Benim aklıma bir şey gelmiyor. siz sevgilinizle evde neler yapıyorsunuz veya yapardınız?Soru açık ve net.. Sevgiliye evde neler yapılır? (yatmak hariç)
Benim aklıma bir şey gelmiyor. siz sevgilinizle evde neler yapıyorsunuz veya yapardınız?sevgiliyle evde yapılxak o kadar çok şey var ki 😁 ben eski sevgilimle bir günümüzü anlatiim😊 gelir beni alırdı evden biraz kahvaltılık alışverişi yapardık.. sonra beraber saatlerce bir kahvaltıyı hazırlayamazdık sohbet muhabbet 😊 müziğimiz de açık olurdu hele bizim şarkımız da çalıyosa keyfimize diyecek yok... başını dizime koyar şiirler söylerdi benimse söylediğim şarkılara bayılırdı 😊 filmler izlerdik baaşımı omzuna koyardım filmden ziyade onun kalbinin sesiyle ve kokusuyla uyurdum 😊 uyumak bile çok güzel biliyomusun o güveni aalmak ve onun yanında sana bişey olmicaını bilmek
dans ederdik şakalaşırdık 😊 telefonumu ben vermezdim ona almak için evde kovalardı bildiin beni.. aşk varsa arada en iyi evde tanırsın sevdiğini 😊 bizim beraber işlediğimiz mendilimiz vardı mesela o benden iyiydi dikim konusunda ama 😊 hayallerimizi paylaşırdık ne bilim o günlere gittim bir an uzattım özür dilerim
Keşke ayrilmasaymissiniz ya üzüldüm şimdi böyle uyumlu bir çiftin ex olmasına 😕
Anladım canım 😕inşallah değer bilen çıkar karşına.. o pislikmis
Amiin😊🙏
Film izleyin, yemek yapın, janga oynayın, muhabbet edin... Yani ne diyim başka bı de bu temiz kese at banyoda adama tamam😂
Tamam inşallah 😂
İstediğini yap eğlen olayın sonu (yatmak) ile bitecek bir erkek ile aynı eve girdiğin zaman ondan gelen herşeyi kabul etmişsin demektir. ANNEN SANA DEMEDİMİ KIZIM BÖYLE ŞEYLERDEN UZAKDUR TANIMADIĞIN İNSANLARIN EVİNE GİRME DİYE
KIRMIZI BAŞLIKLI KIZIN HİKAYESİNİ HİÇ OKUMADIN MI? KURT KIRMIZI BAŞLIKLI KIZI YEMEK İÇİN HER TÜRLÜ HİLE YOLA BAŞ VURUR MASALDA ANLATILAN KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ SENSİN İŞTE AYNI EVDE BİR ERKEK İLE KALMANIN HİÇBİR MASUM YANI YOK MUTLAKA O HALT OLACAK YANİ
Haklısın
Senin aklına bir şey gelmiyor ise sevgilini değiştir bence, insan sevgilisi ile evdeyken baş başa nasıl yapacak bir şey aklına gelmez :)
Ya sıkilmasin istiyorum..
İnsan sevdiğinin yanında nasıl sıkılabilir bilemedim şimdi :)
Araya fitne sokma pis😅😅
zuhahaha tamam tamam :)
Cevap
37Cevap
Beraber yemek yapmak ve yemek, kitap okumak ve okunan kitaptan onemli anektotlarin paylasilmasi, film izlemek, satranc oynamak, eger bilmiyorsa satranc oynamayi ogretmek.
Yemek yapilir birlikde, muzik dinlenir dans edilir film izlenir karsima alirim severim biguzel cocuk gibi :D
kafa dengi biriyse her şey olur yani kalkıp dans da edersiniz film de izlersiniz oyun da oynanır yani
ne yaparsan yap ama zamanla yatmak icin surekli ikna etmege calisacaktr. ya mesafeni tut ya da evlilik icin hizli bir adim atin bnce
Aile Oyunlar oynana bilir
Bölece kazana biliyor mu hırslaniyor mu yoksa eğlenmeye mi bakiyor diye düşünüle bilir
Beraber yemek yapilabilir, sonra film izlenir. Televizyon karsinda guzelce uyunur.
Ne yemeği yaptınız ki misal? Ben yemek yapmaya kalkınca 3-4 saat falan sürüyor =))
Mesela cupcake cok guzel oluyor bir de kremayla susluyosunuz. Onun disinda kurabiyeler olabilir degisik sekillerde. Yine kremayla bas harflerinizi yazarsiniz. Simdi gidip mutfaga yapicam:D
Afiyet olsun şimdiden =)
Tesekkurler:) iyi eglenceler size de.
Teşekkürler canisi😊
Film izlersin tv izlersin yemek yaparsın
Oyun oynayabiirsin herşey mümkün illa sevişmeniz gerekmez
Beraber lego yaparız, kart oynarız birbirimizi kovalarız...
Pes atıp lol oynayın birbirinizi bile unutursunuz kesin çözüm ay dur gidip azcık lol oynayacağım
film izlerim yemek pişiririz kitap okuruz yazılarımıza göz atarız.
Film izleyim başkada bisey olmaz 2kişiyle yatmak hariç
Film izle yaslanarak kitap oku duş al sarıl uyu oyun oyna online oyunu kastediyorum
Cinsellik hariç bol bol sohbet gülüşmeler sakalasmalar film izle oyun oyna müzik dinle TV izle yemek yap ama ne olursa olsun iletişim çok önemli TV programı bile izlesene üzerinde konusabilirsiniz
Yemek yapın film izleyin bolca sohbet edin en zevkli kısmı kitap okuyun ve elbette ateşle barut olduğunuzdan biraz erotizm iyi hissettirir
Uzun uzun sohbet edin. Saclarini tarasin. Oyunlar oynayin dans edin
@Bystark54 niye öyle diyorsun benim saçımı tarar o 😌
@Bystark54 yok canım şekil vermek için tarıyor =)) için fesat senin
@Bystark54 seviyor saçlarımı 😌 yoksa öğretmeniz ikimizde
@Bystark54 1 seneye inşallah 😊
@Bystark54 ingilizce
Yapılacak şey çok. Mesela bu ara evin boya vakti geldi el birliği ile hallederiz diye düşünüyorum
bu yaşa gelmişsin ve hala çözemediysen daha ne diyelim :D
Yaşım 23 =))
yinede olgun sayılırsın , yapılcak şeyler belli guzel bir yemek yapabilirsiniz birlikte arkadaşlar bircok madde syolemis ekleyecek pek birşey yok :)
Yaptık güzel geçti 😊
Sevindim adiniza
Yemek yapilir beraber yenilir film izlenir dans edilir playstation vs oynanir sohbet edilir muzik dinlenilir
Beraber yemek yapın slov bir müzik açın dans edin kağıt oynayin
film izlemek
yemek yapmak
ya da mesela ben gitar çalıyoruım sevglme gitar çalmasını severim
yemek yapıyoz konuşuyoz dışarı çıkıyoz eğleniyoz falan işte
Biz karşılıklı gülüşüyorduk 😂
Neye o kadar guluyordunuz ki=)))
Bilmem ki 😇 aptal aptal bakıp bakıp gülüşüyoruz 😂
Anladım sapsik aşıklar yani😅😅
Sanırım 😇
yemek yapar film izler kahve sohpet ederiz.
Yemek ne yapıyorsunuz ki?
elinden ne gelirse onu yap ben makarna yaparım :D
Makarna demek =))
netten araştır evdeki mahzemeye göre yemekler yapabilirsin makarna kolayım agelir.
Anladım.. severim ben de şöyle Hüner sergileyim diyordum 😅 çünki yemek güzel yaparım ama malzeme ve vakit lazim
film iznir yemek yapılırda başka şeylerde olabilir
Mesela?
Yok ya.. öyle şey istemiyoruz
Oral seksine tavla oynayın. :)
Yok ben almıyim ya😅
Niye, sevgilin iyi mi zar tutuyor? :)
Cinsellik tabu😌
Öpüşmek falan da mı tabu?
Yo o olur illa😊
Oldu mu peki hiç öpüşme, elleme falan?
😅😅
Noldu?
opak çorabını verse koklardım ama vermez ki
Ne komik 😅😅
hiç de değil
Hiç bir halt yapılmaz.
Yemek yaparsın tv ızlersın
bilemedim yok ya ondan helalde
temızlık:))
Evi temiz olur onun 😊
Mutlaka bir yerler temizlik ister:)
film izleyin,
Film önerisi piliis😊
titanik olabilir, aşk ve romantizm istersiniz şimdi :D tutupta size kill bill izleyin etrafı kan gölüne çevirin diyemem :D
😅😅
Maç izleriz, tavla atarız
Film izlenir kurabiye yapılır vs
ışıkları kapatır. güzel br film izlersin
yemek olabilir. film izlenebilir.
Yemek yapın, film izleyin
Gures yapin
Pizza yapin😅
Mutfakta yemek yapın
Film izleyin
fiilm izlezyin
Film önerin var mi
hollevenn
maykıl mayrs filmi
Evin temizliğini yaparsın
siz yemek yapın ben başka şeyler yaprım
Yemekk
film izleriz evde
p*rno izler dik
Evlenince inşallah =))
Pişti
Şuana kadar hiç sevgilimle evde yanlız kalmadım
play station
Film izlenir
Tek kale maç yapın
halayy
Halay cekilir
Film yemek tatlı.
Bol bol seks
çay demleyin
Tatli yapın
film izleyin
yemek yapılır :)
Uslu uslu oturun
Ya zaten 'uslu' olcaz😊
ama bu inandırıcı gelmedi :)
Ee kişi kendinden bilir işi 😅😅
uslu uslu benim olcak diyosun sen :D
He canım He. . sexin dibine dibine vurcaz😅😅 tövbe estegfirullah ya.. zorla pislestiriyo insani😅😅
ama kivirmamak lazim bazi konularda :D karsi cinsle ayni evde sen rahat durabilecegini dusunebiliyomusun :D
Tabi ki.. sevgilime güveniyorum.. benim istemediğim bir şey yapmaz 😍
ben de yapmam derdim ama her oyle dedigimde guzel seyler oluverdi :D relaks ol birakin hayatinizi yasayin :)
Tv yemek falan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar