Ayrılık sonrası not defterine yazılanlar?

Kokum cekedine siner diye bana bıraktığın son eşyayı, kendin kokan ceketine bile uzun uzun sarılamıyorum. Ben inandırmışım kendimi cidden inandırmışım yani unuttum diye bıraktım diye ama olmuyor sanırım ben hayır dedim sana bidaha gelsen bir daha hayır derim zaten ki ben.. Ancak bazen çok özlüyorum ben seni gülüşünü, gözlerini, kokunun gitmeyeceğini bile bile sarılmayı özledim yani ben ama asla söylemeyeceğim sana. kimse de bilmeyecek özlediğimi zaten. bazen düşünüyorum niye bu kız diye. Güzel diyorum içimden.. Ama hayır ben senin güzelliğine aşık olmamışım ciddi ciddi kokuna aşık olmuşum ben. Kendime seni unuttuğumu kanıtlamak için başkalarını sevdiğimi söyledim kendime. ben çok özlüyorum seni. ben reddettim seni ama bu demek değil ki seni sevmiyorum sadece vazgeçtim ama ben senin kişiliğinden vazgeçtim kokundan değil. keşke herşeyi unutsam tüm yaşadıklarımızı ben yine üzülürdüm ama o kadar tatıydı ki seninle beraber olmak elbet cesaret edebilirdim seninle konuşmayı sana sarılmayı seni öpmeyi. bazen bir şeyleri yaşarken değerini anlayamıyorsun. Ben seninle kavga etmeyi bile özledim, senin için ağlamayı özledim. Ben ağlamıyorum artık kimse için, kimsenin tapmıyorum kokusuna. niye yazıyorum da bilmiyorum bunları not defterine yazasım geldi yazdım işte gençlik aklı ne dicen.. Diyemezsin, ben senim çünkü,çünkü sadece sen okuyacaksın bunu. burnum tıkanıyor koklayamıyorum ceketini de artık. uyuyacağım ben ceketini dolabımın üstüne koyuyorum. iyi geceler
Ayrılık sonrası not defterine yazılanlar?