Sevgilimle evde başbaşa olcaz askerden izne gelcek, onu nasıl mutlu edebilirim? Ne yaparak hafızasından asla silinmem, sürekli aklında olurum?
Cevabın nedir?
+1 yılAskere gideni genelde kızlar bırakır sen onu o askerde diye başkasıyla aldatma da gerisini boşver. Çocuk seviyorsa askerde hep seni düşünür zaten.
13 Yorumla
Soran+1 yılasla aldatmak gibi bişey geçirmem aklımın ucundan , gerçekten seven insan böyle bişey yapma isteği duymaz heleki gün saymaz.. askerden geldiğinde planlarımız var çünkü neden bırakıyım hem
- +1 yıl
O zaman üzülme o askerde senden başka bir şey düşünemez. Adam o kadar erkeğin arasında başka ne yapsın ki.
Soran+1 yılDüşüncen çok doğru fikirlerin için teşekkürler
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılçocukluk fotoğraflarınız filan varsa birbirinize albümlerinizi gösterin
11 Yorumla
Soran+1 yılçocukluk fotoğraflarına gerek yok çünkü benim çocukluk arkadaşım kendisi :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu soruya iyi niyetli cevaplar bekliyorsan önce o beklentini kenara bırak :)
01 Yorumla
Soran+1 yılherkesin içi fesat
+1 yılEn güzeli güzel yemekler hazırla güzel bir film bul :)
11 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle mantıklı
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
52Cevap
+1 yılkesinlikle sevişme. değerini kaybedersin, karşındakine zor biri olduğunu göster. ben ilk sevgilimle evde çok başbaşa kaldım çok defa öpüştük saatlerce hem de ama sevişme kısmı belki 1 aydan fazla süre aldı. benim için de zordu onun için de. ha yok senin için ilk değilse veya önemsiz birşeyse en çılgın fantazilerini gerçekleştir senin hayatın
14 Yorumla
Soran+1 yılçocukluk arkadaşım kendisi,7 yaşımdan beri arkadaşım uzunca bir aradan sonra sevgilim ve tamamen askerliği bitince ciddi düşünüyoz, sence bunda havada kalcak gibi önemsizmi duruyo?
- +1 yıl
sonuçta buraya erkeklerin şöyle seviş böyle yap yazacağını benden daha iyi biliyorsun. buraya kadar taşıdıysan da bu konuyu bunları göze almış olman gerekir. ben de kendi fikrimi söyledim. geleceği asla bilemezsin ki umarım hakkınızda hayırlısı olur.
Soran+1 yılhayırlısı inşallah, ama sormamdaki amaç herkesin seviş istediğini ver demesini beklemek değil ben sadece fikirleri öğreniyom, biri kalk seviş dedi diye yapcak değilim
- +1 yıl
derdim namus bekçiliği yapmak değil ama sana bir tavsiye hayatında özellikle özel hayatında ne yaparsan yap ama zor olsun özel olsun. böyle herşey daha güzel olur. Allah yardımcınız olsun.
+1 yılOnun yaptıklarına izin verirsen asla aklından çıkmaz demiş çocuk eig seçmişsin.
Kafanda şu an ağır basan o ama bence sevişme eğer zekisen.
Bence güzel sohpet edin özleminizi dindirin ama geldiğinde direk sevişmeyin benden söylemesi. Tabi senin bileceğin iş.11 Yorumla
Soran+1 yılbenim beğendiğim o kısım değilki özlem kısmı ağır basıyo bende
En sevdiği yemeği ve tatlıyı yap. Güzel bir sofra hazırla sıradan olmasın. Merak ettiği bir film varsa onu al onu izlersiniz. Birde kendi ellerinle manevi bir hediye hazırla ufak notlardan ve fotoğraflarınızdan oluşan albüm veya defter olabilir.
13 Yorumla
Soran+1 yılşu anda plandığım yapcağım herşeyi bir bir saydın valla, helal kalbin temiz birisin :) sevdiği pastadan yapcaktım, fotoğraflarımız fazla yok ama onların arkalarına hep aklında kalcak notlar yazdım tekrar giderken vercem :) filmde var aslında :)
Soran+1 yılçocukluk arkadaşım olunca bide bir sürü anı sığdır sığdırabilirsen :)
+1 yıladam gibi oturun film izleyin oyun oynayın süslenin püslenin çıkıp gezin herşeyi de kötü anlamayın ( son cümle kötü yorumculara )
13 Yorumla
Soran+1 yılağzına sağlık valla, kötü amaçlı sorulan bir soruda değildi
- +1 yıl
kötü niyetli hepsi bunların pislikler
Soran+1 yılkesinlikle ya
Millet yat onla demiş ve sende kızmışsın Pardon ama
Buraya kabak gibi hödükçe böyle bir soru yazınca ne cevap bekliyordun ki?
Kendin kaşınıyorsun
Evet ver ona o gece hayatta unutmaz ne yalan mı !!!04 Yorumla
Soran+1 yılarkadaş zeki numarası yapmana gerek yok! başbaşa kalmaktan anlayabildiğiniz sadece bel altıysa beyinde büyük hasar var belliki, insanların içi fesatsa kafa sadece bel altına gidiyosa benim problemim değil, böyle yorum yapanlar oturup düşünsün ;)
Soran+1 yılben doğru nota basıyorum ama karşımdaki farklı nota duyuyor bunuda sen aklının bir köşesine yaz bence ;)
+1 yılkek-yemek yapabilirsiniz filim seyrede bilirsini aktivite çok
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 402 cevap paylaştı.
+1 yılbunu tahmin etmek çok zor değil seni özlediğini biraz daha fazla göstericek oyüzden onun yaptıklarına izin verisen aklında asla cıkmaz :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMerak etme o yaşadığı yokluktan dolayı nasıl mutlu olacağını belli eder.
20 Yorumla
+1 yılOna kotuluk etme surekli aklinda birakacak biseyle normal ve tadinda olsun yemek yap masaj bla bla bla
10 YorumlaSeksi bir kiyafet giy ve romantik bir masa hazirla. d biraz nazlan sonra yiyis :))
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 471 cevap paylaştı.
+1 yılAskerden geliyo, evde bas basasiniz, aklından silinmemek istiyosun bence bu sorunun başlığı "askerden gelen sevgilimle yatsam beni asla unutmaz mı?" Olmalı jsnsns
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle bir anlattın ki seksten başka birşey düşünemedim. ama yapıcak şey bulunur elbet film izleyin müzik dinleyip dans edin otur sev onu ne diyim.
04 Yorumla
Soran+1 yılherkesin aklına zaten niyeyse hep yiyişmek gelir, film izlemek yemek yapmak aklıma gelenler başka neler olabilir diye fikir alıyorum, millet nedense evde başbaşa diyince direk seks anlıyor
Cevap sahibi+1 yılyani öyle anlaşılıyor sonuçta sevgilisiniz ve askerde oldugu icin hasret falan filan söz konusu ondan bir yakınlaşma olabilir diye düşünülüyor. tabi ister yapın ister yapmayın bu sizin bileceginiz iş:D dedigin gibi yemek yapın birlikte sonra film izleyin dısarı cıkıp dans edilecek bir yere gidin biraz alkol alın dans ederken daha iyi hissedersiniz eglenin iste ya dogaclama gelisir hersey bence :)
Soran+1 yılyorumuna sağlık valla, evet herkes öyle anlıyor, isteyen istediğini düşünsün, olcak şeyide kalkıp burada kimselere sormam zaten, sadece fikir alışverişi :) evet özlemden dolayı yakınlaşma olur bir ihtimal ama düşündükleri ya da söyledikleri gibi yatakta bitcek bişey değil, birbirini özleyen herkes sevişseydi, ohoo
Cevap sahibi+1 yılhahah haklısın :)
ölüncede acaba ne günah işlersem asla cehennemden çıkmam diyede bir düşün lütfen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYgs sınavından sonra gelen rahatlık ile ergen çoğalması belirtisi.
Cevabıma gelirsek yemek yapın beraber03 Yorumla
Soran+1 yılben üniversite bitirdim ygs gibi derdim kalmadı, ergen kafası değil bendekide normal soru
- +1 yıl
Aynen 2 hafta ergence soruları görücez
Soran+1 yılbenlik değil ergenlerin düşünceği bişey onlar düşünsün
Acaba ne yapabilirsinizzz
https://i.hizliresim.com/ZLqWWo.gif10 Yorumla
+1 yılvereceksen bize sormana gerek yok bizim kafayida mesgul ettin simdi
03 Yorumla
Soran+1 yılsoru okumakta zorlanıyosan gözlük tak bir , orda vercemmi diyorum başbaşa kalan sevgililer hep sevişiyormu afedersinde?
- +1 yıl
okuma sorunum yok ama senin anlatman sorunlu asagidaki yorumu aynen yapistirayim
Askerden geliyo, evde bas basasiniz, aklından silinmemek istiyosun bence bu sorunun başlığı "askerden gelen sevgilimle yatsam beni asla unutmaz mı?" Olmalı
bunu okuyunca ne gelecek akla o simdi asker cani neler ister gelir
Soran+1 yılokudum ve gayet normal senin yorumlamanla benim yorumlamam arasnda fark var dağlar kadar hemde;) emin ol aklıma ilk öyle pislik gelmez ama pardon haklısın dicem üzülerek, çünkü insanlarımızın hepsi her söylediğimiz şeyde fesat oldukları içinde bu sorudada fesat olabiliyolar ;)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılsatranç oynayabilirsin çok zevk almıştım doruklarına kadar kesinlikle dene soruya bak şakamı yapıyosun sen :D
00 Yorumla bu tarz sorulardan sıkılmadınız mı ya :S erkeklerin ne istediğini herkes çok iyi biliyor. burada ben sana kahve için desem kahve mi içeceksiniz sanki
01 Yorumla
Soran+1 yılfikir alışverişi diye bişey duydunmu? fikirleri öğreniyom sadece, dediğini yapcam demiyom
hoş karşıla güzel anılarınızı konuşun bu yeterlidir.
10 YorumlaDavul Zurna Açıp Dinleyin Arada Haly Çekin Unutulmaan Bir GÜn Olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı.
+1 yılbugün nöbet yazmadım sana de.
13 Yorumla
Soran+1 yılgeneliniz böyle düşünüyo, bence belden aşağı düşünmeden yorumlanmalı
+1 yılBana öyle geliyor ki siz bu gidişle çocuk bile yaparsınız :D
02 Yorumla
Soran+1 yılyok artık, böyle düşüncem olsa sormam yaparm direkt, fikir alıyorum herkesten.. film izlemek, yemek yapmak gibi şeyler aklıma gelen şeyler, hani başka ne olabilir diye soruyorum
- +1 yıl
Kızım bak gitt :D
+1 yılevi birlikte baştan aşağı temizlerseniz unutmaz o günü ve o anı birdaha hiç merak etme bide eşyalarınm yerini değiştirin ikiniz de çok mutlu olucaksınız :)
00 YorumlaAl işte bir kaşar daha sonra verecek bu erkekler niye böyle...
14 Yorumla
Soran+1 yılbaşbaşa kalmak isteyen herkesi kaşar diyemi nitelendiriyosun, kendinden şüphe duy önce!!! başbaşa kalınca aklınıza belden aşağısı geliyosa beyninde sorun var demekkii
Soran+1 yılher erkek senin gibi iradesiz değil, sewvgilim piç olsaydı emin ol aynı ortamda başbaşa olmazdım! sorum gayet nrmal ama yorumun mantıksız saçma, sen dedin diye olcak bişey değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen istese de istemese de o gün aklında kalacaksın :)
00 Yorumla
+1 yılSevismelisin. Seni cirilciplak soymasini sagla. Oral yap.
00 Yorumlasen erkeğe bırak o sana neler yapacağını gösterir :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olsam önce bir güzel öpüşür sonrada sevişirdim
00 Yorumla
+1 yılŞükür namazı kılın :D Hele şükür diye :D
02 Yorumla- +1 yıl
:))))
Bence cevabı biliyorsun 😃😃
00 Yorumla
+1 yılamuda kalkarak kapıyı aç.
01 Yorumla
+1 yılasker, boş ev, kız, erkek eee daha ne olsun
00 Yorumlagüzel bir menemen yap tamam :D:D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. herşeyi yapabilirsiniz
00 YorumlaKorunmayı ihmal etmeyin. :D
01 Yorumla
Soran+1 yılyav he he, bende zaten diyodum sevgilimle yatcaz diye, Allah'ımm yaaa
+1 yılÖnce film izleyin sonrada yatak odasına :))
04 Yorumla
Soran+1 yılbaşka neler olabilir?
- +1 yıl
İlla evmi olmasi lazim? Çıkın dışarı takılın beraber :)
Soran+1 yılzaten sürekli dışarda geziyoruz, sadece bir günlük herkesten herşeyden uzakta başbaşa kalmak amacımız
- +1 yıl
Romantik anlar yaşayın. Sevgi sözcükleri söyleyin birbirinize. dd
tek vücut yapıp takla atabilirsiniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılE sen zaten kendi sorunu yanıtlamışsın içten içe?
00 Yorumla
+1 yılmısır patlatın tv izleyin çayda yap
00 Yorumla
+1 yılUn alin makarna yapin cok mutlu olur
00 Yorumla
+1 yıl+18 sürekli unutulmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAt koşturun ben olsam unutmam
01 YorumlaOnu ye bitir bak aklındandan hiç çıkmazsın:)
00 Yorumlakulak arkasını sev kedi gibi.
00 YorumlaBosver bisey yapmaa ahaha :D
00 Yorumlabırak doğçlama gelişsin
00 YorumlaOna vererek hıc silinmezsım hafızasın dan
00 Yorumlafilm izleyin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAl işte
10 Yorumla
+1 yılO zaman ne yaparsan yap unutacak kasma kendini :)
02 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya sen ne düz mantıksın, her erkeğin beyni aynı olmuyodu pardon sordum sana
- +1 yıl
:) oyle san egriyi gorursun duzu boyle :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAranıyosun.
01 Yorumla
Soran+1 yılalakasız
+1 yılPişti oynayın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne salak salak sorular bunlar
24 Yorumla
Soran+1 yılsorular batıyosa yorum yapmayın!
Cevap sahibi+1 yılarkadaşım istersem buraya sayfalarca cevap yazarım bana dur diyemezsin gelmissin kaç yasına illaki ogün vereceksin o adama neden kadınlık gururunu bunca insan içinde ayaklar altına alıyorsun?
Soran+1 yılaklınıza belden aşağı fikirleri geliyosa başbaşa deyince sorunu kendinde aramalısın bence..
+1 yılAmaçsız şey seni
02 Yorumla
Soran+1 yılherşeyi yatağa bağlayarak sen amaçsız düşünüyosun
- +1 yıl
Aaaa Öyle bir şey mi yazmışım pardon ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılAltına yatarsan bacım hayyata unutmaz o geceyi
00 Yorumlaevcilik oynayın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVer gitsin
12 Yorumla
Soran+1 yılo kadar yerlerde biri değilim, kaşar değilim canım
Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Saksafon çal