7 aylık evliyim kaçarak evlendk 6 ay birlk yaşadık sonra kaynana kaynata sorunları derken boşanma aşamasına geldik kaynanam yüzünden. eşim çok değişti bebi umursamiyo bana sözde karısıyım muamelesi yapıyo klasik yiyo içiyo yatyo üzülsem ağlasam umrunda değil dayanamadım ailemin yanına gittin 1 ay gelmedm geri döndğmde eşim evi ayırmıştı şimdi 2 haftadr kendi evimizdeyiz ama annesi geliyo yalandan bişeylere sinirleniyo çkıp gidiyo sonra eşim bana bağryo huzurum yok hee gün annesni aryo annesi onu aryo onlarla konuştktan snra bana çok farklı davraniyo kaynanam çok iki yüzlü sinsi bir kadın oğlunun yannda çok iyi hiç sorun yokmş ama tüm sorunları ben çıkartiyomuşum gibi gösteryo sürekli annesni savunuyo ve en son bana dediki sen kadnlk yapmyosn dik başllk yapmıyacakmşım susacakmşm ben eşimi nasl düzeltebilirim yoksa boşanıcaz
Cevabın nedir?
Üzüldüm senin adına. Ailelerden uzakta olmak çok fazla görüşmemek böyle durumlarda iyi. Arayı bulması gereken kişi eşin. Annesini ailenize karıştırmaması lazım aynı şekilde seninkiler karışıyorsa seninde karıştırmaman lazım. Şu insanlar keşke çocuklarını bıraksa kendi halletine biraz, büyüdüler diyerek. Bir sıkıntı kalmıycak o zaman
012 Yorumla
Soran+1 yılAilesi dinci yobazlardan oğullarna beni kötlyolar annesi sürekli bişeylerin peşinde susmayada çalştm ama iyice kötü oldu boşanalm diyorm ben şerefszmym diyo
Soran+1 yılHer yolu denedm dertleşsem susuyor hmm diyo başka bişey yok anlatsam banane diyo umrumda değilsn arayı iyi tutacaksin diyo
Soran+1 yılEvizimze düzenimze karşyolar oğulları için bir krş harcadklari yok her şeyini ben çekiyorum ama ailem diyo kötü benm
Soran+1 yılOnunla konuşmasam hiç sussam yakn davranmasam yemeğni koyup uzak dursam aynı odada bile otrmasam nasl olur sence
Soran+1 yılAnlıyo ama ben kötym
Soran+1 yılOna göre
Soran+1 yılKaybetme korkusu yk hiç
En İyi Cevaplar
+1 yılDaha berbat olursun kaçmışsın zaten bekle zaman geçsin ağlama sende onu ümursama neden biliyormusun boşanırsan ailen hergün seni eleştircek mal duruma düşünceksin artık onlara muhtaç olucaksın yapma bence çocuğuna yazık elbet zamanla herşey düzelir sen sadece konuşma sus ;)
03 Yorumla- +1 yıl
Kendisini ezdirmek çözüm değil sonra görüyoruz haberlerde
Soran+1 yılÇocğm yok
Soran+1 yılAma dayanamıyorm
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnasının yaptiklarini video ya al yaa sesi kaydet kocana dinlet
Kaynanla evde yalnizken de "beni neden istemiyorsun ogluna beni kotuleyip duruyorsun falan de"sesi de telefona kaydet kocan gelince evde dinlet02 Yorumla
Soran+1 yılKocam gözyle göryo her şeyi
Cevap sahibi+1 yılKaynanadan cok uzak bir yere tasinin
+1 yılbence bosan ilerisi şiddet gibi duruyor. bazı kaynanalar fena gerçekten daha fazla uzulmeden işin içine çocukta girmeden ayrıl derim yoksa daha cok yapışır bosanamasinda Allah korusun
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
21Cevap
+1 yılKaçarak boşanmayı denesene nolur çok merak ettim :D
12 Yorumla
Soran+1 yılSonunda onu yapıcam
- +1 yıl
:)) bence öyle yap , eli mahkum boşansın :)
7 ayda bu hale gelen evliliğin ben kurtarılacağını sanmıyorum. Üzgünüm kardeşim iş daha çok büyümeden boşan derim. Belli ki kaynana seni kabullenememiş
02 Yorumla
Soran+1 yılBoşanmayi kabuletmyo
+1 yıldurum kötü panpa , sende 4 yüzlü ol şeytani düşün herşeyi. önce hepsiyle iyi olmayı dene açığını bulduğunu diğerine yetiştir. eşinle kaynana nin arasina fitne sok , galip gelirsen evliliği kurtarabilirsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı. Aile durumlar nasil peki kaçtiğin ailene dönebilir misin? Yoksa boşansan daha mağdur olacaksın gibi...
01 Yorumla
Soran+1 yılAilem arkamda durmuyo sadece annem destekçi çekme diyo eşimle konuşuyo her şeyi inkar ediyo ben suçlymuşm gbi gösteryo
Anlattığın durumda ben olsam boşanırdım. Bir sonraki adım şiddete dönüşebilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılDönüştü zaten
bekle sende umursama annesi gelsin gitsin düzelir zamanla annesinin foyasini cikar
05 Yorumla
Soran+1 yılGözyle görüyor zaten ama annem diyo
Soran+1 yılKendi bildğini okuyo anlatıyorm ya hasta mesela ilgilenyorm bağryo
Soran+1 yılİnkar ediyo annesnn doldrdğnu
Biraz cabala yuvan için uğraş kadına bağlı herşey sen herşeyi yaptıktan sonra olmazsa düşün boşanmayı
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok çabaladm ama artık çok yoruldum benden boyun eğmemi beklyo
Biraz sabır dua atlatirsiniz inşallah acele karar verme
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu dönemde asla çocuk yapma derim, gerçekten huzurun yoksa boşan bile derim yol yakınken ama iyi düşün.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHangi yüzle ailenin yanına döndüm ben onu merak ediyorum
07 Yorumla
Soran+1 yılAilemle barştk biz o yüzle döndm
Soran+1 yılİyi
Soran+1 yılBak annem arkamda çekmek zornda değilsn diyo babamdan çeknyorm hee şeyi geçtm büyük bir hata yaptn sonçlarna da katlandn ama artk strstn hasta oluyosn uyuyamıyosn her şeye ağlyosn onun bunun için dayanrmsn bir hata yaptn diye hayatni köle olarak geçrrmsn
- +1 yıl
bu yüzden eğrisi doğrusu iyice tart senin de bir ailen var seni kabul etmemezlik yapmazlar. hiç bir aile çocuğu eziyet görsün istemez. ayrıl kafan salim kalsın belki ilerde tekrar denersiniz ama böyle yaptırımları olan karısına sahip çıkmayan bir adamı boşamak normaldir benim gözümde. Allah yar ve yardımcın olsun.
Soran+1 yılAmin teşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlişki durumunuz nedir? Haftada kaç defa? Ona göre yorum yapabilirim..
00 Yorumla
+1 yılbunları görünce iyi ki evde kaldım diyorum
311 Yorumla- +1 yıl
hic demedim daha 😂
- +1 yıl
İnşallah 😄
- +1 yıl
hepsini biliyorum sağol :D
- +1 yıl
evde kalıyım diye okuyacam demedim zaten. evde kaldım diye pişman olmayım diye okurum
- +1 yıl
neyse soru soran kıza bildirim gidip duruyor kapatalım konuyu ayıp iyi günlerrr
bizde bir laf vardır yiyemiyecegin şeyin altına yat derler boşanacaktın niye evlendin
01 Yorumlakafayı yemeden hemen boşanın yol yakınken
02 Yorumla
Soran+1 yılBoşanmak istiyorum şerefzmym diyo
- +1 yıl
ne alakası var 7 aydır evlisiniz seni köle pazarından mı aldı da bu kadar zamandır anasına danasına seni ezdiriyor. makul şeyler söylesin o zaman. insanlar evlenince evlendiği kişidir ailesi gerisi ikinci planda kalır. bunun bilincinde değilse zaten bir an önce gönder anasının dizine sen de hayatına bak. şimdi baskı ile sana çocuk da yaptırtmaya kalkarlar. hayatını eline almaya çalış. zaten sorun çıkartan senmişsin, ayrılmak onun yararına olur dersin. benim fikrim bu.
+1 yılKendi ayakların uzerınde durabılırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun senin geçtiğin yollardan geçen çok kişi var kendi hayatını sağlama alırsın inşallah
+1 yılçocuk var mı ?
14 Yorumla
Soran+1 yılHayır yok
- +1 yıl
o zaman sorun yok boşanmanda. benim anlamadığım siz kadınlar evliliği ne sanıyorsunuz da bu gencecik yaşta koca delisi oluyorsunuz yani nedir sizin kafanızdaki evlilik hakkında ? yani denenizi nenenizi ananızı babanızı damı hiç görmüyorsunuz nasıl bir beklenti içerisinde evleniyorsunuz? al sana evlilik işte evlilik budur neyinden memnun değilsin istediğini almışsın ve bununla yaşaman lazım aslında.
Soran+1 yılBak ben üniversite öğrencisiydm sevglydk kaçalm diye yalvaryodu ailesi her gün beni aryodu çk gel diye ben dayanamadm ailemn yanna gidyodm babami arayp kızınla oğlm birlkte oldu demşler bunu öğrennce babam bana inanmdi ben mecbur kaldm
- +1 yıl
bırak bu işleri devlet su işleri
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılayrılmak en güzel çözüm hanımefendi
10 Yorumla
+1 yılcocuk yoksa bosanabilirsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. aileyi bırakıp kaçmanın faydaları.
019 Yorumla
Soran+1 yılHaklsn
Soran+1 yılHayır çocğm yok
Soran+1 yılTedavi görmem lazm zaten bu yüzden tedavye gitmyorm belki düzelr diye bekledm gitmedm hastaneye ama yok
Soran+1 yılHiç gitmedmki tedavye
Soran+1 yılHep ben çabalamktan bıktm
Soran+1 yılPeki onu nasl değştrcm nasl kendme bağlycm
Soran+1 yılAilesi beni sevmyoki
Soran+1 yılEn başndan beri ben onlara göre hep terstm
Soran+1 yılBen açıktm onlar için kapandm mesela onlar kızlarn okumasna karşi kız çockları okursa kötü yola düşerler hep biz biliyorz havlarndalar ben onlar gbi değilm
Aşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. Hatayı kaçarken yapmışsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Aşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. gecendede aynı soru soruldu
00 YorumlaHiç uzatma hayatını mahvetme bence
09 Yorumla
Soran+1 yılAma ailem boşanmamı istemiyo babam destek vermiyo nasl yapıcam neyapcm
Soran+1 yılKendi ayaklarım üzernde durabilirim çock olması için tedavi görmem lazm ama görmycm
Soran+1 yılBoşanalm diyorm ben şerefszmym diyp
Soran+1 yılİlk önce mantıklı bir yol izlemem lazm
Soran+1 yılTeşekkr ederm
+1 yılailesinin sözüne bakıyor sa çok zor değişme si 😕
00 YorumlaBir köylüyle evlenmişsin. Karar senin.
00 Yorumla
+1 yılBoşa gitsin
00 Yorumlaboşan gitsin.
00 Yorumla
+1 yılayrı eve çıkın
045 Yorumla
Soran+1 yılÇıktık işte ama aynı
- +1 yıl
nasıl yani
- +1 yıl
yakinmisiniz
Soran+1 yılEvet 15 dakka mesafe var
- +1 yıl
biraz uzak olun
- +1 yıl
nerdesiniz oturuysun
Soran+1 yılErzurum da
- +1 yıl
biraz uzak olun ha aynı yerde durmusunuz ha ayrı yakın olmayın uzak olun bir iki saatlik yol olsun
Soran+1 yılDaha yeni ayrldk bu dedğn mümkün değil ya çok değişti bana karşi hasta ilgi gösteriyorm bağryo çağryo
Soran+1 yılSaatlerce ağlasam umursamaz düşer uyur
- +1 yıl
sorun ne nerdesiniz basliyor
- +1 yıl
neden olay çıkıyor ne bahane ediyor
Soran+1 yılAnnesiyle aramz bozuk sürekli bana baskı yapyo annmle barş diye gözyle göryo her şeyi ama o annem sen ayağna git diyo bende artk kadnn yaptklarna dayanamıyorum gitmyorm zaman geçsn diyorm ne haln varsa gör diyo snra en kçük bişeyde bana patlyo
- +1 yıl
bu böyle sürer barışına kadar
Soran+1 yılYa barşsakda mesela evime gelyo kçük bişey buluyo huzurszlk çkarp gidiyo
- +1 yıl
sen büyüklük yapıp barisacan
- +1 yıl
ozaman
Soran+1 yılEşimden soğdm artk sevmiyorum onun bu yaptklarna dayanamıyorum aramza başkasnı sokmasna dayanamıyorum
- +1 yıl
başka birimi var hayatında esinin
- +1 yıl
yatakta nasilsiniz
Soran+1 yılO konuyu cevaplamasam
Soran+1 yılVarsada biri keşke yakalsam mahkemede işime yarar
- +1 yıl
cevaplayan bilirsin ilişkiniz nasıl yani yatakta oluyormuş olmuyomu
Soran+1 yılOluyodu
Soran+1 yılAma artk ayni odadad bile uyumuyorum
- +1 yıl
ozan başkası var bu şekilde ihtiyacını memnun kalacak biri var
- +1 yıl
kaç yıllık evlisiniz
Soran+1 yıl7 aylk
- +1 yıl
bu kadar çabuk mı biktiniz
- +1 yıl
severek mı evlendiniz
Soran+1 yılBıktrdı bıktrdlar
- +1 yıl
yazık yaa
- +1 yıl
daha yenisiniz
Soran+1 yılAma 20 yıllk evli gbi hissediyorum
- +1 yıl
neden
- +1 yıl
esin ne işle meskul
Soran+1 yılAsisst de çalşyo
- +1 yıl
ne işi yani
Soran+1 yılÇağrı merkezi
- +1 yıl
başkası var herhalde ozaman sendende ayrı yattığına gore
Soran+1 yılHeralde
- +1 yıl
yani baksana beraber bile olamıyorsunuz yatakta
- +1 yıl
iyi zabrediyon
- +1 yıl
senin hayatında biri var mı
- +1 yıl
sustum
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 7 aylık evliyim boşanmak istiyorum. Eşimi düzeltebilir miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler