Bazen çok sevmek yetmiyormuş neden böyle oldu ki neden :'( ?

Arkadaşlar sevgilimle 2 yıl önce bitti ilişkimiz.. O günden beri onu sevmeyi hiç bırakmadım hiç.. Benim ilkimdi o çok sevdim bağlandım guzel anılar biriktirdim. O anıları unutamam. Ondan sonrası olmadı zaten kimseyi sevemedim alamadım hayatıma ikimizde ayrılırken arkadaş olarak ayrılmıştık facede ekliyiz hergun ne yaptığına son görülmesine bakmaktan hiç vazgeçmedim onu da zaten kimse ben gibi sevemedi. Neyse 2 yıl sonra arkadaşlar onun okuduğu üniversiteye çağırdılar bir umut belki herşeyi duzeltiriz eskisi gibi oluruz diye gittim bende iki gun onun evinde kaldım herşey rüya gibiydi beraber sarılarak uyuduk sarıldık elimi tuttu beraber dolaştık sinemaya gittik sonra optu beni bende karşılık verdim o kadar güzeldi ki herşey. Sonra beraber memlekete donduk tekrar deneyelim dedik 2 hafta kadar denedik o kadar çabaladım ki tekrar birşeyler olsun diye o ise kanatlarımı kırdı :'( sana karşı birşey hissetmiyorum içimde gram birşey yok dedi keşke en ufak birşey olsa da devam etsek dedi ağlamaya başladım ikinci defa arkasını dondu bana neden yakınlaştık dedim o an oldu dedi çok güzeldi ama biz arkadaştan oteye gidemeyiz dedi benim onu deliler gibi sevmeme rağmen biliyorum hayatında kimse yok onun ama sürekli içimde sana karşı bir heyecan yok diyo çirkin bir kız da değilim butun adımlarımı onu düşünerek atmaya çalıştım ağladım bırakma beni dedim yalvardım ezik durumuna duştum sadece çok sevdim ben çok. Bunları hak etmedim. Neden böyle oldu ki neden :'( :'(
Bazen çok sevmek yetmiyormuş neden böyle oldu ki neden :'( ?