Bir erkeğe kuyruk sallayıp mavi boncuk dağıtan, kendisine aşık edip acı çektiren, daha sonra geri çekilip biz arkadaşız diyen kızın amacı nedir? Ben bu duruma düştüm ve 2 yıldır karşılıksız aşk acısı çekip süründüm. Böyle kızların amacı nedir? Hoşunamı gidiyor? Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama madem sevmiyordun neden kuyruk salladın demezlermi adama? Amaç ne?
Cevabın nedir?
Benim de orr dediğim kızlardır bunlar sonra da sizin gibi erkelerin arkasından dalga geçerler ayy salak bu çocuk saf bu çocuk diye ya da ya bıktım artık saplantılı mıdır nereye gitsem orada diye kendi aramızda konuşurken derim ki bende e o zaman çocuk benden hoşlanıyor musun dediğin de ilk belirtileri gösterdiğinde en başından ilgisiz alakasız davran sert katı konuş umudu kessin sonra bir yerde karşılaşınca kasıtlı görmezlikten gel derim ama o çocuğu o raddeye getirene kadar cıvık cıvık konuşmalar ya da gülümsemeler falan bu dediğim şeyler tamamen özgüven eksikliği ve kendini ispatlama çabalarından başka bir şey değil.
11 Yorumla- +1 yıl
Sağol kardeşim aydınlattığın için benim onun için mücadele etme nedenim saflığımdan değil, ona gerçekten çok değer verdiğimdendi ama o bunu anlamadı. Haklısın inşallah hakeden biri çıkarsa karşıma onunla evlenicem
En İyi Cevaplar
+1 yılÖyle kızların ne amaçladığını bilemeyecek kadar, o tür insanlara fazlasıyla uzağım. Sevdin, sevmedi.. Ümit verdi, ama bırakıp gitti... Yaşandı ve bitti. Umarım bundan sonra Allah daha iyilerini karşıma çıkarır diye dua etmek varken, geçmiş üzerinden kendinizi yıpratmanın sadece size zararı olur.
02 Yorumla- +1 yıl
Haklısınız inşallah hayırlısı olur öyle biri çıkarsa onu hiç üzmeyeceğim çok şanslı olacak ama unutamıyorum nasıl bu kızı unutacağım bilmiyorum söylediklerinizde haklısınız
- +1 yıl
Zamanla alışırsın yokluğuna.
Allah gönlüne göre verir inşallah.
Kız seni çantada keklik olarak görüyor. Seninle vakit geçirip, başkasıyla iş pişiriyor.
Sen ona çok değer veriyorsun. Kız şöyle düşünüyor '' Ya ben ona hiç emek vermiyorum ki, o bana hep emek veriyor '' (Kız sıkılıyor). Sonra o emek verebileceği başka bir erkeğe gidiyor. Sen kendini ağırdan satmayı bilmiyorsun demek ki, biraz kendi hayatın olsun. Kızdan önemli olan bir benliğin var bunu unutma.10 Yorumla
+1 yılBöyleletine lanet olsun ve Allah alsın öcünü. Allah aşk vadederek aldatan, boşa umut dağıtıp alay edenlere lanet etti ve intikamım çok ağır olur dedi ve o kişiye bir daha rahmet nazarı ile bakılmaz. İyiki gerçek yüzünü göstermiş ve büyük bir beladan kurtulmuşsun. Ya yanılıp her şeyini kaybetseydin? Evet boşver gitsin. Durma üzerinde ve bak başka adaylara...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
48
Cevap
19Cevap
+1 yılbirincisi kullandigin kelimelere dikkat et kuyruk sallamak filan nedir ya , genel olarak her insan karsi cins ile arkadas olmayi daha cok ister yane kanka falan bu da öyle bir durum olabilir belki sen yanlis anladin hemen suc atma bence biraz dusun.
21 Yorumla- +1 yıl
Kullandığım kelime yanlış anlaşıldıysa özür dilerim ben o anlamda söylemedim ama ben niyetinin arkadaşlık olmadığına da eminim yanıma gelip sürekli ışık saçtı aşık olmamı sağladı bu onun hoşuna gidiyordu sonrada uzaklaştı bende uzaklaştım birdaha hiç görüşmedim ama onu hiç unutamadım olsaydı evlenirdim onunla hiç kötü niyetim olmadı
- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılYaşadığınız durumda haklı olabilirsiniz Allah yardımcınız olsun. ama lütfen kullandığınız kelimeyi kullanmayın hiç hoş bir kelime değil, kuyruk sallamak tabiri hoş bir tabir değil kardeşim. olmuyorsa zorlamayın Allah daha iyilerini nasip eder size, yeter ki dua edin
12 Yorumla- +1 yıl
Amin inşallah dediğiniz gibi olur. Kullandığım kelime yanlış anlaşıldıysa özür dilerim daha farklı ifade edemedim. İnşallah herşey güzel olur ama bilmiyorum..
- +1 yıl
Rica ederim inşallah hayırlısı olsun
Kadın köpek değildir kuyruk sallamaz
Köpekler kuyruk sallar
Kadınlara hakaret ettiğiniz sorulara beni davet etmeyin lütfen
Bir kadın bir erkekle samimi oldu die illa onunla aşk yaşamak zorunda değil
Sizin bakış açınıza göre kadın köpektir kuyruk sallar
Sizi ortada bırakann kadını doğrusu tebrik ederim
Hak edene hak ettiğini vermiş011 Yorumla- +1 yıl
Estağfurullah öyle demek istemedim bayanlara karşı öyle anlaşıldıysa özür dilerim bayanların başımın üstünde yeri vardır. Denek istediğim o değil mavi boncuk dağıtmak şeklinde açıklayım o zaman ifade edemedim sadece anlatmak istediğimi
- +1 yıl
Her yanıma gelen bayan değil iki senedir karşılıksız aşık olup acı çektiğim bir kız var dayımın müdürlük yaptığı mağazada personeldi. Onu çok özlüyorum uzağım ama dayımın anlattığına göre her erkeğe öyle yapıyormuş derdimi daha nasıl anlatayım hiçbir bayana asla hakaret etmem öyle anlaşılmasın özür dilerim
- +1 yıl
Ben onu çok özlüyorum ondan uzağım acı çekiyorum evlilik dışı asla düşünmüyorum onun adına çok üzülüyorum diğer erkekler ona kötü gözle bakabilir bu beni üzüyor ben kimseye kötü niyet düşünmüyorum
- +1 yıl
Gerçekten yorumunuz beni üzdü benim demek istediğim farklı
- +1 yıl
Bakın anlamıyorsunuz ne deyim ben onu çok sevdim acı çektim o bana hep umut verdi umutlandırmasa bukadar bağlanmazdım bunu diğer erkeklerede yapmış bunu öğrendim ve üzüntümü dile getirdim onu üzerler kötü niyetle bakabilirler kullandığım kelimeyi belki farklı anlama geleceğini düşünmeden yazdım insan kendisini seveni sevmeyebilir ama niye umut verip acı çektirir ben hiç bir bayana bunu yapıp üzmeyeceğim daha ne deyim size
- +1 yıl
Siz bu kelimelerin kötü anlamı üzerinden bana kızıyorsunuz o anlamlarda söylemek istesem haklısınız ama ben o anlamda söylemedim asla söylemem her ne kadar onun için acı çekiyor olsamda... benim demek istediğim hoşlanıyormuş gibi davranıp ümitlendirip açılıncada arkadaşız deyip çekilip uzaklaşmak. Sevmeyen insan soğuk davranmazmı niye ümit verdi bunu anlatmak istiyorum hakaret asla etmem bayan annemdir, kardeşimdir, sevdiğim insandır nasıl hakaret anlamında söyleyim düşünün
- +1 yıl
Neyse ben kendimi biliyorum siz anlamasanızda olur. Belki ona uzağım özlüyorum acı çekiyorum ama ona bişey olmasın. Kötü niyetli erkekler ondan uzak olsun. Kötü yollara düşmesin başka birşey demiyorum kim ne derse desin kötü birşey yapmadım ben
ben kimseye kuyruk sallamam asla ama sevdiğim zaman söyledim yanlız beni o istemedi eğer ki acı çekiyorsa bilmiyorum. Zaten beni sevmiş olsaydı hasta yatağımda yanımda olurdu:) ben o olmadan hayatala mücadele ettim ve hastalığımı yendim. Belki hala kalbimde ama onu unuttup ilk hoşlandığım kişiye şans vereceğim
02 Yorumla- +1 yıl
Haklısınız ablacığım siz siz olun asla kimsenin üzülmesine neden olmayın ama kendinizide üzmelerine izin vermeyin inşallah mutlu olursunuz ben gerçekten sevdiğim kişi için çok acı çektim, üzüldüm hiç umrunda bile olmadım ama ben bir başka kıza asla onun bana yaptığını yapmayacağım kimseyi üzmeyeceğim hayırlısı olur inşallah
- Aile & Toplum konusunda 981 cevap paylaştı.
+1 yılAşkta gururda yapmamışsın belliki.. sendede hata vardır. Kız ya da erkek içinde geçerli insan boşluktayken onunla ilgilenen biriyle o boşluğu doldurmaya çalışır.. var o tür kişiler ama senin okadarda saf olduğunu düşünmüyorum anlaman gerekirdi ya da anladın sevdiğin için işine gelmedi.. mutlu olmanı dilerim takma boşver hayat güzel
20 Yorumla Kucukken benimde hosuma giderdi ama simdi gitmiyor yani aci cektirdim baya. Daha cocuktur belki ya da egosu tatmin etmek istiyor ya da kafasi karisik acik acik konus. Ama birini ne kadar cok onemsersen okadar cok dusersin o insanin gozunde o yuzden kendine deger verdigini goster fazla takma kafaya
00 YorumlaBelki de sen çok duygusalsındır. Olayı kuyruk sallayan kızın amacı diye adlandıramazsın, elbette birinin duygularıyla oynamak tasvip edilir bir davranış olamaz ama hatayı tek tarafta arayamazsın bu kız içinde erkek içinde böyledir. Örneğin, bir çocuk benimle ilk başta duygusal olarak ilgilenmiştir ama konuşmamız ilerledikçe arkadaştan öte duygular hissedemiyodur kalbim kırılmasın diye de arkadaşız biz der falan yani olmuyosa zorlamayacaksın
00 Yorumla
+1 yılAga var öyle kızlar. Amaçları ego tatmini. Kendilerine acı çektirecek erkekler arıyorlar. Senin sevgini kaldıramazlar. Kuyruk sallıyorlar çünkü ne kadar çok erkek peşlerinden koşarsa o kadar iyi onlar için. Ha birde bazen ulaşılmazı oynarlar. En komiğime giden de budur. 2 içki içince öyle bir ulaşılabilir oluyorlar ki :)
10 Yorumla
+1 yılreyiz tipkisinin aynisi yasiyorum Şu an valla. o duygu kadar kotu duygu tatmadim hasta olacak duruma geldim hala unutamadim Allah bin belalarini versin. bir de istemem yan cebime koy. hesabi var bu kizlardaki ego varya cok tehlikeli seytani carpar bunlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla bunu maalesef erkekler de yapıyor, bende aynı duruma düştüm, hatta etrafımdaki tüm kız arkadaşlarım bu durumu en az 1 kez yaşadı. önce kendine aşık edip alıstırıp sonra terk ediyorlar, vicdansızlar. Böyle insanların tek amacı egolarını tatmin etmek, birini elde edince sıkılıp sıradakine gidiyorlar...
00 Yorumla
+1 yılBu tipleri cinsiyet ayırmaksızın kınıyorum, hepsinin acısı çıkacak elbet bir gün.! Sizde lütfen salak olmayın sizi sevmeyen insanı gözünüzde büyütmeyin ya buna da sinir oluyorum kaç kuruş eder karşında ki göz yaşı bile akıtmam öylelerine ben
16 Yorumla- +1 yıl
Haklısınız iyi ahlaklı, güzel düşünen bayanlara saygım, sevgim büyük. İnşallah karşıma öyle biri çıkar. Ama üzüldüğüm şey böyle birini unutamıyorum elimde değil
- +1 yıl
Bak Allah o kadar büyük ki gerçekten hak edene hak ettiğini veriyor ama çoğu insan gerçekten kör diyeceğim şu ki bir gün karşına o kadın çıkarda değerini bilmezsen işte o zaman Allah daha beterini yaşatsın sana 😉😂😂
- +1 yıl
Neden beddua ediyorsun öyle biri çıkarda seversem onu hiç üzmeyeceğim
- +1 yıl
Neden ettiğim belli ayrıca duam da tutar bedduam da dikkat et 😉
- +1 yıl
Öyle diyorsunda ben bedduayı hakedecek neyaptım beni anlayan, değer verip mutlu olabileceğim birinin özlemini yaşamak mı beddua sebebim
- +1 yıl
Senin değerini bilmeyen senin duygularını hunharca harcayan biri için özlem Çeker Sen beddua ederim
+1 yılAklınca kendini erişilmez gören ezikliğini insanların duyguları ile oynayarak kamufle etmeye çalışan kız modeli kısacası kahpe ya da döl israfdı desek daha doğru olur şimdi bu yaptığı adilik ile kenara geçmiş şerefsizliği ile gurur duyuyordur
10 YorumlaTerbiyesiz, ahlaksız, insan dısı varlık olarak adlandırabiliriz. Tam anlamıyla bir özgüven eksikliği mevcut bu kişilerde. O yüzden arkasından üzülüp acı çekmeye bile değ! mez. O yüzden boşver takma kafana.
10 Yorumla
+1 yılEgosunu tatmin etmek için yapmıştır herkes kendisiyle ilgilensin istemiştir en başından olmaması en iyisi kimse yanlış anlamadan uygun bir şekilde açıklanması lazım bence sende boşver gitsin öyle karaktersiz biriyle sevgili olsanda birşekilde biterdi
00 Yorumla
+1 yılBeğenilmek kızların hoşuna gider. Herkesin beni sevsin herkes benim peşimde koşsun ister. Mesela BEN :)) beğenilmeyi çok seviyorum herkeste beğeniyor ama bir erkek beni habire sıkıştırıp bunaltıyosa hiç tahammülüm yok. Erkek dediğin ulaşılmaz olucak ;)
10 Yorumla
+1 yılBelki sen yanlis anlamissindir. Sana gerçekten ümit verip böyle bişey yapmissa boşver olmamasi daha iyi olmuş.
20 Yorumlaoyle kizlar gercektende berbatlar bizim sur.. k dedigimiz tiplemelerdendir birini kandirir cikar sonra o aci ceksin umrunda olmaz ayrilir
00 YorumlaKarakteri bozuk ne istediğini bilmeyen biri yapar cidden kızlar bunu nasıl yapıyor anlamıyorum Allah ıslah etsin onları
13 Yorumla- +1 yıl
sende yapiyorsun
- +1 yıl
Ben söylemedim öncelikle. Birde gerçekten kötü birşey yapmadığınıza inanıyorum bende hiçbir kızı üzmem ama hep üzülen oldum
+1 yılBunu yalnızca kızlar değil erkekler de yapıyor. Sevmediği halde seviyorum diyen, 2,5 sene beni peşinde süründüren biri sayesinde ruh hastasına döndüm.
00 Yorumlaneyi kuyruk sallama olarak algiladiniz o daha önemli normal bir arkadasi veya yakin arkadasi görüyor olabilir belki
00 Yorumla
+1 yılkisiden kişiye değişir ya tanimistir yakinlastikca sevmemistir ya da psikolojisinde bir sorun vardır veyaa erkeklerden intikam alıyor olabilir
00 YorumlaHasancım kuyruk sallayan kızın amacı yoktur
Amaçsızdır, onun için amaç yoktur
Tek derdi malafattır, şatafattır.
Bu yani00 YorumlaBen umay75 in yorumuna imzami atiyorum, baska da birsey demiyorum😃
00 Yorumla
+1 yılbişey dicektim durum müsait değil kardeşim. bakma sen o boş beyinliye acı da çekme
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 884 cevap paylaştı.
+1 yılÖnce hoşlanmıştır, daha sonra başkası çıkmıştır karşısına. Arkadaşız ayağı çekiyordur. 😏
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kadınlar dikkat çekmekten ve ilgi görmekten hoşlanırlar bu sebepten bence
00 Yorumlakızlar şımarık yaratıklardır dünya etrafımızda dönüyor sanki
10 YorumlaKuyruğu kaldırda bir kontrol et altındakini dihodur belkide
00 Yorumla
+1 yılHayvanlara özeniyordur 😒 çiftleşme dönemi gelmiştir. Başka anlamı yok anlatabildim umarım.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 777 cevap paylaştı. Milleti kendilerine aşık etmek hoşlarına gidiyor işte. Sevilmek istiyorlar
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 331 cevap paylaştı. Ona kadının hovardası denir bilinçsizce sadece egolarını tatmin etmek için yapar öyle şeyleri:))
10 Yorumla
+1 yılİste bu kızlardan uzak durun caniniz çok yanar. Amaclari yoktur sadece eğlenmeye yer ararlar.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Her türlü sevgili durumu olup sonunda biz arkadaşız saçmalığı
10 Yorumla
+1 yılpeşinden koştuğun için hoşuna gitmiştir hayır bekleme
10 Yorumlaego tatmini için yapio demekki ihtiyacı var
00 Yorumla
+1 yılBiri kuyruğumu kaldırıp gerekeni yapsın amaç budur
10 YorumlaOr*spuluk takma herkese aynidirlar
10 Yorumla
+1 yılnett cevab- orp' dur😂
00 Yorumlavallaha bir tabiri var ayıp ...
00 Yorumla
+1 yılCüzdanı daha kabarık birini bulmuştur kuzum
11 Yorumla- +1 yıl
aa çok ayıp😯
+1 yılÖnce hoşlanmıştır, tanıdıkça soğumuştur
00 Yorumla
+1 yılValla onu bende anlamadım
00 Yorumla
+1 yılKuyruğunun var olduğunu göstermektir ne bileyim😂
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılHoşuna gidiyor evet peşinden sürüklüyor işte.
00 Yorumla
+1 yılmental masturbasyon bu şekilde zevk alıyo
00 Yorumla
+1 yılHosuna gidiyo heralde
00 Yorumla
+1 yılkuyruk yağını eritmek
00 YorumlaEgo kasmak.
00 Yorumla
+1 yılO kiZdan hayir gelmez
10 Yorumla
+1 yılOrsblk Yapmk
13 Yorumla- +1 yıl
Hyr tam otrdu
+1 yıldlga gecmek icin
10 Yorumla
+1 yılpopi olma çabaları
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 9,2b cevap paylaştı. Mesaj vermiş işte
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo nasıl oluyor
01 Yorumla- +1 yıl
Yani karşı tarafa yeşil ışık yakıp kendine çekip acı çektirdikten sonra yan çizmek, bir çeşit ümit vermek
+1 yılEgo tatmini işte
00 Yorumlakaldımı onlardan
00 Yorumlaego tatmini
01 Yorumlaego tatmini
00 Yorumlabellidir
00 Yorumla
+1 yılistiyor olabilir
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı