Kız arkadaşım beni seviyor ama... ?

2 yıllık bir ilişkimiz var dı ve çook ama çok mutlu zamanlar geçirdik birlikte yapmadığımız gitmediğimiz yer kalmadı yani birlikteyken o kadar çok mutluydukki sonra zamanla bende bu aşk biraz zayıflamaya başladı o beni herşeye ragmen cok seviyordu ama ben arada sırada onu terslemeye baslamıstım hatta bir kaç kere argo bile kullandım hep ayrılırdım o gelirdi kapıma ağlardı vs en sonunda o benden ayrıldı ve 2 haftadır ayrıyız ve son 2 gündür buluşuyoruz ama hiç bir şeyi düzeltemedik yıne bu 2 gündür birlikteyken çok mutluyuz öpüşüyoruz bile elinden tutuyorum sarılıyorum vs dün oluyor bunlar 2 haftadan sonra. Neyse ayrıca ben bu kızın ilkiyim (aramızda) . Bir diğer önümüzde duran en büyük sorun bu yaşadıklarımızı ayrılmamızım sebeplerini ve benim ona söyledğim argoları vs hep ailesine anlatmıs ve teyzeleri enişteleri kuzenleri vs benimle olmasını istemiyorlar ve benim hakkımdaki düşünceleri cok katı ( bu arada yaptıklarımdan pişman oldum bir daha böyle bir şey olmayacak) ve kız arkadasım ın dün bana söylediği şu oldu aglayarak ben seni cok seviyorum ama senin için tüm ailemi karşıma almam gerekecek bunu da yapmak istemiyorum bu yüzden dedi. Ve bende onu cok seviyorum karım gözüyle bakıyorum. Şimdi ben ne yapmalıyım birbirimizi bu kadar cok severken aradaki bu aile nin tavırlarını nasıl yeneriz. Yardım plss
Kız arkadaşım beni seviyor ama... ?