El yayı İle neler edilir Kac defa yapılmalı günde Mesela elimle 70-80 kere sıkıp bırakıyorum ard arda Bazen 20-20-20-30 olarak aralıklarla ediyorum Bazen de 1 dakika boyunca sıkıyorum Doğru mu yapıyorum Bir de kol kası kollarımı damarlı güçlüymüş gibi gözükmesine istiyorum
Evde 3-6-10 kilo dambıl var onlara elimi bile sürmüyorum dolapta duruyorlar tek el yayı El yayı İle neler edilir Dambillar daha sonra bakarım belki
El yayının zorluk derecesini bilemiyorum şimdi. YouTube'a gir ve "Jeff Cavaliere The PERFECT Forearm Workout" yaz, ön kolunu geliştirebileceğin çoğu hareket orada mevcut. El yayını 3 farklı şekilde kullanabilirsin;
1- Normal tutuş
2- Bileğini içe bükerek tutuş
3- Bileğini dışa bükerek tutuş
Bu üç farklı tutuşta 5 set ve maksimum sayıda tekrar yapabilirsin. 100'e geldiğinde zorluk yayı fazla olan bir yay al. Ek olarak yağ oranını düşürmezsen damarların çok belirgin olmaz. Arjinin kullanabilirsin.
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yağ oranı derken kollarda yok ama inanılmaz bir göbek var 😂 geçen göbek az gibiydi ama sabah bi baktım oldukça hamile kadın gşbş göbek var Boy 1.70 kilo 64 ama göbek var
Yağ oranı derken kollarda yok ama inanılmaz bir göbek var 😂 geçen göbek az gibiydi ama sabah bi baktım oldukça hamile kadın gibi göbek var Boy 1.70 kilo 64 ama göbek var
Ama hacı kollarıma sıkınca kaslarım daha güçlenmiş gibi oldu kaslarım daha büyüdü gibi bir de kollarıma sokunca bu yaya sokunca dirseğin altında kollarım kalınlaşıyor faydası var gibi bilmiyorum
3-6-10 kilo dambıllar var evde Kronik hastalığım var Onlara elleyince hastalık başlıyor gibi bir de annem babam onları görünce deldiriyorlar dolana koydum bende orta yerlerde kaldır şunları diye kazıyorlar
Kol geliştirme grubu kurdum 2019 yilinda ama daha 1 adım yol anlamadım 😂 kollar kaslı değil geleceksen gel gruba yarıdmcı olursun belkş bos vaktim varsa simdş depil de 4-5 gün sonra videolar atarım nasıl çalıştığıma dair