Otobüste uzun süredir bakışılan erkekle nasıl konuşma başlatılır?

Yaklaşık birkaç aydır otobüste karşılaştığım birisi var ve sürekli bakışıyoruz sert bir mizacı var o belli. Birkaç hafta otobüste karşılaştık sonra bir anda metroda karşı karşıya geldik ve ben onun burda da karşıma çıktığına inanamadım. Duygularım daha da yoğunlaştı ona karşı. Ertesi gün tekrar metroda karşılaştık ve kafasını eğerek selam verdi ama ben o gittikten sonra kendime gelebildiğim için fark etmedim karşılıkta veremedim. Bugün tekrar metroda karşılaştık ben hafif tebessüm ettim ama o alık alık suratıma baktı. Sonra ben onunla otobüste denk gelebilmek için koştura koştura durağa gittim. Otobüse bindim o da otobüsteydi, bindiğimde bana baktı sonra yer boşalınca ben oturdum direk yüzüme bakmak yerine camdan bana baktı o kafasını eğdinde ben de ona baktım. Sadece bu kadar ne gelip konuşuyor ne de başka bişey yapıyor ben o kadar kararsızım ki şu an ne yapacağımı bilmiyorum sizce bu çocuk bana karşı ne hissediyor bişey hissediyorsada neden konuşamaya çalışmıyor ben elimden gelen her şeyi yaptım ama o bakmaktan başka hiçbişey yapmıyor bu da beni çıldırtıyor. Ya adam, ya gel ya da hiç bakma anlamadım ki ne istiyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Sırf konuşabilmek, onun adını öğrenebilmek için anketörlük yapmaya kalkmıştık arkadaşlarımla bir sürü plan program...
Amma velakin anketörlüklğk yapacak arkadaşımı metroda benim yanımda gördü: ( yani bu işte yattı.
Otobüste uzun süredir bakışılan erkekle nasıl konuşma başlatılır?