Aşkla ilgili sözler arasında sabahları eşlerini öpen erkekler öpmeyenlerden 5 yıl daha fazla yaşadığına dair bir bilgi okudum. Siz bu durumda her sabah eşinizi öper miydiniz?
"Sabahları eşlerini öpen erkekler öpmeyenlerden 5 yıl daha fazla yaşıyor" diyorlar. Siz eşinizi her sabah öper miydiniz?
Eşim her sabah beni öper ve bende onu öperim bu sevgi ve sadakatin simgesidir. Ama herkesin yapısı farklı bazısı odundur cinsellikten sonra yakar cıgara keyfine bakar bazısıda sana sarılır şekerleme yapar. Yetiştirilme tarzı bence...
Sabahları eşini öpen 5 yıl uzun yaşıyor, asansör yerine merdiven kullanırsanız her basamakta 10 saniye ömür uzuyor, çok gülenler uzun ömürlü oluyor, sık su içenler sağlıklı yaşıyor derken ölümsüzlüğe ulaşacağız.
Öpelim sizde öpün.. Fakat dişlerimizi uyandığımızda fırçaladıktan sonra öpelim. Sigara içseniz de içmeseniz de, bir şeyler yeseniz ya da yemeseniz dahi midenizden ağzınıza nahoş bir koku yerleşir. Ayrıca efem sırf 5 yıl ömrüm uzayacak diye değil de, sabah uyandığımda onu gördüğüm zaman mutluluktan dolayı öpmek isterim.
Sabah eşlerini öpen erkeklerin evlilikleri güzel ve birbirlerini mutlu ediyorlar ki pozitif enerji yayıyorlar eşlerini öpmeyenler ise aile içinde kırgınlıklar ve pişmanlıklar yaşıyordur bu yüzden negatif enerji yaşıyordur uzun lafın kısası insanların sağlıklı olup olmaması tamamen yaşamdan aldığı enerji ve mutlulukla alakalı ve ne kadar mutlu olursanız etrafada o kadar pozitif enerji yayarsınız yani olay öpmede değil
Hayııır kesinlikle cunku odun gelip odun gitmek dogamda var bilirsin :D isim gücüm yok her sabah hanefendiyi opecem... para virse ornegin emin ol unuturum evden cikarken aklima gelir onda da geri donmem :) YASASİN ODUNLUK :D
ne yani öpüyoruz ve azraile dönüp bir beş yıldaha mı alalım diyoruz onu geçtim kadın sen benden fazla mı yaşamak istiyosun diyip basar tiribi ya o iş öyle değildir bence😂😂😂😁😁😁😁😁😆😆😆
eşimi sabahları öpmemin sebebi olamazz ömrü uzatması öyle bir şwy varsa da yoksada eşimi her sabah öpmeden evden çıkmam akşamda kapıdan girer öperım uyurken öper öyle uyırum ama dedım gibi bu ömrü uzatıyor diye değil sevdim eşim canım oldu içindir
siz kadınlar yokmusunuz hep romantizm hep romantizm erkekler romantiklik olsun diye ne yollara başvuruyorsunuz öpülmek hoşumuza gidiyor deyin yani yok ömrü uzatıyormuşta
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > "Sabahları eşlerini öpen erkekler öpmeyenlerden 5 yıl daha fazla yaşıyor" diyorlar. Siz eşinizi her sabah öper miydiniz?
En İyi Cevaplar