Dünyanın en yakışıklı erkeklerine sahip 5 ülkesi: İtalya, İngiltere, Güney Afrika, İspanya, Fransa..Tamam bunlar dünyanın en yakışıklılarına sahip ülke olabilir.. Ama benim merak ettiğim başka.. .
tabii ki yabancı erkekler daha çapkın.. Avrupa ülkelerin de bakirelik gibi bir kavram yok ki.. Tanışmış hoşlanmışlar ise birbirlerinden yatak sorunu yok ki.. Zaten ikisi de korunma yöntemlerini lisede ders olarak görmüşler.. Burada daha yeni görüyorum AVM lerde ve eğlence merkezlerin de erkek W. C. lerin de prezervatif satın alma otomatlarını.. Yurtdışında 20 - 25 sene önce vardı onlar.. Çatır çatır o anlık prezervatif alıyordu erkekler tuvalette yarım dolara dışarda bira pub ta ayarlayıp kızı.. Bakirelik kavramı olmadığından hiç hayır lafını duymadıklarından maalesef orada daha çok çapkınlık oluyor.. Siz Türkiye de tanımadığınız birini bir kız olarak gidip dansa kaldırdınız mı? :) :) İşte bir kız gidip kaldırıyor dans edelim mi diye yurt dışında oldukça rahat hemde.. Kimsede kafasını döndürüp bakmaz bile ; nooluyor diye..
Çapkınlığın ülkesi olmaz :). Bana göre seyahatlerime dayanarak bunu söylüyorum en fazla capkin erkeği veya flört etmek isteyen erkeklere Amerikada rasladım. Baya atikler ve yolda cafelerde vs sürekli telefon numarası vs istiyorlar. Turkiyedeki erkekler bakıyorlar. Bakış flörtleri yoğunlukta.
4
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Burda tlf numarası isteseler İMDAT sapık var! diye çemkiririz :D
Türkiyedeki erkekler toplumun oluşundan ve senin dediğin nedenlerden kızlardan telefon istemeye korkuyor galiba :). Yurt dışında kızlar belki tanışmaya daha yakın.. Ne yurt içinde nede yurt dışında telefon nr birisine vermiyorum. İsteyenleride kızarak değil kibarca nazikçe red ediyorum.
Erkeğin iş bilmeden asılanına abazan, asılıp da tavlayanına çapkın denir. Bu durumda şekilleri ve ekonomik durumları itibarıyla Avrupa erkeğine karşı koyacak bir Ortadoğulu kadın olamaz.
Ben türküm diye belirtmezsem squatlı ukraynalı steryotipindeyim. Osloda türke hic rastlamıyorum, gördüğümü de 5km öteden tanıyorum. ☺ bir ara öğrenci olarak gelmiş biriyle tanıştım, ingilizcesi çok iyiydi ben hiç bozuntuya vermedim.☕ Numaramı istedi turkce konustum. O an ki yuz ifadesi seferi kaybetmiş Andrea doria gibiydi.😆 Tr erkeklerinin çapkınlığı bende böyle anı kalmıs
yabancılar daha capkindir adamlar sevgilisi varken bile baska kizlarla oturup kalkiyor adamlar rahat etrafinda çok kiz var biri olmazsa diğeri ama biz türkler de bir tane bulduk mu elimizden kaçmasın der dişi sineklere bile yaklaşmayız elimizden uçup gitmesin diye :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bir erkek ne kadar yakışıklıysa, o kadar çapkındır. Bende Hakkı Bulut terkim yani. :D
bizide anlayın elde ki mal belli ekonomik durum sosyal statü yabancılara göre çok farklı ayrıca gavurlar Türklere göre çok daha bakımlı kızıda erkegide güzellikte nirvanayı zorluyorlar
Her ülkenin yakışıklısı da var gudubeti de.. İlla bir yerelere bağlamak isteniyorsa bu konu tabi ki vitrin meselesi öne çıkıyor.. İmkanı olan vitrini yapar..
Çapkinlık heryerde var. Eğer erkeksen içinde hep cinsel dürtülerden gelen ve heyecan yaratan duygularla engel olamayacağın atak serüveni başlar. O an odak noktası kadınlardır : )
sıktır lan a, mın oglu yalanını sıktımın şer, efsızı sen herkesı kendın gibi g*avat mı zannettin? bende tanıdım bir çok Azerbaycan Türkü arkadaşımda oldu hiç yamuklarını görmedim tarih boyunda devlet olarak arkamızda oldular Azerbaycan Türkleri. etnik döküntü soyunu sopunu sıktımın ergenı
Lan dalyrrak sen kendine bir bak *rospunun sıçtığı *nanı avradını sülaleni skiyim senin 5 yıl orada yaşadım ben kodumun oglu tarih hakkında da bir yrrak bilmiyon hiç aşıkpaşazade okudun mu p*şt etnik kökenimin ne olduğunu da seceremi de senden iyi bilirim ben Türküm sense kendini Türk sanan ne olduğu kimden peydahlandığı belli olmayan bir o*ç. sun g*avatlık babadan miras sana anca Koreli dövün başka da bir skime yaramazsınız zaten dalağını s*ktimin çocukları
Ananı *mında bacını s*ker ebene yalatırım soyunuyor sopunu s*ktim lan dangalak oglu dangalak hic hayatında devlet arsivine gittin mi acaba hic basbakanlık Osmanlı arsivinin calısma sistemi hakkında bilgin var mı acaba söylediğin boydanım demekle olmuyor be hey *mına kodumun oglu once bir git yasadığın nüfus müdürlüğünede kütüğe bak fazla zorlanmazsın o dönemde yaşayan ne kadar *rospu varsa ki anandan yola çık önce onları bul ama şu kısmı zor kaç tane p*ç peydahladılarsa onlardan biride sensin ama korkma babanın adı çıkar ordan bulursun Tamam mı *mın son oglu
benım anam babam dedem nınen bizzat Türk ve aynı köydendır köyün kuruluşundan beri Türk olmayan biriyle evlenmek yasaktır Türk olmayanla evlenmek hoş karşılanmaz soyu bozduguna inanılır köy çevresinde ki işlemeler gerek köy hisarı gerek oyulmuş taşlarda ki yazıtlar mevcut nereden kaç yılında geldiğim neden geldiğim hangi boydan oldugum nasıl geldiğim dahil hepsini biliyorum şükürler olsun. Aşiretimiz Osmanlı arşivleri ve modern kitapların hepsinde geçer. Osmanlı arşivlerini de bizzat inceledim Türk oğlu Türküm senın etnik döküntü ya da soyu sopu belli olmayan pıçlerden değilim
Sen harbi dangalaksın ya la eğer yabancıyla evlenmiyorsanız asıl o zaman problem %90 dönmesiniz Türklerde yabancıyla evlenmeme gibi bir adet yoktur hatta açıp biraz Jean Paul Roux okursan Türklerin dünyadaki en karma milletlerden biri olduğunu daha net anlarsın böylece yok oyma taşıymış yok bilmem neymiş gibi abuk subuk yalanlar uydurmak zorunda kalmazsın tamam mı p*çciğim soyunu sopunu ırzını s*ktiğim
mantıgını sıktımın gerızekalısı Türkden başkasıyla evlenmeyince dönme mi oluyor ap, tal bizim köy müslüman olsada milliyetçidir köy tarihi boyunca Türk olmayanla evlenmek hoş karşılanmaz hem sen kimsin de sana yalan söylicem sık kafalı senın sülalen karma olabilir ama benımki olabilidiğince saf
bir hadi ordan git bakıyım nasıl gidiyon ne b*k olduğun belli oldu daha hala diretiyon *mına kodumun andavalı saf millet mi var ama senin ki saf olabilir çünkü zaten evrimsel gelişimini tamamlayamamış homo habilis evresinde kalmış s*kik bir yaratık olduğun için senin köyünü de seni de kabileni de ayrı ayrı s*kiyim ırasını siktiğim senle tartışarak daha fazla zaman kaybetmiycem hepiniz aynı b*kun laciverdisiniz (ayrıca o türkden olmaz kodumun salagı türkten olur sertleşme olur otur bir dilini öğren önce rezil bir vaziyettesin içi boşaltılmış islamcı soslu s*kuk milliyetçiliğinle iyi günler *mın oğlu)
Senin alnını görmeye meraklı olan yok etiketli mikroplu insanlardan uzak duruyorum :) Bu arada ikide birde konuyu iğrenç yerlere getiriyorsun seninde annen var ellerinden öptürme bir zahmet
Bir zahmet anandan aldığın erkeklik onurunu namusunu göster ben öğretmeyeyim sana ucuzsun işte o genelevdeki kadınlardan ucuzsun :) etiket işin kibar yanıydı ama sen gösteremiyorsan aile terbiyeni ki anan seni yetiştirebilmiş mi orası ayrı konu
@Sharpaquos ben küfür etmedim, etmem de... Senin anlayış gücün yetersiz biraz... Senin konuyu çektiğin yeri gösterdim ben... Seninle daha fazla irtifa kaybetmek istemiyorum... Kül kedisi...
Peki madem kasarlar niye o kasarlarla sevgili oluyorsunuz? niye adam gibi seven egitimli erkekleri zevksiz buluyorsinuz? simdi ben onlardan degilim diyeceksiniz. Peki herkes boyle degilse bizi takan niye yok?
Kadin dusmanligim var. Pic pic kahkaha atan erkekler kizi yatakta halledip sonra tekmeyi basinca hala onun pesinden kosuyorlar. Adam gibi sevdik hayvan gibi tekme yedim. Kibarlik, durustluk, onun icin canini vermeye hazir olmak bunlar hicbir sey ifade etmiyor artik. Sizin karsiniza namuslu bir erkek ciksa ne olur acaba?
Öyle birisi vardı ama hiç çıkmadık sorsaydı gerçek yüzünü gördükten sonra, sevmeme rağmen yine çıkmazdım bastırırdım unuturdum devam ederdim yoluma şu an da yapıyorum zaten genellemeye lüzum yok
ben vardim iste. Hayatimda ilk defa bir kizi cok sevmistim. Bambaska seyler dusunuyordum. Bana salaksin diyorlardi bazi tanidiklarim. Adam gibi sevmek benim gibi aile sevgisi gormemis, hayati zorluklarla gecirmis, namuslu serefli insanlarin yapabilecegi bir sey. Ilk elini tuttugum kiza nikahi basacam zaten. Ama gel gor ki ne zaman karsi cinsle konussam beni zevksiz buluyorlar. Yav ask mi konusuyim ben onlarla. Mal mal sohbet mi yapayim anlamadim ki.
Allah bana tip vermemis zaten. Nerde seref yoksunu insan varsa yakisikli. Ben niye boyleyim anlayamadim. Ozguven de var. Ozguvenlik pis pis gulmekse o yok bende. Kizlarin sevgili muabbetlerinden biktim. Sacma sapan biri oldum zaten son zamanlarda.
beni tanimiyorsun. Ben o kiz icin bircok kiza bakmadim bile. Ihanet etmid olurum. diye.
Benim. gibi insanlar yalniz yasar yalniz olur. Bende onlardanim iste. Erkek dusmani olman sevindirici. erkeklerdende nefret ediyorum. Hele o pic olanlar var ya..
Asla yapmam. Benim istedigim es savas ve baristaki piyerin arkadasinin esi gibi. Ben sevgi istiyorum. Beni seven biri olsun istiyorum yok. Neler cektigimi kimse bilemez. Intihari kac kez dusundum bilenezsin. Alsancaktaki tepeye cikip atlamayi cok dusundum 1 ay once.
Erkeklerle cok hasir nesirler. Biraz utanma olur. Bir de cok guzel dediklerinden heraldi milletin kendilerinu ulasilmaz mi ne zannediyorlar?
Tek uyustugum sehir burasiydi ama anladimki burdakilerde ayni. Hayatimda tanidigim. izmirli kizlarin hepsi egoist.
Allah beni cok siniyor cok. Yetti artik ama. Cok dertliyim cok. Okudugum bolumu cok istemistim ve kazandim ama hala gulemiyorum. Keske dogmasaydim diyorum.
Ben asla sapik biri olmadim. Zaten kimseye bir sey ispatlamamada gerek yok. Isteyen dedigini der.
20 yasindayim. Niye bu kadar sertsin? Evet sinir etmek icin soylemis oluyorum. Benu diger erkeklerlr ayni kefeye soktun. Bu benim icin hakarettir. Izmirli kiz canimi cok yakti ondan birazda yalan yok Ama bu kadar sert olma mizacinda.
illa feminizme uyacam diyorsun yani😂😂😂😂Feminizm kocayi bulana kadardir diyim😛😛
3 ay konustuk edepli sekilde. Bak ben ona hic cinseellik ya da sevisme gibi konular acmadum. Onun sacinin teline bile dokunmadim o istemedikce. Onunla cok sey konustuk. Evlilik cocuk yapmaya kadar. Okullarimuz bitince evlenmeyi bile dusunuyorduk. Cok iyi anlasiyorduk taki turban konusuna gelene kadar. Ben takmana izin vermem dedi o takarim sanane dedi. Ondan beri aramiz bozuldu. Sonra gene sacma sapan dugun konusundan dolayi bozuldu. Ben ona cok dedim sert tepki verdim sen haklisin senin hayatina mudahele edemem bu konuda ozur dilerim falan dedim o beni resmen terk etti. Hemde acimasiz sekilde. Ondan once hicbir kizi sevmedim. Hep dersime calisirdim. Umiversiteye gelince de boyle disunuyordum ama o dek gelene kadar. O gidince her seyim bozuldu. Cok sevmistim onu. Gitti artik. Ulasamiyorum hic. Alkolik olmustum eve geleli. Hala ona yazdigim. yazular ve gunlugum sakli.
ben sansuzim zaten. Alistim. Hayattan cok darbe yedim hala emin adimlarla yuruyorum hedeflerime. Bende anlamiyorum nasil hala ayaktayim. bu ayrilik hayatimdaki ufak acilardan biri
Yok ya aska demiyorum ben. Aile konularindan cok cektom. Neyse merve tanistigima memnun oldum. Dedigim gibi bir anlik ofkeyle sana kotu bir soz dedim. Ozur dilerim. O dusunceye sahip biri degilim inanki. Ama bu aralar be yaptigimin farkinda degilim. Viski sisesi deviriyorum habere. Iyi gunlar iyi geceler size. sarisin merve😂😂😂
@LuisGarciaa yani sonuç ben orada istisnalar dışında dedim benim genellememe karşılık gereksiz bir genellemeyle yorum yapman saçma ki burada konumuz kadınlar değilken.
@LuisGarciaa senin ne yaşadığını kimlerle karşılaştığını bilemem bunun için yorumda yapamam. Bir tiyatro oyunu var dodoyu beklemek diye ben insanların dodoyu beklediğine inanıyorum. Seninde bir dodon var ve sende onu bekliyorsun sadece nefretle yapıyorsun bunu, olsun ama bence sen iyi birisin iyi şeyler hakediyorsun. Senin için dua edicem her şeyin iyi olması için.
@LuisGarciaa çünkü sen iyi birisin bunu biliyorum , belki de bunu düşünecek kadar kirli bir dünyam yoktur bilemem. Sadece bencil insanlar yargılar ben bencil değilim, dediğim gibi senin için dua edicem.
En İyi Cevaplar