Böyle bir durumda soğur musunuz? Yoksa soğuyanların nedeni başka ve bunumu bahane mi ediyorlar?

ilgi ayrı birşey can sıkıcı olmak ayrı birşey. mesela çiçek almak hediye almak hoş sohbet etmek birlikte gezmek, bir derdi olduğunda yanında olmak. bunlar ilgidir. ama sürekli aramak, konuşacak birşey kalmamışken hala konuşmaya çalışmak vb bunlar can sıkıcı şeylerdir.
o ilgisinin nasil olduguna bagli seni koruyup kollamasi sana onem vermesi merak etmesiyse tabiki sogumam daha da baglanirim ama yavsamasi ya da ay canim cicim gibisinden konusmasi gereksiz yere kiskanmasi tabiki sogutur
sürekli nasıl olduğumu, nerede olduğumu, ne yaptığımı sorması soğutmaz. ama bazı ifadeleri yavşakça gelebiliyor. bir de koruyacağım diye baskı yapması iğrenç.
Cevap
7Cevap
ilk başlarda güzel olur ama daha fazla abartırsa köpürürüm herhalde☺☺ kırmam da tabi☺
evet soğutur. ama bende sevmeye başlarsam benimde ilgim artar ve ilgi isterim bu sefer o bunalır :P
işte şu nedenleri bir bilsemm
aaa ben ondan daha üstünken o beni beğenmiyor. :) işte insanlar eksikliklerle sevmiyor ama kendi eksikliklerini göremiyor.
öyle abartı bir şey yok ben onu olgun ve dürüst sandığım için seçmiştim. Tek fark benim ünv mezunu olmam onun lise ki bu benim için önemli değil başka kızlara göre kriter olurken. öfkeli olduğum için bu şekilde konuşuyorum yoksa kimseye üstünlük taslamam ya da taslamış değilim.3 hafta öncesine kadar canım çok yandı. o yüzden buralarda kafa dağıtıp görüş alıyorum. o biraz olgun olmakla ilgisizliği karıştırıyor ya da içsel sorunları olduğunu düşünüyorum çünkü hiç bir sebep yokken bitti halada bilmiyorum nedenini neyse çok uzun yazdım içimi döktüm :)
Anladım.😇 Buraya yeni üye olduysan tavsiye vereyim. Kafa dağıtamazsın çünkü burada dengesiz çok sürekli canını sıkarlar.
İlişkine gelirsek kafana takma yokuna bak. Birilerini hayatına girmek yerine bırak onlar senin hayatını beğenip bu hayata girmeye çalışsın.
Eğitim, kariyer, maddiyat hiç önemli değildir. Önemli olan hayata bakışın ve ona göre yaşamandır.
teşekkürler. dengesizlerle işim olmaz uyardığın için teşekkürler
Hayir ama vicik vicik olmalari iyi degil linkteki gibi mesela
Aynen ilgi gostersin ama adam olsun istifini karizmasini bozmasin
Her kıza böyle yapıyor demekki diye düşünmeden edemem genelde uzak durduğum erkek tipidir
Sogutur. Yapmacik gelir, gerçek olduguna gerçek oldugunu bilsemde inanmam.
Yaa evet sanki evliyizde benim haberim yokmuş gibi 😀
Her şeyin aşırısı soğutur. Aşırı ilgide buna dahil.
İlgiyi severim ama dozunda yapmacıklıktan nefret ederim
eğer gerçekten seviyorsan soğumazsin tabii ki. ama insan tuhaf bir canlı üzenin peşinden gidiyor malesef ilgili olanın değil.
Kendisinden hoslaniyorsam sogmam hosuma gider hatta
Hayir. Aksine bir kizi kendine baglayacagi donem oldugu icin ilgi gostermesi hosumuza gider.
Ya evet benim ilgi gostermm gerekir sevmem için sonra onun djdux
Hayır keşke kavga etmeseydikte ilk başlarda daha mutlu olsaydık
bu sefer de kızlar ilgi ister lan napcaz ozmn ortasında durmak zor
Beni soğutan aşırı ilgi gösterip 3 gün sonra umursamaz olması
yok soğumam ben. isyediğim bı zaten
seven sevdiğini belli ertirmesi hissettirmesi lazım..
Bence dozajında ilgi kadını dahada cezbeder ama yogun ilgi alaka sogumaya neden olur haklıdır.
Çok fazlası soğutabilir.
Dozjazinda ilgi iyidir
beni ona daha da bağlar
Her şey dozunda olsun ya
Çok çok aşırı olması iyi değil.
benım hoşuma gıder ılgı ıstıyorum ben
Aksine bağlar bir insan sahiplenmeli yani
Aynen bahane
bunaltirr heralde
fazla ilgi bence sadece kadinlari degil erkekleri de bunaltir. bogar. yerine gore olursa sorun olmaz. bide bu biraz da kisiye gore degisir. kimi asiri ilgi ister kimi de sevmez. cok garip sona getiremedim konuyu neyse :D
baya cıvık olursa soğurum
Yerinde olmalı. Ama bazen coo yapisik oluyorlar.
Fazlası itici gelir.
Kişisel tercih😊
beni daha çok çeker :D
Sogutir😂😂😂
Beni soğutuyo
HAYIR
evet
cıvık
hayır
Hayır soğutmaz
Evet.
Soğutur