Benim icin on sevismenin baslangici ve onemli bir parcasidir opusmek. Aidiyet hissinin tavan yapmis hali ayni zamanda. Goz kapatma meraki da biraz ozentilik, biraz da keyfi katlama cabasi. Bir duyudan yoksun kaldiginizda, digerinin gelismesini dusunun. Korler, normal bir insandan daha iyi duyar. Gozunuzu kapatinca direkt diger duyular guclenir, o an dokunmaktan baska hicbir his isinize yaramayacaktir. Kiminle opustugunu biliyorsun. Onun sana olan hislerini biliyorsun, en azindan bildigini saniyorsun. Kendini teslim ediyorsun. Kidacasi opusurken gozlerini kapatmak, guven duygusunu icinde hissedenlere hastir.
Tutkulu bir öpüşme sırasında kan damarlarımız genişler ve beyne normalden fazla oksijen gider. Nefesimiz düzensiz hale gelir ve derinleşir; yanaklarımız kızarır, nabzımız hızlanır ve göz bebeklerimiz genişler (Belki de birçoğumuz bu yüzden gözlerimizi kapatırız).
Bana sevgiyi aktarmanın bir yolu gibi geliyor. Gözler kapanıyor ama kalpler sonuna kadar açık, gözlerin kapanmasıyla diğer duyu organları daha randımanlı çalışıyor.
öpüşürken yegane odak noktan sana burun mesafesi kadar yakın oluyor. yani bakmayi istedigin tek şey burnunun ucunda. bakmaya calısmak hem zor hem de insanı şaşı yapar. öte yandan tavana ya da baska bir yere bakmak da ilgizi bir durum yaratıyor. o yüzden öpüşürken sevdigin elemanın gözlerini göremezsin yüzünü göremezin ama gözlerinden gelen algı kapısını kapatıp yüzünü halay edebilirsin vucudunda ve belinin arkasında dolaşan ellerine odaklanabilirsin. 1- dikkat dagılmaz 2- farklı duyuların kapılarını açar 3- şaşı bakmazzsın :D
Neden kapanir bilemem yasamadim umrumda da degil İlk dokunuş ilk hissedis evet bu zamanında güzel bir durum tabiki buda helalin olduğu an geçerli ondan önce işine gelen sevgili adı altında her haltı yiyip birde doğru bir şey gibi göstermek kadar saçma bir şey yok her hayatına aldığın kişi ile öpüşüp birde bunu namus kavramı olarak gösterenler de ayrı bir olay kısaca evlenmeden önce yaşanilamasi gereken çok özel ve güzel bir duygu
Daha fazla konsantre olmak için otomatik olarak kapanıyo o gözler ben seviyorum öpüşmeyi her anlamda sevgimi daha kolay ifade ediyorum bana göre öpmeden duramam 💋😚
Öpüşmek benim için bir sözlü anlaşma. Sevginin güftesi gibi biraz... Çok sevdiğin bir müzik düşün sana huzuru hissetiren. Birde gözlerini kapatıp kendini o senfoniye kaptırdığını... Bunun gibi işte
Iki bireyin tükürük sıvılarını birbirine doğrudan aktarması eylemi işte. Abartılacak bir yanı yok. Dersem de inanmayın. Yanlış yapılırsa biyolojik, doğru yapılırsa metafizik bir eylemdir.
Sevgiyi çok sevmeyi. Ben sevgilimi 2 saat aralıksız öpebilirim. Gözlerimizide kapatma sebebimiz dudaklara yoğunlaşıp sevgiyi daha derin hissetmek. Dudaktan kalbe misalii.
Öpüşmek hissetmektir bence, sevdigin kisiyi hissetmek. Gozlerini kapatmak ise hissettiginin bir belirtisidir. Birbirine delicesine aşık iki insanin asklarinin atesinin gozlerini kamaştırmaması içindir belkide..
Gözleri kapatmak , aldığımız zevki bir nebze yükseltmek içinmiş. Araştırmalara göre duyu organı olan gözü kapatınca tüm odaklar diğer duyu organlarına yöneliyor, yani kısaca kapatıp deneyin bir de 😃Ben bilmiyorum , araştırmalar diyor.
Gözler şaşı olmasın diye olsa gerek. Gözlerimiz en önemli bilgi toplayıcımız, ancak o an ona ihtiyacımız yok, dudaklarımızdan kalbimize giden keyfi hissetmek için kapatıyoruz diye düşünüyorum.
Ya varya Bayram'da ellerle öpüşmek var ben tiskindiğim için gözlerimi kapatıyorum Yani ne kadar o eller para verse de el öpmek ne kardişim öpmeyince parayı vermiyorlar bildiğin wşşcldldlcls
Yapmadım hiç, tedirginim o yüzden. :D İleride sevgilim olursa, bu tür şeyleri yapamam. Konuşalım biz, bırak şimdi elleşmeyi derim... İşim yok o taraflarda, benlik değil.
Bazıları iliklerine kadar hissetmek için gözlerini kapatır bazılarıysa gözlerine bakmaya utandığından ve rahatça öpüşebilmek için kapatır. Öpüşmek sevişmeyi başlatan anahtardır 😛
O da senin için neden elimi öyle öpmüyor diye düşünüyordur hani belki. İki eli veya iki kolu veya iki kulağı öpüştüremezsin bunun özel olmasının sebebi de bu zaten. Her neyse öpüşmek güzeldir.
Öpüşmek 2 şekilde olur iki kişi birbirini ne kadar cok sevdigini göstermek aşkımı itiraf etmek gibi öpüşülebit ya da güzel bir kız güZel bir erkek arzulanır ve öpüşülür
O da onun bir parçası ve annenin yavruyu ağzıyla beslemesinden geldiğini okumuştum buradan çıkardığım kadarıyla çok çok eski bir tarihi var be nadir de olsa french kissten hoşlanmayan insanlar olduğunu da okumuştum senin gibi iğrenç buldukları için sadece normal öpüşüyorlar
En İyi Cevaplar