Kız arkadaşım param yok diyince bana güldü. Yardım lütfen?

Cok zor bir durum erkegin cebinde para olmamasi ve sevgilisi olması. Ne kadar zıt ve zor bir durum degilmi? Bu zor durumu ben yasiyorum. Neyse anlatiyorum

Maasi almıştım nakitim az kalmıştı son kalan paranin bir miktarini ortak arkadasimiza borc vermistim ben vrmicektim fakat kiz arkadasim ver borc , arkadasimiz zor durumda ihtiyacı var biz bulustugumuzda fazla bir yere gitmeyiz onu bunu yapmayiz gibi cumleler kurup beni ikna edip bir miktar parayi ortak arkadasimiza vermistim. Aradan 2 hafta gecti bugun goruntulu gorusme ile sohbet etmeye basladik. Pazar gunu ne yapicagimizi karar veriyorduk. Bana dediki kahvaltıya gidelim. Kahvalti pahali bizim buralarda bende nakitim fazla yok dedim bana güldü. O an cok sinir oldum cok uzuldum basladim saydirmaya O zaman sen ismarla kahvaltiyi sen ne demek istiyorsun bana. neden guluyosun param yok diyince vs diye. Bana soyleyis tarzina guldum dedi. Halbuki normal bir sekilde soylemistim. Belki bahane uydurdu bilmiyorum.
Ben ayrilma noktasina geldim zor gunumde yanimda olmayanin iyi gunumdede yanimda yeri yok !!.

SIizce ne yapmaliyim? 1 yil 1 ay oldu iliskimiz.
Kız arkadaşım param yok diyince bana güldü. Yardım lütfen?