Bazı tip erkekler vardır, hislerini boğmaya çalışan, sevmekten korkan birine bağlanmaktan korkan, hislerini bile belli etmez etmek istemez bile. bu tip erkeklerin bir kıza karşı temel karakteristik özellikleri davranışları nasıldır? genel olarak nasıl anlaşılır böyle biri olduğu? tabii gizlediğini anlarız bir şekilde ama bazen anlaşılmaz olurlar açıkcası. öylesine mi gerçekten mi ilgisi var anlayamayız...
Cevabın nedir?
+1 yılSevdiğim biri var benim de onu sevdiğimi biliyor ama beni arkadaşı olarak görüyor. Ondan vazgeçmeyi bir saniye bile olsa hic dusunmedim hala çok seviyorum. Bazen çok yakin davranıyor bazen ilgilenmiyomus gibi davranıyor anlam veremiyorum oyuzden bir türlü ona bir anlasam zatenn :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmekten niye korkar bir insan , sevdigi onu defalarca bicaklamistir ve can cekisiyordur simdi yine severse ölmekten korkuyor olabilir , bir insan umuduyla oynayanlara en buyuk beddualirimi ediyorum. Ben sevmekten korkuyorum , sevsem bile belli etmem , mucize olmasi lazim
00 Yorumla
+1 yılbelli edince ağzımıza sıçtıklarından belli etmiyoruz artık ama senin sorduğun soruda bir arkadaşım var onunki psırıklığından özgüven sıfır tam bir abaza modunda ve hep ergen gibi isyanlarda
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
18Cevap
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılValla ben bir kez sevdim etkisinde kaldım daha sevmekte istemiyorum sevilmekte bekar kalmak istiyorum aşırı sogudum
00 Yorumlagenel olarak güvenilecek insanlardır. sadık olurlar, onurludurlar. kimseyi yarı yolda bırakmazlar
20 YorumlaBağlandığımızı görünce ninja gibi tozu bırakıp yokoluyorsunuz 😂😂
00 Yorumla
+1 yılben öyle biriyim ama karşıdan en ufak bir şey görürsem ve ilgilenirsem biraz salarım kendimi
00 Yorumla
+1 yılBir iki kere belli ettik. Daha aşık olamadan yol verdiler bize. Halbuki gidecek yola değil de sığınacak bir eve ihtiyacımız vardı. Netse yakalım 🚬
00 YorumlaKapalı kutu insanların güveni sarsılmıştır. Yeniden ayağa kalkması zaman alan süreçtir. Bu insanları çözmeye çalışmak yıpratır.
00 Yorumlaben onlardan degilim ;
sosyal mesajim; https://i.hizliresim.com/nj6QBg.jpg00 Yorumla
+1 yılBen de o şekildeyim kimseyi be sevsesim be de güvenesim geliyo yalnız ölücem heralde
040 Yorumla- +1 yıl
Etraftaki kızlara bakımca iyice korkuyorum muhtemelen bu da onlardan biriydi ya da onlardan diyorum
- +1 yıl
Olabilir ben erkeklerle samimi olan kızları eliyorum direkt 😂
- +1 yıl
Muhabbet eden konuşan falan öbür şekilde zatan selam vermem 😂
- +1 yıl
nasıl olsunlar peki. erkeklerle konusmasınlarmı? ancak kızlarla mı konussunlar. bak ben karakter olarak cok sıcakkanlıyım. samımıyım dogalım. oyle her seyımı soyleyecek samımıyet değil yanı iletisime kolay gecerım. konuskanım. arkadascanlısıyım. bilmiyorum kotu mu gorunuyorum acaba dısardan. sen oyle dedın de...
- +1 yıl
Sana şöyle diyeyim spora gidiyorum iki kız var birincisi spora gelme amacı belli kaslı erkekler konuşuyo spor işin bahanesi sigara içiyolar dışarı çıkıyolar iki hafta önce biri parkta sevişirlerken görmül ben en aon gördüğümde aelam bile vermiyolardı bu kız için konuşmaya luzum bile yok salondaki herkes namundan bahsediyor eğlencelik bile bize fazla gelir o
İkincisi her erkekle kanka manka diyen konuşan kız tipi o da ortalarda ya belaşı tipler beni buluyo tarzında konuşuyor bide evlenemşyecem ben diye konuşuyor kalbini kırmak istemedmğim için ona da bişey demiyorum ama erkekler için o kız da çok basit bir kız kim ne yapsın seni diyesim var açıl saçık da gitiniyor o şekilde birilerinin dikkatini çekeceğini sanıypr çeker ama onu yatağa atmak isteyenlerin son olarak benim tarzım da şu erkeklere hiçbir şekilde yüz vermeyen uzak duran temiz saf kızlar benim zaten niyetim ciddiyse o beni kovaa da gitmem bir kız vardı bu şekil 1 sene peşinde koştum hala aklımda 2 sene olucak olmadı bizim iş * - +1 yıl
Ama bence o kız ve ınun gibiler evlenmelik evlenmeyi düşünen kişişler de benim gibi kişileri ararlar hee amacım eskorta gitmek değil de sevgili yapıp eğlenmekae o saydığım iki kıZ da benzerleri de gayet ideal oluyor sonra da kızlar ben nerde hata yaptım diyolar
- +1 yıl
o anlattıgın tıp kızlardan dglım ben ıste asla ve asla oyle dglım. cıddı bır ınsanım ben. cıdd ınsan derken mudure gıbı değil cıddı ınsanların bellı bı cızgılerı vardır. hasır nesır olmazlar kımseyler. gulerlerım ben de tabıkı ama o senın dedıgın cınsten değil . benım kı normal ıletişim. mesafem var her zaman. kanka manka muhabbeti yok bende. yakın muhabbetım yok. merhaba nerhaba ıkı cıft laf o kadar. guleryuzluyum napıyım. bazen kendıme kızıyorum zaten.
- +1 yıl
Anladım ama bence fazla yine de iletişimde olma erkeklerin bakış açısından bahsediyorum sana hiç erkeklerle konuş demiyorum ben meseala hoca var deniz hanım deniz hocam ya da irem hanım diyorum kıza sarılan ganağından öpen de oluyor 😂😂 konuşurken eli kolu rahat durmayan da yani herkes farklı ben önce gözlerim izlerim yanlış hareketini görürsem biriyle tek ayrı yerde konuşması da dahil kafam da acaba ne konuşuyolar diye geçirirm
- +1 yıl
ben kendımı dıs dunyaya kapata bırı dglım erkekle konusmak bu o kızın terbıyesız oldugu anlamına gelmez. onlar iletilimdeyken nasıl davrandıgına bakıcan. ben gayet cıddılıyımı koruyorum. yalnıs bır sey gorduyum zaman cevabını verıp bıtırıyorum zaten. olmadı cok oyle ama. yıne de haddını her halde asanlar oluyor. terbıye gorgu meselesı. ne yapsan da yavsıyorlar. okul hayatı bu ve ya da ıs hayatında da arkadaslıklar olur. bu onların kanka oldugu anlamına gelmez. ben kardes gozuyle bakarım.
- +1 yıl
Seni anlıyorum ama sen beni anlamıyosun 😂😂 ben diyelim uzaktan seni görüp beğenmiş biri olsam ve sen erkeklerle kantinde görsem senden vazgeçerdim çünkü erkekleri bilmezsin sen arkada neler demiyolar ki adın çıkıyo bir kere bunlar benim düşüncelerim herkes farklıdır tabii kimide der ben eşimin sosyal olmasını erkeklerle arasının iyi olmasını beğenmesini beni tebrik etmelerini isterim diyenler de olabilir 👌🏻😂😂
- +1 yıl
Aynen yaa 😂😂 ama beni dinlemeni tavsiye ederim erkeklerle çok yakın olmak sana biley kazandırma
- +1 yıl
bır kere yemek yemekle durduk yerde bır kızın adını cıkaran afedersın serefsızdır! her kes kendınden bılır. hangı devırde yasıyorsunuz. bu nasıl cahıllık. unv okuyorlar ama zerre kadar zeka yok. her sohbet ettıyın bırını sevgılım zaneden bırısı zaten hayatıma gırmesın bı zahmet. gerizekalılıktan baska bır sey değil bu. sankı erkekler bır kızlar konusmuyor oyle normal. sen konusmuyomusun arkadasca oyle selam falan. ne dunyada yasıyoruz arkadas. benım su an en sınır oldugum konuya dokundun sen. ben el alemın lafına gore yasamıyorum. zaten laf hep var torna değil kı buzesın. cekemıyenler hep soylenır. zaten aklı basında bırı oyle kızın adına durduk yerde laf soylemez. kız olsun erkek olsun faretmez. sankı ıranda yasıyoruz. bunu gectım normal kampuste yuruye bılırız yemek yıye bılırız ders calısa bılırız ha o zaman bır seymı var aramızda? hay allahım ya... kım ne ısterse dusunsun umrumra değil . yarın o bur gun el alem laf atmasın dıye hayırsız bırıne nısanlısın dıye nısanı bıle atamıyosunuz.
- +1 yıl
😂😂😂 bak ben lisede hep erkeklerle okudum dersana de hep erkke vardı kı yoktu üni de kız yoktu hep erkek erkeklerin ne olduklarını ne düşündüklerini iyi bilirim
Ayrıca herkes farklıdır dediğim gibi kimisi evlenmiş ayrılmış biriyle de evlenebilir kimisi bekar ister çeşit çok ama erkeklerle yemek yeme kardeşim git kızlarlar ye 😂😂 son lafım şu bunları benim düşüncelerim benimsemeyebilirsin ama sana salondaki kızlardan bahsetmiştim ya ına desen böyle olma o da der ki ne var bunda kısacası kendin düşünmelisin acaba yanlış bişey mi yaptığım diye sın olarak benim de çok yakın kız arkadaşlarım vardı tek yaptığımız havadan sudan öuhabbet etmekti ama içimizden o kızlara yavşayanlar olmuyomuydu sanıyosun kzıın yanında kardeşim deyio arkasından o kızla birlikte olmak isteyenler falan yok mudur sence erkekler sana senin ona yaklaştığın gibi yaklaşmazlar
Sana bişey diyen yok istediğini yapabilirsin 😂 - +1 yıl
ne ısterlerse dusunsunler. oyle dusunenler hep vardır ve olucaktır. dunya bızden ıbaret değil cunku. sen ne yaparsan yap yalnıs yozumlayan bırılerı hep olucaktır. bunu deyıstıremeyız. ayrıca sana demın de soyledım ben o anlattıgın kızlardan dlgım. benımle onları aynı terazıya koyamazssın! tanı oyle konus!!
- +1 yıl
ben sunu yaparsam acaba ne derler turunden yasayanlardan olmak ıstemem. kıme ne benım hayatımdan. her kes farklıdır dedıyın gıbı senın tarzda dusunmeyen bır cok ınsan var. her kes senın gıbı yorumlamıyor hayatı ınsanları. arkadas laf soyleyenelerın agzını kapatamazsın. bak ben o ıyrenc erkeklerden uzagım onlara yuz vermıyorum da noluyor? bana ulasamadıkları ıcın arkamdan soylemedıklerı kalmadı. bır laf var kedının agzı ete deymedıyınde kokuyor der. anlayacayın her turlu laf eden olur.
- +1 yıl
Seni onlarla bir tutmadım sadece onlara sorsan modernlikten bahaederler demek istedim ben şu anlattıklarımı senin iyiliğin için dedim dikkat et genelde yalnız takılan kızlara daha fazla ilgi olur kızlar belki bilmez ama öyle kişilerin talibi çok olur ama sana biri aşık olsa bile diyecekki lan bunlardan biriyle ya sevgilidir ya da hoşlanıyodur kesin bana o kız yaramaz abi ben başkasına bakayım der
Niye taliplerini kaçırasın !!! 😂😂😂 bunlar benim fikirlerim başkaları başka düşünüyo olabilir - +1 yıl
Ne güzel 😂😂 benim söylediklerim kötü şeyler değil sana da kötü bişey demiyorun tabii ki hal ve hareketleri görmeden bişey demek doğru değil
- +1 yıl
Sana da kesinlikle bişey demedm ama erkeklerden uzak durman senin için daha iyi olurr ya ben sana on numara fikirler verdim keşke sen de bana kadınlar gözünden zoruma gidecektr olsa fikirker vermiş olsan 😂😂 ben spora gidiyrm eleştirilere açığım gelince yazarm
- +1 yıl
Ne bileyim ben de mesema sın zamanlarda kız arkadaşım olmuyo tek takılıyorum falan kızların beğendiği biri değilim galiba 😂😂😂
- +1 yıl
araba kullanırken yazmıştım şu an ne yazdığımı hatırlamıyrum hahahahahahhahahahh uzun zamandır yalnızım demek istemişim galiba :) :) :) :)
- +1 yıl
öyle bişey :)
- +1 yıl
Derr etmiyorum ayrıca aramıyorum 😂😂😂 böyle mutluyum aslında ama annem evlen evlen baskısı yapıyo yaş da geldi aday adayı da yok öyle bişey ne bileym 😂
- +1 yıl
Ya ben de ne istediğimi bilmiyorum aslında yaş geldi benim yaşıtlarım evlendi haliyle bekar arkadaşm fazla olmadığı için evlilere de fazla takılmıyorım eşleriyle zaman geçirsinler bir süre sonra bekar olunca insanların gözüne batıyosın sanki 😂😂 bide bazen diyorum evleneym bar bir çocuğum olsun bir halt yapamadk bari bir çocul yapalım 😂😂😂
- +1 yıl
28..
+1 yılsevmekten korkmak için çok geçerli sebeplerimiz var
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. selam soguk olur hiç oralı olmaz vurdum duymaz olur
00 Yorumlabu tip insanlar kız arkadaşlarının özel günlerine saygı göstermezler fala alakalı olmazlar sadece işlerini görmeye çalışırlar
10 YorumlaBndede bazen oluyo başkalarına karşı güven duygusundan 😊
022 Yorumla- +1 yıl
garıp bir tip anlayacağın. bana mesela sunları soyluyor. ben bı kızın pesınden kosmam, bu benım olucak demem, zamanında yaptım dıyo kızlar cok rahatlar yalan soyluyorlar, kızarkadasım olsada olur olmasa da... anlam veremıyorum vallah. neden o zaman bana acıldın dıyorum sen farklısın demek ki dıyo. bır oyle bır boyle yanı
- +1 yıl
inan her turlu seyı dusundum. belkı sevmekten korkuyor belkı sudur belkı budur falan fılan dıye. ama bakıyorum kı adam benımle oynamaya calısıyor oyalanıyor oylesıne her sey. kafasına estıgınde yazar arar. gıtsın baska yerde oynasın. ben oynayamaz ki. zaten bılıyor nasıl zor bır kız oldugumu. bunları bıldıyın halde nedenhala pesımde bılmıyorum. ısıne yarayacak o kadar kız varken. bır de anlayamadıgım sey su hanı dedım ya soyle boyle seyler soyluyor dıye. bı ınsan bır kızı tavlarken nasıl bu kadar salak ola bılıyo? hanı boyle dıyerek kendını ele verıyor aptal. kızı kendıne baglamaktan tıksındırıyo resmen. zıhın engellı kesın :D
Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Evlilik konusunu aç
Kaçıyorsa
Ciddi değildir :)03 YorumlaHayat bunu gerektiriyor
00 Yorumla
+1 yılkimseye bakmaz yüz vermez soğuktur çok konusmaz
00 Yorumla
+1 yılGüven problemi yaşar çekingen olur
04 Yorumla- +1 yıl
maalesef öyle
- +1 yıl
bir fikrim yok maalesef
+1 yılAnlayamazsiniz