Kadınları neden cinsel obje olarak görüyorsunuz. Niye bu kadar korkuyorsunuz sevmekten. O kadar saçma yorumlar görüyorum ki burada sayenizde cinsellikten soğudum artık.

Kadınları neden cinsel obje olarak görüyorsunuz. Niye bu kadar korkuyorsunuz sevmekten. O kadar saçma yorumlar görüyorum ki burada sayenizde cinsellikten soğudum artık.

Erkekler sevmekten korkmuyor. Sorun, bir kadına aşık olmanın ve ona karşı cinsel arzu duymanın beraber olamayacağını, olmaması gerektiğini zanneden muhafazakar, geri kafalı, tutucu kadınlarda... Kadınların, kendilerine aşık bir erkekten gelen cinsel arzudan korkmalarını da konuşmak lazım.
"Cinsel arzusu varsa sevmiyordur" diyen kadın net olarak kezbandır, yobazdır, geri kafalıdır.
Aslında seven erkekler var gadası
Ama onların da tipini sevmeyen kızlar olduğu için ortada cinsellik üzerine yaşam süren erkeklerin varlığı hissediliyor
Cevap
12Cevap
Kedi olacaklarını sanıyorlar Sevince işte anlamazlar ki
korkan yok sana öyle geliyor insanlar geçmişinde genelde birileri tarafından aşk kazıgı yiyor ve ilişkilerde daha dikkatli oluyor başta genelde kimse cok fazla duygusal yaklaşmıyor kızlarda durum aynı sadece erkeklerden bir tık daha az zamanla uyum sagladıkça guvendikçe seviyorlar ergen kişiler hariç ayrıca cinsellikte sevgininn içine dahil iki cinsin biyolojik olaraktan birbirine meyli vardır sevdigiyle yapmazsa sevmedigine gider bu seferde aldattı dersin
Cinsel obje olarak görmüyorum ama 2 kez aldatılmış bir erkek olarak sevmekten korkuyorum artık. Güvenim kalmadı
herkes bir değil günümüzde doğru düzgün seven kimse de sahip çıkan değer veren kalmadı sadece kalan menfaat ve çıkarlar
korkan yok sadece insanlar geçmişte kazık yedikleri için daha temkinli oluyor
Seversek gidip başkasına da veriyorsunuz bu sefer canımız acıyor. Sevmeden mikmek en iyisi...
Çünkü karşı taraf bizi sevmeyecek aldatacak baskalariyla.
Sevdiğim kimse karşılık göstermedi gösterende aldattı.
Sevmeyi bile beceremiyorlar işte
Sevmek erkekleri çok yorar çoğu bunu kaldıramaz.
Kadınların kendi tercihi bu yönde
Seviyoruzda ne oluyor?
korkmam ben severimm
Cunku aldatiyorsunuz
Valla bende anlamıyorum bu erkekleri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?