Elim ayagim titriyor bu ne demek oluyor yardim edin bana Aglicam?

periscopta dolasiyodum 3 -4 gun once Gozume o takildi asker birisi nobetteyken yayin yapiyo arkadasiyla benden hoslandi bende ondan. instadan ekledik birbirimizi ordan konustuk bazen sabaha kadar. bana numarasini verdi ben guvenemedim en basta vermedim numarami ona basta cok israr etti guvenemedim iste. onu gizli numaradan aradim konstuk 5 dakika kadar. instaya gectikbana bir soru sordu bir gun hic yazamazsam uzulurmusun diye cok uzulecegimi soyledim. kiyamam dedi gece bir ton iltifat ettik birbirimize samimiydik baya 3 gün konustuk samimi sekilde ertesi sabah oldu 3 gun sonra yani kizdi biraz neden vermiyosun diye simdilik boyle olsa kotumu olur dedim kizdi sonra tamam dedi video atarmisin dedi attim elimi salladigim guldugum.5 10 dakika sonra dediki konusmayalim bidaha 1 ay sonra felan daha cok uzuluruz kendine iyi bak iyisin hossun dedi bende ona dedim ki sana hicbisey soylemiyorum inanamiyorum sana dedim Guvenme asamasindaydim agirdan almak istedim yanlis anlasildim. korkma yayina felanda gelmem takipten cikarirsan sen bilirsin dedim ondan once ben cikardim onu. simdi az once yayin acti girdim dayanamadim once duraksadi sonra birden ortaya dediki arkadaslar ben yayini kapatayim sonra gorusuruz kendinize iyi bakin? simdi bu neydi ne yasadim ben az once? Seviyodum onu..
Elim ayagim titriyor bu ne demek oluyor yardim edin bana Aglicam?