Yaklaşık 4 yıldır özellikle ellerimin çok titrediğini fark ediyorum ve bu beni toplu ortamlarda çok rahatsız ediyor çünkü insanlar bunu fark edebiliyor yani benim için büyük bir sorun haline geldi resmen. Özellikle de heyecanlanınca 2-3 katı artıyor bu titreme. Üstelik herhangi bir hastalığım olduğunu da sanmıyorum acaba pskilojik herhangi bir şey olabilir mi? Düşüncesi olan var mı bu konuda çok moralimi bozuyor ya :(
Geçmiş olsun direk tespit koyabilecek bir durum değil bir çok şey tetikleyebilir ve herkesete farklı etkiler olabilir.. Rica etsem tam detay yazabilir misin durduk yerede bişey var demeyim yaşadım bunları çünkü
Bir psikiyatra görünebilirsin istersen direk bişey söyleyip yanıltmak istemem ama psikolojik olması muhtemel benzerlerini ve çok daha fazlalarını yaşamış biri olarak söylüyorum hiç korkacak tedirgin olacak bir durum yok görmezden gel ve olan şeyleri düşünmemeye çalış
Aslında bir psikoloğa gittim geçen yıl ve ellerimin titrediğini utanıp heyecanlanınca daha da arttığını söyledim birkaç soru sordu hiçbiri ben de yoktu sorduğu şeylerin. Sonra onun da tam anlamadığını düşündüm o şekilde hissettirdi çünkü sana öyle geliyodur falan dedi bana. Daha sonra da devam etmedim seanslara. Bilmiyorum ne yapmam lazım
Ya sorun yaptığım şey insanların bunu fark edip ne düşündüğü hakkımda. Aslında önemsediğimden de değil ama "Neden titriyor ki?" diyorsun kendi kendine...
Boşver ne düşünüyorsa düşünsünler.. bir önemi yok aslında.. Gün geçtikçe insanlarda gelip geçiyor.. Sen gelip geçen insanlar için stres yapıp üzmemelisin kendini
Şey duymuştum sinir uçların hasar görmüş olabilir bu hasarlarda ya fazla yumruk atan yani kick boks falan yapmışsan ya da büyük bir tramva geçirdiysen olabilir benim dedemde bu hastalık var bir su bardağını tutarken bardağın yarısı üstüne dökülüyor
Sonucta insan yoneten sey beyin , eger beyniniz yeter kadar elektorlit uretemiyorsa bu ellerde titremeye , bazi kassal fonksiyonlarda azalmaya neden olabiliryor, bunu cozumu ise beynimizi surekli ve faal bir sekilde kullanmak bulmaca cozerek bu durumu biraz daha azaltmis olursunuz saygilarimla.
cikan sulari o kemiklerin arasindan geliyor kayganligi saglayan sular onlar kurban kesildiginde filan gormussundur o kemiklerin arasinda ayni sular o su azalinca titreme artiyor ve hareket ettirme olanagin azaliyor
genetik olup olmadigi oyle bakmakla belli olmaz.. testle belli olur.. genlerde gizli olarak tasinan genetik bir durum oluyor genelde bu hastalik.. bendede var testle belli oluyor cahilce hareket etmeyin
cok biliyorsan sorma o zaman.. hastaligim oldugunu sanmiyorum yazmissin.. simdide test yaptirdim yazmissin.. sozlerin birbirini tutmuyor.. test falan yaptirmadin yaptirdim diye salliyosun.. sen hastasin.. bana ne ya ne yapiyorsan yap.. okumuyorum yorumlarini..
Ben test yaptırmadım onlarda da belirtileri olmadığı için normal testlerde de herhangi bir sorun yok. Objektif okursan mesajları anlayacaksın da kendine pay arama işte. Neyse senin gibiler görüş bildirecekse de bildirmesin zaten.