AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
220Cevap
hayır
Evlenmemek sacma
hayir yaşamam
hayır yaşamam
yaşansın veya yanmasın sorun ne burada
Aileler biliyorsa neden olmasın
kız kabul ederse olur :)
Yaşadım gene olsa yaşarım pişman değilim :)
Yaşamam
Yaşamam.
aslında iyi olur neden oolsamın
Asla net.
evlilik olmadan olmas
Olur sadece dinimize ters.. senin sınırlarna baglı
Ama tabi evlenmeden olmaz 😎 geri aln eksi puanlarıı
Imkanim olsaydi yasardim.
Hayır
Yaşarım.
Yaşarım
Yasamam tabiyiki
yaşanmazz
Hayir
yaşarsak sıkıntı bence.. :D
yok ya ben almayayım kalsın.
Yaşamak lazım ya o zaman daha iyi tanınır
Bişey derdim ya bunlara neyse
sevgilim olursa evet kabul ederim :D
çok ciddi düşünüyorsak neden olmasın
Yaşamadan evlenmem
O ne bee karı koca gibi..
Velev ki ayrıldınız..
Senin dul kadından ne farkın var şimdi?
ters yazdın :)
Erkek arkadaşım evin içinde nasıl biri , pis mi temiz mi, düzeni bana uygun mu , vucudu bana uygun mu bilmeden onla nasıl evleniyim. Ömrüm boyunca "amaan kızlar soruyordaki giovanny'ler ne der şimdi" diye düşünüp direk evlenip acı çekeceğime , sizin gözünüzde dul olayım daha iyi. Hayat benim değil mi , kimse mutluluğuma ve hüznüme karışamaz
sen cok ıcıne gırınce anlıyorsun galıba erkek olsan durum zor du kız olunca kabul eden olur olur yanii
Sizde beraber yaşamak zaten sadece "içine girebilecem vuhuhu yaşasın of bee" diye bağdaştırıldığı için sizin gibi medeniyetsiz bir erkeği seçmeyeceğim tabi. Sanki kararımı değiştirecek gibi bide konuşmazlar mı hey gidi hey
sen nasıl anlamak ıstıyorsan oyle anlıyorsun ısıne geldıgı gıbı hep haklı olan tıplerdensın neyse byeee
Kızım ben şunu diyorum :
Şimdi birbirimizi kandırmayalım. Kimse elin oğluyla ortada hiçbir neden yokken, kalkıp da aynı evde yaşamaz. İşte tanımak istiyorum şöyle böyle... Her tanımak isteyen "sevgili kılıfı" nın arkasına gizlenip birlite yaşasın o zaman. öyle bişey var mı? Zaten bunların hepsi SIRF SEKS YAPMAK İÇİN BAHANE.
Sen kendi vücudunu hiçbir garantisi olmadan bu kadar ucuz ve kolay teslim ediyorsan, sana yapacak bişey yok zaten.
Yarın bir gün ayrıldğında (ki %9 unun sonu belli ) karşına çıkan erkeğe temiz, masum, zararsız, hanım hanımcık kız triplerine girme.
Sen zamanında seks için elin adamlarıyla karı koca gibi yaşamış birisin. Karşındakini aldatma
Diyorum ki beni geçmişi olmayan biri olmama şart koyan medeniyetsiz biriyle olmayacam zaten direk yüzüne söylecem. Ben böyleyim arkadaş sana me ben masum ayağına yatmayı sevmiyorum ki zaten neyin kafasındasın.
O medeniyetsizlik değil, gavatlık...
Genelevden bir or*spuyla evlenen bir erkek senin zihniyetine göre dünyanın en medeni insanı zaman :D :D :D Komedi yaaa
Sen de TAM TERSİM OLAN - arkasından ve ağzından otoban geçmiş temiz ve masum bir kızla evlenirsin umarım 😇
Aman aman benden uzak olsun... İstemem.
Zaten ben böyle bir ortamda böyle bir dünyada evlenmem neredeyse imkansız
Sizin o kirli, iğrenç dünyanızı gördüm... Milyonlarca kız tanıdım. Ve her halinize şahit oldum.
Böyle bir varlıkla evlilik asla düşünmüyorum.. Annelik bende yücedir... Sizi annelik sıfatına da layık bulmuyorum...
Zaten hepiniz evlenmeden onlarca adamın karısı olmuşsunuz bile..
kalbı temız olanlardansın evet bunu anladık güzel bırsey buuu
He yani yabancı ülkelerdeki kadınlar anne değil , anladım. Senin bu kafayla saçların erken beyazlar. Annelik bana göre de cok sorumluluk ve sevgi gerektiren birşey, çocuğuma nasıl bakacağım birlikte olduğum erkek sayısıyla , ki birkaç tane olacağını söylemedim sen uydurmuşsun en çirkin yerinden, zerre kadar alakası yok. Hepinizden akıllı ve sağlıklı bir evlat yetiştireceğime eminim.
yasamam
Evlenmeden olmaz
Ben yaşarım tabii
O ne bee karı koca gibi.. Saçmalığa bak..
Velev ki ayrıldınız..
Senin dul kadından ne farkın var şimdi?
@Giovanny evli olmadığımız için ayrıldığımızda da sadece sevgililer ayrılmış gibi olucak dul kadın falan meselesi yok
karı koca gibi yaşıyorsun işte. bir imza atmamış, hala ne diyo :D
Sende gerçeğin ne olduğunu bal gibi biliyosun ama yalanlara ihtiyacın var... Ve bu yalanlarla kendini kandırmaya ihtiyacın var :D
Kimse elin oğluyla ortada hiçbir neden yokken, kalkıp da aynı evde yaşamaz. İşte tanımak istiyorum şöyle böyle... Her tanımak isteyen "sevgili kılıfı" nın arkasına gizlenip birlite yaşasın o zaman. Öyle bişey var mı?
Zaten bunların hepsi SIRF SEKS YAPMAK İÇİN BAHANE.
Sen kendi vücudunu hiçbir garantisi olmadan bu kadar ucuz ve kolay teslim ediyorsan, sana yapacak bişey yok zaten.
Yarın bir gün ayrıldğında (ki %99 unun sonu belli ) karşına çıkan erkeğe temiz, masum, zararsız, hanım hanımcık kız triplerine girme.
Sen zamanında seks için elin adamlarıyla karı koca gibi yaşamış birisin. Karşındakini aldatma
@Giovanny Yaa Allah aşkına üşenmedin mi o kadar şey yazmışsın yaa ben şahsen okumaya üşendim
Yoo? Yazmadım ki. Kopyaladım
@Giovanny Anladım
Yaşamam
Hayır
hayir
hayır !
Yaşamam yasarsam evliliğe gerek kalmaz
Hayır
Yasamam
hyrrrr
caiz değil olmaz öyle şey
Olamaz!