Arkadaşlar sevgilimle 4 aydir cikiyoruz. Dün sevgilimle tartıştık. Tartışma sebebi ise instagramdaki takipçi olayı. Zaten tartismalarimizin %90 i hep bu yuzden. Ne zaman birisini takip etse sinirleniyorum. Dün en son çok fena patladim ve çok kötü tartıştık bana bu hareketlerinden dolayı senden soguyorum lütfen daha fazla kendinden soğutma dedi. Bugün mesaj attim konusmak için Şu an pek musait degilim benimde kafam iyi degil sonra konuşalım dedi sizce ne yapmalıyım. Çok pişmanım zaten canım çok yanıyor sizce duzelir mi :'(
Cevabın nedir?
+1 yıltam tersini ben erkek arkadaşımla yaşıyorum o bana sürekli o kim bu kim der ben bunalırım iki tarafta kendi açısından haklı o yüzden biraz daha ılımlı davran sen. Takip etmek suç değil tanıyordur takip etmişlerdir aşırıya kaçmadıgi sürece sorun yaratma yoksa ciddi ciddi sosyal medya denen illet yüzünden ayrılabilirsiniz yani ılımlı ol ve ona güvendiğini göster. böyle yaparak ona güvenmediğini gösteriyorsun ki bu da ona kendini sıkılmış bunalmıs hissettiriyor bırak istediğini yapsın gözetimin altında. sıkma çocuğu
113 Yorumla
Soran+1 yılHah aynen böyle oldu bizim durumda şimdi ben napcam bilmiyorum bana akıl verin bu ya çok koruyun çünkü mesaj atayım mi yoksa onun mu atmasını bekleyim çünkü sonra konuşuruz demisti
- +1 yıl
mesaj at ve konuşmak istediğini söyle hatta yüz yüze konuşursaniz daha iyi olur kavgalar öyle yüz yüze olunca çabuk biter 😄 anlat kendini kıskandığını bu yüzden korkuların olduğunu vs ya da her neden böyle dert ediyorsan anlat sonra sana da hak veriyorum seni bu konuda bunaltıyorum vs içinden geçenleri samimi şekilde anlat. Şu an o sorunun kendisinde olduğunu ona güvenmedigini düşünüyor ben hep böyle düşünürdüm sevgilim yaptığı zaman güvendiğini hissettir. Ilimli ol biz kızlar bu konularda sevgili ne derse onu bir şekilde yaparız da erkekler kuyruklarını dik tutar olan ilişkinize olur sonra. inşallah düzelirsiniz ☺
Soran+1 yılCanım inan ki dediğim herşeyi yaptım hatami kabul ettimi benim davranışın yüzünden böyle olduğunu söyleyip özür diledim korkularimi da söyledim. O da bana Şu an iyi değilim kafam yerinde değiliz sonra ayrıntılı konusuriz dedi bana askim bile deniyor askim diyediyesj attigimda efendim diyor neden dediğimde icimden gelmiyor dedi 😔😢
- +1 yıl
Bu konu yüzünden o kadar çok kavga ettiyseniz ondan dolayidır biraz sana ders vermek istiyor o zaman. bir sosyal medya aramıza mi girecek ikimizde çok saçmaladik bende sende inat yüzünden ne hale geldik boşverelim bundan sonra daha farklı olacak diye dene bir de konuşmayı :) belki ise yarar
Soran+1 yılYa bilmiyorum ne hissediyorsun bana karşı duyguların değişti mi dediğinde biraz duygularım azaldı dedi bana ya bu çok koydu bana😢
- +1 yıl
Bende çok kez bitti ya seninle mi uğraşicam dedim bu konu yüzünden sevgilime ve sonuç 2 haftadır kapalı bütün sosyal medyalarim 😄 ya öyle illet bir şey ki bu iki tarafta haklı sende oda o yüzden zor bir şey sen sevdiğin için böylesin ama o da sevse bana guvenir bu kadar sikmaz düşüncesinde. sonucu ona bağlı bir şey söyle o zaman ben anladım biraz daha mantıklı davranicam duygularimla hareket ediyorum farkındayim vs bir şeyler söyle sen ne zaman düzelirsen ben bekliyorum senden değerli değil bizden değerli değil ben bunun farkındayim de topu ona at eğer mantıklı yaklaşır aranızda düzelirse ne güzel düzelmezsede o da çok çabuk saçma sebepten (kendi çapında haklı da olsa) aranizi bozarak kendisine guvenilmeyecegibi en küçük olayda bile kaçacagini gösterir ki ilerde böyle bir adamla olmayı ister misin onu düşün o zaman
Soran+1 yılÖyle yapcam en güzeli sen cevap verdim Şu an ama dün attim bugün saat 8 gibi attim mesaj ama Şu an pek müsait değilim sonra ayrıntılı bir sejilde konuşuruz dedi acaba bir dahakine msji ben mi atmaliyim yoksa ondan mi beklemeliyim onu bilmiyorum fazla da sıkmak istemiyorum çünkü
- +1 yıl
Nasıl birisi onu sen biliyorsun kuzucum ama sık ya sevgilisisin sen onun sen üstüne gitmeyeceksinde kim gidecek hem aranızı düzeltmek adına uğraşıyorsun kötü bir amaçla değil ki.
Soran+1 yılPeki yarına kadar bekliycem atmazsa ben aticam
- +1 yıl
sen bilirsin canım inşallah düzelirsiniz aynı şeyi bende yaşadım tam tersi olarak o yüzden çok iyi anlıyorum ikinizide biz aylarca kavga ettik ya 12 13 ay resmen durup durup bunun kavgasıni yaşadık inşallah siz öyle olmazsiniz. umarım düzelirsiniz ya hatta bana da yaz merak ederim :)
Soran+1 yılBizde öyleyiz iste☺inşallah duzeltiriz ya. 🙏 çok tsekkur ederim moral için ☺ yazarım merak etme☺
- +1 yıl
Ne demek canım ☺ kız birliği 💪tamamdır ☺
Soran+1 yılÇok tskrler☺
En İyi Cevaplar
sen neden pismanlik duyuyosun ki onu anlamadim bir erkek sevgilisi oldugu halde neden baska kizlari takip eder onuda anlamadim kesinlikle pisman olucagin bisey degil senin yrrinde olsam hesaplarini kapattirirdim ayni sekilde sende kapatirdin kabul etmiyosada vardir bir pislik derim bence pisman olma duygusalda dusunme birak sen
115 Yorumla
Soran+1 yılPeki napmaliyim mesaj atar mi
Soran+1 yılSonra konuşuruz dedi başka bişey demedi o yuzden şüpheye düştüm mesaj atar mi atmaz mi diye
Soran+1 yılAslında şöyle bişey oldu biz bu takipçi konusunu cozmustuk lakin ben biraz fazla takıntılı fazla paronayak birisiyim geçmişten gelen güvensizliğin duygusu var ne zmn birisini takip. etse acaba arkamdan bir is mi çeviriyor diye düşünüyorum o da hep kötü düşünme bir insan ne yaparsa iyisiyle de kötüsüyle de kendine yapar başkasına bişey yapmaz der hep sürekli ama bende bu sorun var ışte
- +1 yıl
Ya sen takintili falan degilsin ben kendi sevgilimi benle konusmadigi zaman whatsapa girmeyi yasakladim nefes aldirmiyorum akrabalasi olan kiz yasitlariyla gorusturmuyorum hic bir hesap kullanmiyoruz o da agzini acip tek bir laf soylemiyor oyle seymi olur kendine yapmiyor sana yapiyor o zevkini cikarirken sen neden burda uzuluyosun ki demekki sana yapiyomus oyle dusun sen dogrusun o degil
Soran+1 yılBilmiyorum ya ama erkekler fazla sıkıya da gelemez ki sogurbenim çevremdeki arkadaşlarım da böyle diyor hep kafam karisti
Soran+1 yılBilmiyorum kafam çok karışık mesaj atmalı miyim tekrrardan yoksa ondan mi beklemeliyim
Soran+1 yılPeki o zmn
- +1 yıl
canım sen ayni bensin bizimde 4 aylik bir iliskimiz var hende gecmiste yasadigim guvensizlik duygusunu bir turlu altlatamiyorum oda hep bama beni fazla sikiyorsun biliyormusun der ve hep kavga ederiz bende anlasin okuzlugunu die bir olay vardi ondn sonra arkadasima mesaj atmistim ugun gordugumuz cocuk cok yakisikliydi baya tasti die bu sevgilimde gormus bir saydirdi ne yapiosun sen bilmem ne şu an hala kususuz😣
Soran+1 yıl@kullanımda4 sen hata yapmışsın ama
- +1 yıl
Ben sakasina yapmistim benim ne hissettigimi o analsin die... bide ben saka yapmadan once bir kiza cok tas demisti arkadasina bende o yuzdn yapmistim bunu... okdr sinirliydiki bagirip cagriyodu bana ama kendisinw sorsan bilincli yapmamistim o tas demyi dio alkolluydum diyor
Soran+1 yıl@kullanımda4 çok değişik
düzelir düzelir hem okadar kasma yaa çocuk seninleyse o takip edenlerin hiç bir önemi yok onun için.. böyle üstüne düştükçe daha çok şımarır haberin olsun
13 Yorumla
Soran+1 yılPeki çok tskr ederim çok moral oldu bu bana😊
Soran+1 yıl😊😊😊😊
+1 yılböyle şeyleri buyutuyosaniz guvensizlik gibi birşey var aranizda onu duzelt instagrami duzeltmek zorunda kalmazsin
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
11Cevap
Oyle yapmamaliydin bence... biraz zaman gecsin oturun yuz yuze konusun hatani anladigini soyle
13 Yorumla
Soran+1 yılmesaj atmasını bekleyim mi yoksa ben mi atayım gerçi o Şu an pek müsait değilim sonra ayrıntısıyla konuşuruz dedi ama
Soran+1 yılPeki tskrler
arkadasimda hep kavga ederdi simdi sildirdi cokmutlular
13 Yorumla
Soran+1 yılPeki mesaj atmalı miyim ondan mi beklemeliyim
Soran+1 yılBekliycem bakalim
Düzelir de canım düzgünce konuşun böyle şeyleri ya da. Benim gibi gizlice al sinir olduklarını engelle anlar sana birşey diyemez Zaten 😈
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki çok tesekkur ederim güzel yorumların için 😊
Soran+1 yıl😊😊😊😊
oda etmesin takip sen varsan baskalarina ne gerek var etmiyeversin
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlamıyor ışte ama biraz da benim suçum ben çok takintiliyim iste
Soran+1 yılPeki
+1 yılsalaksınız takipçi yüzündense yaptıklarınız kapatın sosyal medya hesaplarınızı
016 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız düzelir mi sadece bunu merak ediyorum
- +1 yıl
kapatın sosyal medya hesaplarınızı sonra oturun adam akıllı konuşun
Soran+1 yılPeki ben mesaj atayım mi yoksa onu mu bekleyin çünkü sonra konuşuruz xemisti
- +1 yıl
at işte sen geri Vites yap
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
alttan al bunu yaparsan ilk geri atan kız olacaksın
Soran+1 yılAldım hatami kabul ettimi söyledim özür de dilerim Şu an iyi değilim sakin kafayla sonra ayrıntısıyla konuşuruz demisti
- +1 yıl
tamam mesajı ondan bekle
Soran+1 yılPeki o zmn. Dua edin de düzelsin lütfen ya😔
- +1 yıl
yapacağını yap tevekkül et
Soran+1 yılÖyle yapiyorum dua ediyorum😢
- +1 yıl
o kadar seviyorsan yarın ya da sonraki günlerde buluş konuş
Soran+1 yılPeki öyle yapayim
- +1 yıl
yap
Soran+1 yılPeki tskrler
- +1 yıl
rica ederim
+1 yılÇok da sıkmayın şu adamları yapmak istese hertürlü ypar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı. Şöyle ergen kezban tiriplerine girip sikmayin erkekleri
00 Yorumla
+1 yılHayir sen postayi koyduktan sonra senle birlikte iken gelen ev bos mesajina icabet etmistir
04 Yorumla
Soran+1 yılNeyy
- +1 yıl
Gitti diyorum cocuk ilk verenin evine
Soran+1 yılYa sabir
- +1 yıl
Cek cek sabir onemli
:D nasıl bir ezikliktir ya instagramdan bir takipçi için ilişkiler bitiyor. yaş kaç sizin harbi?
07 Yorumla
Soran+1 yılIlişkimiz bitti yok
Soran+1 yılKomik mj
Soran+1 yılYa git işine ya
- +1 yıl
Badhack sjejueiwokd
14 Şubattan önce düzelmez bunlar bir taktiktir. :) Para gitmesin diye. :)
01 Yorumla
Soran+1 yılO öyle bir kişiliğe sahip değil
Olur öyle tartışmalar düzelir bişey olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılInşallah ya
+1 yılYa bırakın şu sosyal medyayı ilişkinin çiçeğine koyuyor. Yok o kız kim bu lavuk kim falan
05 Yorumla
Soran+1 yılSatarak. ediyorum düzelir mi napmaliyim
- +1 yıl
Direkt kapatın kurtulun
Soran+1 yılDüzelir mi sizce
- +1 yıl
Tabiki sosyal hesaplarınızı ya kapatın ya da ortak hesap açın en garanti çözüm
Soran+1 yılPeki çok tesekkur ederim mesaj atmayın o zmn daha fazla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kaç ay önce yaşadıklarımın aynısı sonuç ayrılık düzelmez
00 YorumlaYani kapatın inst gitsin
115 Yorumla
Soran+1 yılHaklisimkz
Soran+1 yılPeki ben mesaj atayım mi yoksa onun atmasını mi bekleyin çünkü sonra konuşuruz dedi
Soran+1 yılBugün akşam 8 gibi attattim sonra konuşuruz demişti en son
Soran+1 yılDün attim bugün attim tekrar atarsam fazla sıkmış olmam mi😢
Soran+1 yılYa o ailesinin yanında Şu an İstanbul da 15 tatili için gitti o yuzden fazla telefonla uvrasamiyor tek dediği Şu an pek müsait değilim sonra ayrıntısıyla konuşuruz dedi başka da konusmadij
Soran+1 yılYa msjima ani ne cevap veriyor msjimi karşılıksız bırakmıyor ama Şu an konuş. ak istemiyor sadece 😢😔
Soran+1 yılYarin cuma mübarek gün birde aynen dua edicem☺ çok tskrler☺
Soran+1 yılTesekkurler☺
güvensizlik varsa aynı şeyi tekrar yaşarsınız
07 Yorumla
Soran+1 yılAslında ben biraz fazla takintiliyim
Soran+1 yılBenim zamanında eski hoşlandığım kişiler güvenimi zedeledi acaba bunda da mi bu sefer böyle olacak korkusu var ondan dolayı bu takıntılı durumumum o zaten kendisi bana ilk tanistigimizda bir insan birşeyi yaparsa iyisiyle de kötüsüyle de kendisine yapar başkasına bişey yapmaz demişti iste
Soran+1 yılSizce düzelir mi
Soran+1 yılPeki deneyim
+1 yıldüzelir... de tekrarında daha kötü olur :)
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
düzelir. tekrarlanırsa bu sorunlar şimdikinden daha kötü olur :)
Soran+1 yılPeki çok tesekkurler
Soran+1 yıl☺ ☺☺
- +1 yıl
sana ders veriyor çaktırma :) hadi eyvallah
Soran+1 yılPeki tesekurler ☺
sosyal medya faciası...
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yıltarak kürek işler ya.
01 Yorumla
Soran+1 yılDuzelir mi bunu merak ediyorum sadece
Aşk İlişkileri konusunda 26,2b cevap paylaştı. Düzelmez. Hemen benimle çık bence.
04 Yorumla
Soran+1 yılAvcunu yala
Soran+1 yılZevzek
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri