Sizi güvensiz bir insana dönüştüren biri girdimi hayatınıza?
Paranoyak derecesine getiren biri mesela!!
ya da aman insanlar hep öyle işte diyip yolunuza devam mı ettiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Asla olamaz, olmadı. Ben o kafalarda değilim. ''Birisi beni çok üzdü, kırdı güvenimi. Artık kimseye güvenmeyeceğim ya. Hepsi aynı'' diyebilecek kadar düşmem hiç, iradem sağlam.
Kişiler genelde böyle olur, güçsüzlerdir. Hemen kaybederler güvenlerini, sitem ederler sonra.
Gerek yok böyle şeylere. O pislikti, gitti. Bir diğeri o'nun gibi olmayacak, herkesi aynı kefeye koymam.
Kendini üzmeye, birisi yüzünden güvenini kaybetmeye hiç gerek yok, inan. Ama insan kendisine söz geçiremiyor, farkındayım sizinde. Genelde böyle oluyor. Herkesin yapısı bir değil ki. Örneğin bir başkası aldatıldığında, yıkılır, perişan olur. Ben ise, sevmiyormuş ki yapmış derim ve geçer. Hiç üzülmem, bitmiştir. Vurdumduymaz, umursamaz, duygusuz kişilik denebilir aslında bana, değişikmişim.
Böyle olmak daha iyi aslında, üzülmezsin, rahat edersin, dimi? :) Niye gereksiz üzüntülere girelim ki? İntihar eden var sevgilisi çocuktan ayrıldı diye. Ben o toplara girmem hiç işte. Öyleleri mi normal? Ya çok ağır yaşıyorlar duyguyu, ya da hiç yaşamıyorlar. En iyisi. :D
olsa da tekrar şans vermek adetimdir...
Güvenim daha yeni kırıldı. En büyük hatayı yaptım "ona güvendim." şuanda başka birine güvenebilecek gücüm yok. Güvenemem artık kimseye.
Bu yüzden belki de guvensizligimin sebebi
Teşekkür ettim
Cevap
27Cevap
Hocam benim kız arkadaşımın güveni kalmadı. Kız ağlaya ağlaya geceden sabah etmiş. Facesinde akraba hariç nekadar erkek varsa alayini silmiş. O güveni karşısı için kırmasına sebeb olmak benim derimi canlı canlı soyulmasıyla eş değer oldu.
Bunun farkında olmanda gzel bişe bazen sabahlara kadar ağlıyan eşlerininduymadan yanlarında uyuyan öküzlerde var
@UmutsuzYaşammmm Cok üzüldüm. Belki onun kadar üzülmedim fakat bende çok üzüldüm bu duruma geldiği için. Fakat İntikamını çok kötü aldı. Ama sana şunu söyliyeyim. Bu tür oyunda kazanan olmaz 2 tarafda kaybeder.
Babam.. beni çok güvensiz birisi yaptı. her erkek onun gibiymiş hissediyorum ve bu yüzdende nefret ediyorum hepsinden..
Bir insanın hayatımı ters yüz etmesine izin vereck kadr aciz değilim çok şükür
Çok şükür iyi niyetli bir insan olduğumu düşünürüm ama suistimal etmelerine izin vermkte irade zaafı acizlikten kastım bu
Olmazmı Ailene karşı mahçup etmicem bu sefer dedi ve yine etti 😉
evet kırdı onu ben hayatima aldim oda hayatimi s*kti
Fazla olmadı çünki ben kolay kolay kimseye güvenmem
Güvenini kazanana da her koşulda güvenirim 😂😂
Bir insan için sonraki geleceklere haksızlık edemem.
Elbette olmuştur da insan bu ismi dahi nisyandan gelip anlamı unutmak olan insan... daha ne yapalım 😊☺ ders alıp untmaya çalışmak en iyisi...
Evet oldu
Takip attım o bana geri dönüş yapmadı mesela 😕
Senin olmuş belliki. Biraz on yargili paranoya bir ruh halin var
Senin doktorun da ilacin da benim :)
Sadece kendi potansiyelimin farkindayim :)) bir resim karesinden bu pek belli olmayabilir ama gerçek bu :))
Benim güvendiğim bütün dağlara üniversitesi de yaptılar güvensizlik de level atladıkkkk 😂😂
Etrafım öyleleriyle dolu ama neyseki güvenebileceğim insanlarda hala var...
guvenimi kiran biri oldu ama bunu paronaya haline getirmedim getirmemede akli başında biri de yapmaz
Güvenmeme sebebim ne gzel bir söz
Bu aralar geçiyorum alhamdülilllah
Oldu keşke olmasaydı.
Monika belluciden beklemezdim bunu :)
hayatıma giren insanların %95 i..
hep öyle deyip devam edemedim..
Sen benim güvenimi kırdın şarap kadın 😊
Yaptın işte bir defa 😂
Özelden dilersin 😁
Bende bu güzellik nerden geliyor diyorum 😁
Bir melezlik varmış 😊
Babaanne Bulgar dedin ya