Benim aşırı şekilde değişiyor, her şeye dikkat eder oluyorum ve sürekli stresli. :/
Sizde neler değişiyor bakalım?
#Dropgun
Sizde neler değişiyor bakalım?
#Dropgun
Hayvan gibi para harcanıyor ya bir kere ben bir döner bile alsam indirim yapmaya çalışıyorum onunla ne döneri en az dürüm aldım maydanoz var diye yemedi karnımda aç onunkini de yedim lahmacun yiyeceğim elimle yiyorum diye kızıyor sen hiç çatalla kaşıkla lahmacun yiyen gördün mü
bayanlar hassas. bu hassasiyetin bir ucu da bize dokunuyor. rahat adımlar atarken bir anda dikenli bir yolda adım atar oluyoruz. bayan dikenli yolun genişliğini ayarlayabilir. bu yolu dar edenlerle işimiz zor. siz siz olun karşınızdakine dikkat edin.
Bende öyle oluyordum sonra noldu :) 3 buçuk aylık ilişkimin geçtiği karaktersizin yaklaşık 3 gün önce 1 senelik sevgilisi olduğunu ogrendım cok ta güzel oldu aferin onaaa hemde ben yanlış olur dıye normal arkadaşıma bıle cekınerek yazıcak haldeyken bana bunu yapmıs
Hiç sevgilim olmadı, bu yüzden hayatımın değişkenlik gösterip, gösteremeyeceğini bilemediğim bir dönem için birşey söyleyemeyeceğim.
Cevap
61Cevap
Mutsuz oluyorum kardeş hep çeki düzen veriyorum kendime hep ilgi veriyorum ama bir türlü ilgi alamıyorum illa kız veriyor diye ilgili anlamına gelmiyor bizde insanız biDe sevgi istiyoruz şımartılmak istiyoruz mk zaten erkeğiz e yapsanızda belli etmeyiz ama bizleri sevin yani sekse adanmış ruhlar gibi görmekten vazgeçin. ! Erkekleri sevin kampanyası na imzanı atmak için like butonuna basman yeterli 😎😉 ya bir xp kasamadık şerefsizim bir oyun olsaydı 100lvl kasmıştım mk
hareketlerime dikkat ediyorum. sonucta size güvenen inanan bir sevgiliniz var ayni seyleri onunda yaptığını düşününce konustugum kisilerden yolda yürümekme kadar herşeye dikkat ediyorum ama Cok ta mutlu oluyorum tabi sizinle hayatini paylasan biri var sonucta 😊
Olur olmaz yerde aklima geliyor ozluyorum bazen bazende sacma sapan hareketleri geliyo guluyorum kendi kendime yanimda degil ama sanki yanimdaymis gibi dikkat ediyorum onun istemedigi ya da kizacagi syleri yapmiyorum hic ders calismayi sevmeyen ben ayni sehirde olalim diye ders calisiyorum en buyuk degisiklik bu bence
Videoya koptum. 😁😁😁😁
Var tabi değişen bir çok şey.
Kendime daha çok dikkat ediyorum.
Bu uzun bir makale olacak cinsten bir sual.
Uyku düzenim, telefonu kullanma şeklim, kendime aynada bakışım dahi değişiyor.
Onun sevdiği renklere bürünmek, dinlediği müziği araştırmak, kek pişirmek, lazanya öğrenmek ve misk kokuları ile tanışmak...
Uzun ve meşakkatli bir yol bu
video çok iyi ya :D ben de daha stresli oluyorum herşeye ekstra bir dikkat ediyorum. Bir de arkadaşlar aile ve sevgili arasındaki dengeyi sağlamakta zorlanıyorum hele sınav zamanları çok daha zor oluyor. Dertsiz başıma dert almış gibi hissediyorum
dusundugum herseyde ıkı kısılık oluyo mutlu olurken onunda mutlu olucagını ya da uzgunken onada sanscagını bı akrar verdıgımde fıkrını sormam gereken bırı olucagı hayallerımde ıkı kısılık aslında her adımda ıkı ksııslık oluyo
Sevildiğini hissediyorsun.. Kiskaniliyorsun.. Tek kisi degilsin.. Her an dusundugun biri var.. Mutlu oluyorsun.. Ama bir gun gidiyor.. Bu sefer her sey tam tersine donuyor..
Daha çok para harcanıyor
Sosyal aktivite artıyor
Kızlarla ilişkim kesiliyor
En ufak şeyde çok düşünüyorum kapsamlı olarak
İki bişey dese kafaya takıp kendi kendimi üzüyorum
video baya acıklayıcı. hepsine aynen katılmakla birlikte stresim artıyordu sevgilim varken. tribal enfeksiyon kapıyorlar kızlarımız nedense. sonra uğraş dur :)
bana göre değil her defasında pes eden oluyorum çünkü bir yere kadaryani şunu yapma telefona nie bakmadın onu geçtim kıskançlık krizleri hep boş işler aslında
hersey nabiz atisi
yemek yememe aliskanligi
uykusuzluk duzeninin bozulmasi
kafamda deli sorularin dolanmasi
pinpirikli degilken pinpirikli olmam vs vs dahA neler neler
Sürekli planlarını ona göre yapmak zorunda kalmak, dırdırını çekmek, tribini çekmek, yasaklar konulması... Iyyyy sayarken nefesim kesiliyor. Ben yalnızlığa mahkumum bu nedenlerle.
Genellikle her an üzülebilme ihtimali olduğundan fazla mutlu olmuyorum. Stresli, dengesiz geçiyor. Genellikle sevgili olunca 5 dakika iyiysen 5 dakika sonra tartışıp tartışmayacağın belli olmuyor.
Sahiplenme hissi hesap verme hissi evli gibi hissetme hissi değişik ya ama kötü değil kesinlikle
Gerçi olsa dert olmasa dert
gerçek aşk yok olmayı gerektirir, sevgili de. Herşey 'O' olmalı. Neyi seviyorsa onu sevmeli, nelerden hoşlanıyorsa onlardan hoşlanmalı.. 'gam'keder'hüzün' 'O'nunla yaşanmalı ve herşeyde 'O' olmalı. Eğer 'O' olamıyorsan sevme.. ihanet etme kendine..
ayn bende.. kasiyorum kendimi hanim hanim olcam diye. skrm boyle isi ya benim ozum delikanli istemez sevgili fln😂😂😂😂😂
Valla çevrem de sevgilisi olanlar arkadaşlarımdan gördüğüme göre whatsap grubun da bizi takmıyor :D :D
Videoya çok güldüm 😄 aslında biraz daha iyi hissediyosun gibi ama her an gidecek korkusu yetiyor hayırlısı
kısıtlanıyorsun özgürce hareket edemiyorsun herşeyi hesap veriyorsun her yere onla gidiyorsjn arkadaş bağların kopuyor çok kıskanılıyorsun
Oo çok kapsamlı olmuş bu. Şöyle anlatayım geçen seneki halimden eser yok, düşünüyorum da harbiden çocukmuşum. Olgunlaştım yani sanırım tek değişen şey bu
Daha mutlu hissediyorum ve yasamamim bir nedeni olduğu düşüncesine varıyorum ama ayrılınca tam tersi
Yürüyüşüm, gülüşüm, uyuma saatim ve şeklim, kalp ritmim vs. say say bitmez. Tabi bunlar sevgilim olunca değil aşık olunca olan şeyler...
neler degişmiyor ki o heyecan admosferinde tabi yaşamak gerek elini tutmayla yemekle olmaz anlayan anlar tabi
Değişen bir şey pek olmuyor bende yani genel olarak üstümde olan bir şapşiklik şımartılma isteği ilgi isteği hep olduğu için :)
gerçek sevgi yok malesef bence hiç birşey değişim olmalı bireyler birbirlerini olduğu gibi sevmeli herkezde olduğu gibi görünmeli
Sevmeyi ve sevilmeyi severim fakat sevgilimin olması bende direkt davranış bozukluğuna sebep oluyor:)
ya tırı vırısına deng gelirse baş ağrısı yapar
ama harbi ruh ikizini bulursan hayattan daha fazla zefk alınıyo
Fakirlesiyorum kank aklima olur olmadik soygun planlari geliyor
o kadar uzun zaman olmuş ya sevgilim olmayalı, hayatımda nelerin değiştiğini hatırlamıyorum :D :D :D :D :D
daha bakımlı oluyorum sürekli dışarda olurum sosyal olurum onunla ama sımdı olmadıgı ıcın ful yatıışş
Özgürlüğüm kısıtlanıyor gibi hissediyorum buda beni geriyor
Daha fazla para harcamaya başlıyorum, daha erken uyanıyorum, daha çok düşünmeye başlıyorum.
Telefonu babamdan saklama oranım artıyor. Biliyo aslında sevgilimi. Nolur nolmaz ama.
hayata bakış açım değişiyor bide yeni gelin gibi oluyorum 😁
Her şey aynı kalıyor tek değişen şey zırt pırt mesaj gelmesi.
daha fazla sinirleniyorum buda daha fazla sivilce demek oluyor sivilcelerimde çok değişim oluyo sinirden :d
herşey degisiyor ama onun icin hersey deger canim sevgiliiim
o kadar karışmasına izin veremem herşeye ve bende karışmam sıkmamak lazım seveyim ve sevsin gerisi boş
Hiç daha önce düşünmedim ama varlığı bile değişiklik bence 😇😊
mutluluğum elimden alınıyor başkada bişey oldugu yok
Hiç olmadığı için yorum yapamayacağım. Ama tek taraflı birini sevmiştim, her adımı atarken acaba o ne düşünür diye iki kez düşünüyordum.
Tek düsünemiyosun hiçbirşeyi plandgn ne varsa kıyısında köşesinde illa oda olucak
kısıtlanıyorum ya istediğimi giyemiyorum meselaa sinir oluyorum :/
genel olarak deişmem sadece ark. ilişkilerimde dikkatli olurum kıskançlık sorunu yaşanmaması için
"Kendimi tanımam onu tanırım" diyebileceğim birisi olsun hayatımda... Beyaz gelinlikler içinde...
Daha meraklı daha kıskanç ve daha detaycı olursun ve asla ama asla kıskandığını kabul etmezsin
Olmadı admincik.
Olursa da fazla rahat olamam heralde. 😊
Artı ve eksi düşün.
Varken mutlu yokken mutsuz
:d varken hayattan keyif alıyorum yokken. Keyifsiz
bu sorunun cevabını artık olursa öğrenirsem söylerim
Bilmiyorum daha az yalniz kaliyorum kendimi daha iyi hissediyorum ama kötü taraflari da var
Çok fazla sorumluluk yükleniyor
Yorulmuş hissediyorum
daha mutlu oluyorum en azından tek odak noktam oluyor
giyim kuşam hal hareket davranış v. s resmen hayatı değişiyor insanin
Bende hayatim niye hep ayni degismiyo diyorum sevgilim yok ondan demekki
Ben de gergin oluyorum hiç iyi gelmiyor bana. O yüzden uzak duruyorum :D
Dötüm başım ayrı oynamaz bir ona dikkat ederim bende
dünya umrunda olmuyor
not hiç olmadı
#olmayan tecrube
Pek bir şey değişmiyor, uzun sürmeyeceği için ya da eninde sonunda biteceği için kendimden ödün vermiyorum ya da stres yapmıyorum 😌
Resme aldanmayın Kandırmacadır :D
Varken stres kaynağı Yokken eksiklilk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar