Erkekler ayrıldıkdan sonra neler düşünüyor yani ayrıldığı kişi hakkında düşünceleri nelerdir .. pişman olur mu ? dönmeyi düşünür mü ? konuşmak ister mi ? ne kadar zamanda kendini toplayıp geri dönmek isterse döner o kişiye ..? teşekkürlr şmdiden !
Cevabın nedir?
Pişman olacaksam ayrılmam. Ayrıldıysam da pişman olmam.
Dönmeyi de asla düşünmem. Düşünsem de dönmem.
Konuşma, mesajlaşma işini de bitiririm. Konuşmanın, yara deşmekten başka bir anlamı olmaz.
Toparlanma sürem, ayrılığın sebebine ve sevgimin büyüklüğüne göre değişir. Bİr bakarsın bir ömür acısı sürer, bir bakarsın bir gecede bitip gider.019 Yorumla- +1 yıl
onun benden önce 4 senelık bır ılıskısı vardı ve bana ddı kı 1 gecede unuddum ben onu .. benimle oldugunda hıc bıseyı gızlemıodu benden herseyı konusuoduk .. eskı sevgılılerımızı bıle .. dertlesıoduk .. ve bana ddkı bırgun gözlerimde kaybolmak ıcın bakarsan o zmn senı asla bırakmam vazgecmem .. aılesınden tut kuzenıne arkadaslarına kadar karsısına aldı benımle olmak ıcın .. ve smdı ıse sebebsız yere bıddı :S cok baskı yapıormusum ona bayan kuaföru dıe cok kıskanıormusum :( bu yuzden bıddı sanırm
- +1 yıl
bunu bana ayrıldıkdan sonra söyledı ama :) .. ayrıca o kız ona o kadar cok sey yaptı kı dusunsene sen bı kızı sevıyosun bırlıkde oluyosun ve o kız ılklerını senınle yasıyor snra gelıp snden ayrılmak ısdedıgını söyluyor aradan 1 az zaman gecıyor ve o sevdıgın kızı senın arkadasların sana anlatıyor öyle s...ktm böle yaptım dıe o yuzden bu cocukda o kızdan ıyıce nefret edıyor :S.. ben onu cook sevıyorum ama yaa sacma bı nedenden tartısıoruz sureklıı :(
- +1 yıl
bana dıodu hep ıste ben askere gıdecegım zmn yuzugu takacam sana senı aılemın yanına koyacam öyle gıdecem senı ben burda böle bırakıp gıdemem dıodu .. ama ben ıstemedım aılesıyle kalmayı .. cunku dedgım gıbı baskıcılar dusunsene 1 bucuk sene dısarı cıkamıcam hep o ewdeyım bı de ewın tek cocugu benımkı :( oofff bunalıma gırdım ha ! :/
- +1 yıl
Öyle bir şey olursa ömründen ömür gider. Aile çok önemli. Bunu belki başta fark etmeyebilirsin ama sonradan bunu çok iyi anlarsın. Evlilik iki kişi arasında gibi görünse de aslında öyle değil. Abim ilk nişanlandığı kızdan, sırf kızın annesinin "bende hep sizinle oturacağım, ya da iç güvey gel" diye ısrar etmesi yüzünden ayrılmıştı.
- +1 yıl
söylüyor söylemıyor degıl aılesıne bu ewe bı gelın gelecekse bu kız olacak bıle dedı .. ıyı davranın ona vs vs dedı .. aılesı benı cok sevıyor hatta ayrılırken babası bana o yoksa ayrıldıysanız bıle burda senın bı ewın var ısdedıgın zaman gelebılırsın kalabılırsın vs vs dedı bana .. :( off blmıorm :S
En İyi Cevaplar
+1 yıl13 Yorumla- +1 yıl
Baskıyı sevmeyiz, rahata erdiğimiz için seviniriz.. bu sevinç gösterimiz ayrıldığımız kişiyi (seviyorsak) bi' başkasıyla görene kadar devam eder..
- Aşk İlişkileri konusunda 502 cevap paylaştı.
+1 yılher giden dönmeye mahkumdur yeter ki kuyruğu dik tut, dönmek için olmasa bile illa ki bir şekilde ulaşır sana su akar yolunu bulur. hem kendi istemiyosa zorlama bence.
10 Yorumla
1 ay sonra pişman oluyorlar bacım ama onlardaki o gurur varya onun önune bazen geçemıyorsun bile!
13 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
18Cevap
Valla şahsen çok kavgalı bir ilişkiyse genelde kavgalar aklıma geliyor =) Hakkaten çok seviyorsam bırakanda oysa peşinde koşuyorum ilk haftalar =)
Bırakan bensem geri dönüş yapmıyorum tabe =)16 Yorumla- +1 yıl
Bazen dönmesini beklemek yerine, bir kısa mesajla dön demekte işe yarar.. Şahsen sevgilimle en son kavgamızda artık ne yazdım ne aradım.. 3 gün geçti ve sadece "özledim" diye bir mesaj attı.. Çok hoşuma gitti. Şu an aramız hiç olmadığı kadar iyi.. Denemende yarar var... İllede herşeyi erkekten beklemeyin.. Bizde de gurur var..
+1 yılBiraz olsun seviyosa bir sms atabilir. Ve devamı gelir tekrar
13 Yorumla- +1 yıl
Sen şuan durulmalısın. Üzerine gitme enfazla 1 hafta geçmesi lazım.
- 13 Yorumla
1 hafta boyunca eğlenir güler ama sonra başlar anılarla yaşamaya ama geri dönüşü çok zor olur
32 Yorumla
+1 yılkişiye karaktere göre değişir. başkası varsa düşünmez bile.
12 Yorumla- +1 yıl
ozaman siniri geçince eli boş kalınca canı isteyince 1 hafta 2 hafta sonra arar. ama atramazsada umudu kes.
1 aydan sonra pişmanlık başlar 1 ay icinde soranlara ben sevmiyodumki der 1 dan sonra senden atak gelmediyse facene felan bakmaya başlar mesaj atamaz korkar anlıcan öyle solup gider herşey :)
215 Yorumla- +1 yıl
faceden cıkardı benı .. bılıorum arada gırıp bakıor prfılıme .. herkese acık paylasımlar yapıyorum cunku .. ve kendı de aynısını yapıyor .. bakıyorum bende bazen onun duvarına mesela yazdıgı yazı bu '' Her Gece DaLdigim GözL?rine Şimdi BaskaLari BakıorMuş !
Hasreti BenimL? Birak ..YarinLarm SeninL? Uzak ! Seni Tekrar Tekrar Yaşayacagim o Evde ! '' ama sahsına bı sey soruldugunda olmuyor artık flan dıyor kapatın konuyu dıyor :( :( - +1 yıl
ben ılk mesajı attım ıste bunları haketmedım gıbısınden konusdum .. ıcımde kalan seylerı söyledım .. o da sacmalıyosun dedı bana .. bnde sacmalamıorum flan dedım sen söledıklerının hıc bırının arkasında durmadın dedım .. ben cok cabaladım ama sen cabalamadın dedı bana ... bn cok cabaladım dedım cabalamasam gelıp de barısalım demezdım dedım .. 3 ay sonra gıdıcem zten türkiyeye ben dedı .. nereye dedım askere dedı .. benı burda tek bırakıp gidecekmısın yanı dedım .. daha cevap atmadı :(
Hiç bir zaman terk edilmemişsem üzülmem.Genelde ya ben bitiririm.Ya da kızdan soğurum ikimizin kararıyla son bulur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 481 cevap paylaştı. Her katil merak eder vurduğu kişinin ölüp ölmediğini.O bakımdan aylar sonra gelip hal hatır soran eski sevgiliye umut bağlama.
00 YorumlaEksikliğini hissederse genellikle dönmeye kalkışır. Bu tabi gerçekleşmiş olan durumla da çok alakalı. Kimi durumlar da dönmekte imkansızlaşır.
020 Yorumla- +1 yıl
Ailevi bazı meseleler veya aileler arasında geçen bazı tatsızlıklar, karşı tarafın bildiği veya bilmediği bazı özellikleri, karşı tarafa duyulan güvensizlik aslında özet olarak kişiyi ikileme düşürecek bir çok durum dönmesini zorlaştırır. Bu iki taraf için de geçerli.
Bunları es geçsen de bana asıl mevzuyu biraz özet geçsen belki daha sağlıklı cevap verebilirim. - +1 yıl
pek kaprıslı degılım sadece kıskancım o kadar .. bayan kuaföru oldugu halde elımden geldıgınce kıskandıgımı daha az bellı etmeye calısıyorum ona artık ne kadar az bellı edebılıyorsam artık .. ben ona hıc ama hıc yalan söylemedım hanı derler ya wc'ye gıdsen bıle söliceksın dıe aynen bn öyleydım ona karsı ne yalan söyledım ne de aldattım ..
- +1 yıl
aramamaya mesaj atmamaya calısıordum 2 gundur 1 saad öncesıne kadar .. dayanamadım mesaj addım ben bunları haketmedım dedım :( ıcımdekılerı yazdım o da sacmalama dedı bana .. bnde sacmalamıorum flan dedım snra da ısde sen ıstedın böyle olmasını dedı cok caba harcadım ben bızım ıcın dedı :( var ya hungur hungur aglamak gelıo ıcımden :(
- +1 yıl
Çok yanlış yapmışsın. Şuanda onun derdi sen değilsin ki, o sadece ailevi problemlerinde boğuluyor ve şuanda sen bir de kendi problemlerini sunmuşsun e adam ne desin. Bence özür dile ve kendisini çok iyi anladığını ve her durumda yanında olduğunu yaz. Başka hiçbir şey yazma ve arama bir süre o seni mutlaka arayacaktır kafasını toparladığında. Biraz sabret sadece
- +1 yıl
Yarın at ve biraz rahatlamaya çalış. Zaman zaman fedakarlık yapmak gerekir tıpkı şuan gibi. O insanı seviyorsan ve o insanın seni sevdiğine inanıyorsan gerekeni de yapman lazım. Her ilişkide olabiliyor böyle şeyler o zamanlarda biraz nefes aldırmak gerekebiliyor. Seni gerçekten anlayabiliyorum için içini yiyor ama biraz fedakarlık etmen gerekiyor bu ilişkiyi kurtarmak için
- +1 yıl
Gerçekten anlayabiliyorum fakat şuanda yapılacak başka hiç bir şey yok. Kabullenebilmesi gerçekten güç bir durum ama uzun bir süre bekleyeceğini zannetmem, 1-2 hafta en fazla. Sıkma artık canını bu kadar, hatta ağla durdurmaya da çalışma kendini rahatlarsın. O insanı kaybettiğini hiç zannetmiyorum gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum bunu.
- +1 yıl
Ya bir kez oldu böyle bir şey ben bir anlık sinirle patladım. Müthiş doluydum o gün. O da geldi üzerine tuzu biberi olmuştu. Ha ama seviyordum tabi, o geldi özür diledi yanımda olduğunu söyledi bu bana çok güven vermişti. Ama hiç üstüme gelmedi onun üzerine sonra sakinleştiğim de koştum tabi yanına. Ama bu gibi durumları ben uzatmam. 2 gün sonra gene eskiye dönmüştük.
Beklediğin cevap değil ama tecrübelerim gereği ne olursa olsun bitirdiğim ilişkiye geri dönmem.
05 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı. Yerini dolduracak birisi yok ise acı verici olabiliyor :D
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıloh be kurtuldum ne çok bunaltıyordu beni başka kızlara bakamıyordum onun yüzünden artık rahat ve özgürüm diyip o geceyi 2 kızla sonlandırırım :D
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılömur boyu yanında senı seven kıskanan gözunden sakınan bırı ise zaten nasıl 2 gecelik ilişki yapabilirim ki? bütün ömür yanımda olacak. ha güle güle durumu olmuşsa demek ki 2 gecelikmiş ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu söylenilenlerin belli bir kalıbı yok herkeste farklı etki yaratır ayrılık tabi bir de nedenlerine sorumlularına bağlıdır bu kriterler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo değişir ya! ben 2005 te 6 seneden sonra ayrıldığım kız arkadaşımı hala rüyamda görüyorum hatta dün gördüm kötü oldum.Ondan sonra da çok kızla birlikte oldum ama.Bu kişiden kişiye değişir dedüğüm gibi.oh rahatladım :)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılpuhah ya tamam gitsin gelir :) ben ne olcam :DDD ben niye kimseyi sevemiyorum la sizinki halolur :DDD
Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı. Ayrılıgın Cesidine Gore Degisebilen Bir Durum Bu ..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılköpek gibi pişman olur yerine göre ama kuyruk hep dik :D
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbelkide hiç pişman olmaz :D illaki pişman olcak die bişe yok ayrıca ben pişmaın ama geri dönmedim mesela sevgilime
+1 yılErkeğine göre değilşir şekerim
12 Yorumla- +1 yıl
Zoruna mı gitti?
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. işte şimdi zamanı geldi:D
06 Yorumlacanım erkekler böyle işte dönmezler
00 Yorumlait gibi hem de
13 Yorumla- +1 yıl
satori doğru diyor, suçlu sen olsanda bişey yapma arayıp sorma dönceği varsa döner zaten.
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam