Arkadaşlar 5 yıl süren bir ilişkim vardı 3 yıl oluyo biteli ama bunca yıldır hala birbirimizi sevdiğimiz için ama kimse olmuyordu hayatlarımızda ben çok dua ettim ama dönmedi bir türlü ama yazdıklarından ve ya gördüğümde tavrından sevdiğini anlıyordum şimdi kısa bir süredir de sevgilisi var daha yeni oldu. Ben başkasıyla olmasını kabullenemiyorum evlenirse ölürüm. Biliyorum hastalıklı bir ruh hali ama kabullenemem ben bunu aşk büyüsü yaptırmak çok mu tehlikeli apreziyal efendi diye bir hüddamın basit bir büyüsü varmış kendin yapabilirsin diyorlar. Onsuz yapamıyorum ama büyüden de çok korkuyorum. Her gün tesbihler çekiyorum dualar ediyorum olmuyo :( kötü bişey olduğunu biliyorum çok kırıcı olmadan yorum yaparsanız sevinirim. Çok çaresizim ne düşüneceğimi şaşırdım.
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılBüyü dediğimiz olaylarda doğa üstü varlıklara başvurulur.
O yüzden bu işe bulaşmamış kişiler bunlara kesinlikle bulaşmamalıdır.
Eğer illa yapacağım derseniz bilenine gitmeniz doğrusu olacaktır. Araştırmanızı iyi yapın.
Şunu da unutmayın, bu tür işler bir ihtimal geçici çözümler getirse de sağlıklı bir süreç getirmez.
cut.110 Yorumla
Soran+1 yılBiz bir adım olsa devam ederiz. Döndükten sonra etkisi geçse de gitmeyeceğine Emin'im.
- +1 yıl
İyi de bunun için büyüye gerek yok, o bir adımı atacak güç var sizde.
Soran+1 yılYaşananlar işte. 5 yıldır aldığımız bir karardı kimse ayrılmak istemicektii. Eğer istenirse bir daha dönülmeyecekti. Dedim o da dönmüyo. Sonra da kimse adım atamadı.
- +1 yıl
Atılamayacak bir şey yok, karşınıza alıp detaylı konuşacaksınız.
Sorun nedir, ne istiyoruz, ne bekliyoruz, hedefimiz ne, nasıl çözeriz?
Bunların peşine düşün, işleri zorlaştıran sizlersiniz :) Kolayşatıracak olan da siz olursunuz :) Kolaylaştıramıyorsanız sizde bir sorun var demektir ;) Sorun varsa çözülemiyorsa, bu bütün ilişkiyi etkiliyorsa gelecek de pek ışık vermez.
Soran+1 yılŞimdiye kadar rahattım kimse olmuyo olmayacak diyordum ama 3 yılın sonunda ilk defa sevgilisi oldu. Paniklemem ondan. Ayrılsa daha beklenem zaten anladım ama şu an gidemiyorum. Bitse ben konuşurum kaybedemem bida.
- +1 yıl
Kendini boşuna kasıyorsun, onunla konuşsan kendindeki düğümü çözeceksin halbuki.
Bu şekilde gitmez, giderse de sadece ızdırap çekersin. Seçim senin. Ayrılmasını bekleyecek bir şey yok, bir şeyleri doğru düzgün bitirmeden yolları ayırmışsınız. Zaten ikinizde sağlıklı bir gidişat yok, bir neticeye varın.
Soran+1 yılSevgilimden ayrılayım sana döneyim demez ki :(
- +1 yıl
O senin beklediğin yanıt.
Sen bir netice, anlaşılır bir şeyler bekle :) - +1 yıl
Buldunuz mu güvenilir birini?
En İyi Cevaplar
yarısına kadar okudum bıraktım. rabbinden umudunu kestinde büyüye mi kaldın. ki cinleri de yaratan allahtır! allahın gücüne gider! Ayrıca dua da edip olmuyorsa vardır bir hayır. büyülerle uğraşıpta dinden çıkma başına belayı çekme!
32 Yorumla
Soran+1 yıl3 yılda umutlar tükendi. Olmaması için bir sebep yoktu. En ufak bir ayrılık sebebi yokken sinir anında ayrılalım dedim diye bitti.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBnde cok sevdihim adamdan ayrildim nisanim atildi annesi yuzunden, hala sevdiginden eminim ama annesi var arada sorun buyuk yani, cok dualar ettim bnde sen gibi cokkorkuyorum ya olursa die biliorum annesi surekli kiz bakio, ama yapicak birseyimiz yok, nasip kader diyevegiz cooook zor ama buyuyle yapilandan hayir gelmez
30 Yorumla
+1 yıl“Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı içindir ya da gerçekten de olmaması gerektiği için…” Mevlana
11 Yorumla
Soran+1 yılOnu bir kabullenebilsem işte 3 yıl kendimi kandırdım bir gün severim dedim olmadı bikaç günlük beğeniyi geçmedi hep onu andım gene.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
25Cevap
+1 yılSakın saçma sapan hareketlere girme. Özellikle de bu işi bilenlere bulaşma. Paranı alır, zevkine tüm sevdiklerine büyü yaparlar ve tutmadı ne yapalım tatlım derler.
23 Yorumla
Soran+1 yılYaptırmaya kalksam hiç güvenemez zaten para için olmıcak bişeye yaptım derler de bu evde de yapılıyorsa gerçektir demek ki dedim ama ters teoer zarar görürüm ve ya o görür diye korkuyorum. Ben sadece dönsün istiyorum.
- +1 yıl
Çok kızıyorum sizin gibilere. Yıllarca okuyanlar cesaret edemiyor. Aşk için bu riske girme lütfen. Kendi başına da yapma. Kötü kalpli insanlar İnternete aşk büyüsü diye yazip, karsisindakini kandırıp her alemden varlığı o kisiye musallat ediyor. Kimsenin iradesine girmeye hakkın yok, sana birisi büyü yapsın istemezdin. Kinini nefretini sinirini göm giden gitti
- +1 yıl
Troll değilsen mesaj at
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Eğer islam dininde biriysen büyü caiz değil.
Dinden çıkarsın.
Sevmiyorsa sevmiyor. dünyanın sonu mu32 Yorumla
Soran+1 yılBaşkasına ben de aynısını derdim ama bide kendimi ikna edebilsem
yaparsın onun kaderine mani olursun senle mutsuz olur Allah affetmez seni bide o büyüler insanlara çok zarar veriyor Allah korusun sakin yapma günaha girme git efendi bur şekilde konuş Allaha birak gerisini o bilir ne yapacağını
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOyle biseye yeltenmemelisin sevmiyorsa zorla guzellik olmaz yok kabullenemiyorum diyorsan git bakalım yüzüne sole bunları hem hafiflersin en fazla gururun incinir ki aşkta gurur olmamali
13 Yorumla
Soran+1 yılBugüne kadar rahattım demedim başkasını sevemez zaten diyordum. Ama sevgilisi var şimdi 2-3 haftadır. İstesem de gidemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılEger şimdiye kadar unutmamissa bence hala şansın var ☺☺
Soran+1 yılİnşallah öyledir. bir ayrılsa koşcam da işte. Bugüne kadar fazla güvenmişim gidemeyeciğine
+1 yılBüyü herzaman yapanı etkiler sonunda. Birşeyi çok istersin olmaz çünkü daha iyisi olacaktır buda senin bir sınavın Allahtan ümidini kesme olmuyor diye sakın düşünme içtenlikle ibadetine yönel hakkında hayırlısı olsun
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBüyü en büyük günahlardan birisi büyü yapan ve yaptıran asla cennete giremiycek bunuda biliyorsun dimi?
11 Yorumla
Soran+1 yılBüyününgğnah olduğunu biliyorum ama niyete göredir diye düşündüm kimseye zarar vermek değil niyetim ama yine de yapamıcam galiba. Bu riski alamam.
+1 yıldeğmez ahiretini karartmaya büyü yapmak Allah katında en büyük günahtır büyünün sonucu hep hüsrandır hayirlisi de geç
10 YorumlaBüyü yaptın ya mesela ilk sana altın kasede geliyo seviniyosun sonra kaplamanın içinde bok yediriyolar gibi bişey fazlası da neyse
20 Yorumla
+1 yılAblama büyü yapmışlardı çok kötü bir şey sakın yapma pişman olursun sonra
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİslam bu tarz şeylere yer vermez senin gibi yapan insanlar yüzünden müslümanlara da yobaz bagnaz gözüyle bakılıyor. Buyuyle gelen sende kalır mı sanıyorsun? Kendine musallat edersin bazı varlıkları hiç bulasma böyle şeylere. Dua et geleceği varsa gelir zaten neye bu kadar ölüp bitiyorsunuz anlamıyorum
00 YorumlaBüyü muska vs yapan da yaptıran da ebedi cehennem liktir söyleyim sana
14 Yorumla
Soran+1 yılKöyü bir niyetle olmasa da mı?
Soran+1 yılÖyle görünüyor.
Herkes büyü yapamaz ama dikkatli ol etraf dolandırıcı kaynıyor tam üç tane sarlatana dolandırıldım tabi şikayet ettim o ayrı sitesi olan hocalara hic güvenme büyü var dogru bende yaptırdım nefret ediyordu sırf inadımdan kendıme bagladım benı aldatıp senden nefret ediyorum demıstı sonra adam deli divane pesımde köpek gibi sürünsün güvenebılırsın ama sadece kadınlara yardımcı oluyor erkeklere işlem yapmıyor
116 Yorumla- +1 yıl
@Asgdgdgdt cevap verdi mi size
- +1 yıl
Merhaba kim yardımcı olur musunuz
- +1 yıl
konuyla ilgili bilgi alabilir miyim? kime yaptırdınız vs. nasıl oldu?
- +1 yıl
Kime yaptirdiniz acaba cok ihtiyacim var
- +1 yıl
kim olduğunu bana yazar mısınız lütfen
- +1 yıl
Kime yaptırdın lütfen dermisin
- +1 yıl
Kime yaptırdınız bana da yardımcı olur musunuz?
- +1 yıl
@Asgdgdgdt selam ulaşabıldınız mı acaba hocaya
- +1 yıl
Bana da söyler misiniz kime yaptırdınız çok acil lütfennnn
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Arkadaşın dediği gibi sana REZ taşı lazım. Sundires efendi hazretlerinde satılıyor. Sundires efendi hazretlerinden rendavu al. asdasd
10 YorumlaNasıl insanlarsınız yahu bir erkek için bu kadar düşülür mü? Öteki dünyada napcan eğer yaparsan sakın böyle bir işe kalkışma benden demesi
03 Yorumla
Soran+1 yılSevince düşmüş mü oluyorsun 8 yıl diyorum başkasıyla olmasını istemiyorum bu yüzden mi düşüyorum? 3 yıldır sadece onu beklemişim bu mu düşmek? Onaylamıyor olabilirsin ben de onaylamıyorum düzgün bir şekilde fikir belirtilebiliyor.
Soran+1 yılHerkes ne çok şey biliyor.
Aklını başına al bu yolların dönüşü yok başına alağın işleri tahmin edebilirsin vazgeç
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 808 cevap paylaştı. Bu tarz hileli işlere bulaşmayın sonu hep hüsran olur. Başına kötü birşey gelir. Kendi canindan olursun.
10 YorumlaBüyü yapaninda yaptiranin da ahirette nasibi yoktur... Seytana uymayin... Allah'tan hayirlisini dileyin...
00 Yorumla
+1 yılbabasının kızını bodruma kitleyip yıllarca tecavüz etmesine göz yuman tanrı senin geri döndürme büyüne hiç yardım etmez
50 YorumlaKem gözlü düğüm atan kadınlardan koru bizi yaaarabbim amin
00 Yorumla
+1 yılAklıma john Snow geldi bir an
11 Yorumla
Soran+1 yılBir john snow öldüğünde bir O gittiğinde öldüm ben zaten.
+1 yılBirşey soracam büyü yaptırdın ve döndü
Birgün uyandığında aslında buyu ile ona sahıp oldugunu bilmek rahatsız etmeyecekmı20 YorumlaBen de çok çaresizim. Onsuz yapamıyorum. Eşim de çok kötü durumda. İkimiz şu anda ızdırap çekiyoruz. Ama inat etti boşanmak istiyor. Kendine de bana da bile bile acı çektiriyor. Bu acıdan kurtulmak istiyorum. Ve ne yapacağımı bilmiyorum.
00 YorumlaÖyle seylere ne inan nede bulas unutma buyunun affı yok!
10 YorumlaYıl olmuş 2017 hala neyin derdindesiniz bırakın bu safsataları
01 Yorumla- +1 yıl
Tm
buyu muyu bosver, yakma ahiretini
10 YorumlaDonmez keci boku at cisiyle yapman lazim sonra karisimi icirmen lazim ondandir bea.
03 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılBüyüye inanacak kadar mal mısın cidden yok sihirli annem
00 Yorumla
+1 yılKesin çözüm değil boş vermeyi denemelisin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Büyü denen şeye bulaşma
10 Yorumla
+1 yılöyle bir buyumu varmış? bağlama olmasın o
012 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldığım sevgilim olduğu için döndürme dedim
- +1 yıl
anladım büyü işi sıkıntı girme o ise bilgiliyim bu konuda.
Soran+1 yılBen de korkuyorum ama her büyü aynı mıdır yani niyete göre zararsız olanlar da mı ayni muameleyi görüyor :D
- +1 yıl
senin dediğin büyü beyaz büyü sınıfına girer fakat günahı vebalı aynıdır. Büyüde ters tepme olayı var kara büyüde olsa beyaz büyüde olsa masum şeyler değil.
Soran+1 yılZaten vazgeçicem galiba. Buna cesaret edemem. Zaten çok mutsuzum şu an daha kötüsünü kaldıramam.
- +1 yıl
Hayırlısı diye bir laf vardır bilirsin. Klişe gelir belki. Ama sana şunu soyleyim gerçekten olmayan biseye zorlama. Zorlama ile olandanda hayır bekleme. Elbet severisin gün gelir belkide ondan daha iyisi daha yureklisi denk gelir. Herzaman benden bir tane daha yok diye düşün. Çünkü kimse kendinden daha değerli değil ne yazık ki.
Soran+1 yılO kadar çok uğraştım ki bunun için tam seviyorum diyordum çok kısa sürdü bitti ona üzülmedim bile sonra bunun sevgilisi olduğunu duydum bir an aklımdan çıkmıyor. Sürekli dualar oluyorum gece gündüz.
- +1 yıl
e sevgilisi varmış. Adam yolunu seçmiş ondan hayır gelmez ki zaten. Şimdi o kızı bırakıp sana gelse kabul edecekmisin?
Soran+1 yılBu zamana kadar beni seviyordu yakın zamana kadar öyleydi Yani. Daha yeni oldu sevgilisi. Onu sevmeden gelirse evet.
- +1 yıl
inşallah gelir o zaman.
Soran+1 yılİnşallah teşekkür ederim. :)
- +1 yıl
rica ederim
Rez taşı varsa hallederiz
06 Yorumla
Soran+1 yılO nedir
Soran+1 yıl@whickes43 sizler troll müsünüz peki?
Soran+1 yıl@whickes43 diğerlerini kastetmiştim aslında ben.
Aaa müslüman hiç şaşırmadık yapacaklarına
10 YorumlaKafayı yemişsiniz ulan.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlmuyor dersen tabiki olmaz
05 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmam gerek sence?
Cevap sahibi+1 yılBüyü değil de hocalar dua ile bir şeyler yapıyorlar ve namaz kıl nafile namazları hacet namazları kıl sürekli Allaha inan dualarını ona bırak ve vardır bunda bir hayır vardır Allahın bir bildiği de ve esma çek sürekli yap ve kesinlikle inan asla olmadi demee
Soran+1 yılYemin ederim o kadar çok yaptım ki bunları. O zaman hayırlısı değilmiş diceksin. Ama ben Hayırlı olmadığını kabullenemiyorum sadece. Yemin ederim çok güzeldik çok mutluyduk bir tane kötü şey geçmedi yıllar sonra karşılaşıyoruz kokumu çekerek öpüyor. En yakın arkadaşları beni çok seviyor herkes İdol diyordu bize herkes çok istiyor o adım atmıyor o istemeden ben adım atsam da boş çok net biri
Cevap sahibi+1 yılHim ne diyeyim Allah hakkında hayırlı olanı gonlune razı etsin gonlune razı ettigini hakkında hayırlı etsin
Soran+1 yılAmin. Teşekkürler.
Büyü günah uzak dur
10 Yorumlaulaş bana bir
10 YorumlaAynı durumda benim
00 Yorumla
+1 yılKnk yaptırdınmı büyü durum ne?
00 Yorumla
+1 yılSksen dnmez kaybetmeyi goze alan birj sevemz
00 Yorumla
+1 yılSacmalama
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 666 cevap paylaştı.
+1 yılben yaptım oldu :D
06 Yorumla
Soran+1 yılNe yaptın?
- +1 yıl
büyü. geri döndü
Soran+1 yılNe büyüğüydü kendin mi yaptın
- +1 yıl
evet gösterim mi?
Soran+1 yılGösteriyim mi derken?
- +1 yıl
büyüğü
Devamını Gör(26)