Benim sevdiğim adam böyle kadınları beğeniyor:) Bence sexy ama kendimde tercih etmem bu kadar. Ben de kas severim, kadında da erkekte de ama Victoria Secret melekleri de kaslı olmalarına rağmen, bu kadar değiller, ben onların vücutlarını daha estetik buluyorum, kas bakımından yani. -Gecen bol olsun.-
Hayır ben zarafet isterim. resimdeki kadın gayet itici. Zarif kadın , güzel kadını döver. Konuşması güzel , adam akıllı sohbet edebildiğin bir hanımefendi, dekoltesi bile estetik, ömürlük kadındır. Mesela Katheryn winnick , sporcu ve çok zarif bir kadın yahu
muhtemelen bir erkein seks anlamında evlilikte özelikkle buna yetmesi için sporcu olması lazım. yanlış bilmiosam sporcu olmayan çoğu erkek buna yetemez. çünkü kaslı dinç kanı kaynıo. sporcu olmayan bir erkekle çok zor. zaten genelde böl tipler kendileri gibi alandan evleniolar.
Kas yapmak için spor salonlarında geçirilen zaman daha farklı zaman dilimleri ve mekânlarda geçirilirse daha büyük haz alınır, ben istemem çünkü bunun yaşlılığı vs. var alıştığım hali o hâli olmamalı. Sağlığını göz önünde bukundurarak hareket etsin yeter
Kendimi homosexuel gibi hissettim bian, aman allah korusun, en ufak yanlişimda ağzimin ortasina yapiştirsin, ayrica canim s. x istediğinde hangi g. tle onu yanima çagircam, hanımcığım lütfen rica etsem bana birşeyler yapmak istermisin. amanın kalsın ben almim alanada mani olmim
bir bayana yakışmıyor bu kadar aşırı kaslar erkeğe yakışır ama bayana yakışmaz yani erkegede abartı olmucak şekilde o yüzden kötü. çok hafif var ya da yok belli olması lazım bir bayan da. kas. spor yapan bir bayan da. ama yakışmıyor
Yok kaslı manita istemem. Ulan varya 10 yıldır sınav cekiyorum. 7 yıl Taekwondo 1 yıl kix box ve kendi imkanlarimla spor yaptımm evdede şu an her gün sınav çekerim. Daha böyle vücudum olmadı vay anasini
'Hop dedik. Ben erkeğime dar tişört giydirmem.' modeli olur gibi geldi. Bir kadında da özellikle karın kasları dozunda olduğu sürece çok iyi oluyor bence. Deneyecektim ama üşendim. 😄
Zayıf erkekler ilgimi çekmez ama baklavalı olanlarda itici geliyor. Yani ayı yoginin kaslı versyonu olarak gezenlerde hoşuma gitmiyor. Ortası yok mu bunun?
erkeklerin geneline sorarsan kabul ederler nefes alsın yeter mantığı sonuçta 😀 ama bence iğrenç kaslardan kızın her yeri Türkiye haritası gibi olmuş ve zevkinize tüküreyim
Niye türkler evlenme meraklısı mı? Şahsen türküm ama evlenmek gibi bir düşüncem yok. Yanlız başıma gayette mutluyum. Ayrıca kas herkezin kendü görüşüne kalmış bişe bence yakışıyo sence yakışmıyo.
Hayır normal olarak bir kadın bu görüntüye sahip olamaz, aldığı kimyasallar ile bu hale geliyorlar. Testosteron seviyeleri en az bizimki kadar artıyor :) Bunu makyajsız ve bakımsız bırak benimki kadar sakalı çıktığını görürsün.
boyle olmak istemezdim. hemcinsim olarak ben begenmediysem erkekler haydi haydi begenmez zaten görüşlerde de çok itici bulmuşlar. kötüüüü. bizimle degilsin.
Sonunda buldum seni 😊😊hatırladınmı beni legolas olarak çok samimiydik en son işten çıkıp eşinin yanında çalışmaya başlamıştın mesaj atsana bekliyorum 😊
En İyi Cevaplar