Profilin için görüşümü paylaşacağım kağwşşaşxlslşx halay çekmeyeceğim diyenler bence hayattan rengi alınmış filli boya gibiler BEN TABİKİDE HALAY ÇEKECEĞİM Hem de halay başı olarak elimdeki mendili savura savura wlsğqşsşdşğcşssl Hatta halaydan sonra Ankara'nın bağlarında göbek bile atabilirim ya düğünü oynamak için yapmıyorlar mı zaten ne güzel işte kurt Murt kalmaz Çümküüüüü dökersin kurtlarını mwğüslsşwşdşşxlcl
@Fikho BEN BULDUM ehuehehehhehshe Bu arada küçükken harbiden çok yaramazmışım sürekli Pazar'da kaybolduğum için annem 8 yaşımdan beri pazara tek göndermiyor şsğzşxsşkc
@yokartıkbune kusura bakma ama ufacık çocukdan anasından babasından tahrik olan bu Türkiyede benim sözümle tahrik oluncaksa tabiki olabilirsin sen kendini yükseltiyorsun sanırım ama acizlikten başka birşey değil konuşman...
ne tahriki deli misin ya neler neler yazdın oha :D bir dokun bin ah işit derler ya dolmuşsun ama yanlış kişiye döktün nefretini üzgünüm bu kadar abartıcak bir şey yok ayrıca o dediklerini iade ediyorum
En İyi Cevaplar