanindaydim yemedim yedirdim icmedim icirdim. bir kere aldatmadim bir erkege bakmadim dimdik onurumla namusumla gururumla devam ettum yola. istemedigi hicbirseyi yapmadim olmadigi zamanlarda bir kere disari cikmadim. istemedigi icin kimseyle gorusmedim oturup kalkmadim hayatimin merkezi haline getirdim 1200 gun icinde gorusmedigimiz gun sayisi 200 u gecmez sabah aksam birlikteydik. hep sevdigini asik oldgunu nefes alamicagini soyledi bana. cok daginik kotu bir hayati vardi aile hayati yoktu berdus arkadaslar icki hayatiydi bende bunlardan koparmaya calistim gorusmesini istemdigim o igrenc kisilerden uzaklstirdim. hergun icen adam haftada bire indirdi. herseyin normal gidebilecegini degisebilecegini dusundum daha once hayatinda benim gibi biri olmadigi icin. arada kavgalarimiz oluyordu ayrilik surecleri hep gitti alkole arkadasa hep bu sekilde devam ediyordu gelgitler vardi. bu sekilde 3 yil gecirdik. son 6 ay kaldi dugune ve mobilya gelinlik dugun salonu alisverislerini tamamladik. mutlu evlencez zannediyordum megerki baska bir pislik kadin varmis eski arkdslariyla gorusuyormus benle evlenmek istemiyormus bogup sıkiyormusum benden nefret eden bir insana dondu 1 ay icerisinde dugun salonunu iptal etmys takiliyormus mutluymus umrunda degilmisim ailesinin soyledigi seyler bunlar.3 yil once muzik yapiyordu yine yapmaya baslamis. boyle yuzustu kaldim ne diyorsunuz haketmismiyim yasanabilcek kaldirilabilecek bir durum mu nedir bu mesele ben cozemedim daha neler neler ama anlatcsklarim malesef ki buraya sigmaz. eger iki uc kelimeyle anlatilcaksa ilk kez sevip asik oldum ailesine deger verdim merhamet vicdan cok yuksek allah inancim cok yuksek hep bunlara siginrak davrandin. ki bana umudum en guzel duam deniliyordu. napilmali?
Bir erkek 3 yıl birlikte olup nişanlanıp düğüne 6 ay kala herşeyi bırakıp nasıl gider?