Hoşlandığım çocuk... bir konuda yardımını istedim yapmaya çalışıcağını söyledi. Aradan bir kaç gün geçti ne yaptım sesi nede yapmadım mesaj attım işte neden yapamadığını yapmaya çalıştığını açıkladı ertesi gün ertesi gün her gün sordum 4 gün boyunca ve arkadaşız ama okulda konuşmuyoruz sınav haftası herşey üst üste geldi son akşam yine yazdım yapmakmısın yapmıycaksan söyle falan oda bana kızdı tartıştık konuyu uzatmamaya çalıştı. Uzatılacak bir şey Yok dedi bende kestirip atıyorum o yüzden falan diye celallendim küstük ertesi günü okulda sürekli bakıyordu iki kere arkadaşına anlatmış bu çocuğun bana karşı ilgisi varmıdır Koç burcu sizce özür dilemesini beklemelimiyim
Cevabın nedir?
bende koç burcuyum. keşke o kadar üstelemeseydin. belki yapmak istememiştir. ya da sana yeteri kadar değer vermiyordur. özür dileyeceğini sanmam. biraz egoist olabiliyoruz. ama kızması saçma. seni yönetebileceğini sanıyor olmalı. istediğin şey zor bir şeyse o yüzdende böyle tepki vermiş olabilir. istediğin şeyi yapma imkanı olmayabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKoc burcu özür dilermi nedemk yaa :D ul an dunyada bilyonlarca koç burcu erkegi var simdi bunların hepsinin karakteri aynımı biri dileyince hepsimi dilemiş olur senin soruna göre?
03 Yorumla- +1 yıl
Bende neyi anlamıyorum biliyormusun millet aynı soruyu soruyor onlara soruya odaklanıyor bana gelince sorunun şekline takılıyorlar adamın sana karakterini nasıl anlatıyim burda Koç burcu deyince en azından tavırları belli başlı oluyor
- +1 yıl
Siz sakız kabında yazan beyaz atlı prenside beklersiniz...
- +1 yıl
En azından düz duvardan ümitlenmiyoruz
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılkoç burcuyum burçla alakası varsa özür dilemesini bekleme
İnatçı ve dik kafalıyızdır.00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı. Koç burcu insan değil mi? Neden özür dileyemesin? Karakterle alakalı daha çok bence.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
15Cevap
+1 yılBem koçum beklme htasını bilyosa der ben derim yani
014 Yorumla- +1 yıl
@hanzaDe93 napcen gerçeği bilyon yani elde defolu 😂
- +1 yıl
@hanzaDe93 potasyumu eksik koyunca orda yanlış olmuş işte😂
- +1 yıl
Hata bende kızgınlıkla abarttım ben kestim ama ertesi günü bakmayan bendim bakan oydu okullar tatil görmüyorum iki hafta sonra açılacak olayın üstünden zaman geçti yani ne yapsam mantıklı olur
- +1 yıl
Hiç bişy olmamış gbi
- +1 yıl
Sıkıntı şurda biz konuşmayı kestik mesajda tartışmadık yani baya numaramı falan sildin hani hafızamı kaybetmiş olmam lazım hiç bir şey Yok Muş gibi davranmam için ayrıca kendine has bir yakışıklılığın var kimsenin çakmasına benzemiyorsun
- +1 yıl
Yani öyle derken konuşma gelip selm verrse konuş yoksa hiç ilglnme
- +1 yıl
Kendimle brışığım ben teşekkür ederim takılmam bn öyle yrumlara 😂
- +1 yıl
İşte haklı olduğunu düşündüğü için gelmez diye korkuyorum peki sen hoşlansan küsseniz ertesi gün okulda nasıl davranırdın ya da ne yapardın. bir zahmet 😊
- +1 yıl
Bikere haklı değil sen yardım istemişsin bnden dyelim bnde yaptım yapmadım uzamış uğraşasım gelmemiş veya senin peşmde durmam hoşama gtmiştr cektrmişimdir arkadaş içinde. Hava yapmak için bak bu kız mesaj atıp druyo beyler ama dye muhabetler cok yaparlar kendni kanıtlamak isteyenler. Yaaa sonuçta bişy yapılmamış üstüne bide tartışma haklıyım edası olmaz bu o blyo sucunu ya da kendni haklı gstrmye clışmıştır. Gelmez. Yani konuya bağlı artışmya bağlı bunlar sadece olyı bilerek yorumlanmazki ama. Ben sennin yernde olsam busferde ya zaten peşnde koştum yaptım yrdım yok nbide tartıştık hoşlantı varsa soğurdun sende sevgi olablr bu
Ozamnda seversin cekersin beklemek ii değil unut gtsin bnce çünkü her türlü erkek var adam nasıl bir yol izlemiş tanımak lazım kendisini fikri konuşması nasıl nicin olduğunu çözerdim - +1 yıl
Sende nasıl byanmışsın öyle ya
- +1 yıl
Bak konu şöyle anlatmadı biliyorum anlatamazda arkadaşımla ilgiliydi ve isteğim ve şunu yapmadı sordum bilmiyormuş diyip çekilmedi sormuş öğrenememiş başka şekillerde öğrenmeye çalışmış brn sanmıyorum falan dedim kızdı falan biraz sonra yapmıyorum falan demedi anlattı böyle böyle yapıcam diye sıkıntı şurda ben her gün sordum ve aramız iyi değildi zaten konuşmuyorduk sabahı tartıştık okulda akşamı ben yapacakmışım yapmıycaksan istemiyorsan söyle daha kaç kere sorucam falan diye çıkıştım oda kızdı sonra bir ara ben sana kötü bir şey demedim ki dedi sonra uzatılacak bir şey Yok deri tartışıyorduk çünkü bende kestirip atıyorum o yüzden dedim brn bunu deyince numaramı sildi sonra söylendi ve sustu ertesi gün okul vardı bana baktı arkadaşlarımız ortak onlara selam vermedim onlar söylenmiş konuşmuyoruz tartıştık demiş sebebini sorunca söylememiş gün boyu baktı ve başka bir arkadaşıma anlatmış gün ortasında ama beni kötüleyip kendini iyileyerek değil umarım açıklayıcı olmuştur
+1 yılseviyorsa diler koç burcuyum sevmiyorsa silah dayasan dilemez
03 Yorumla- +1 yıl
Peki hemen dilerim ya da yapmadığın bir insansa küstüyseniz bakarmısın ertesi günü çok fazla ya da yanında bulunurmusun
- +1 yıl
ne dediğini anlasam yorum yapcam
- +1 yıl
Hata yapmadığı düşünüyorsanız ve hoşlanıyorsanız ertesi gün okulda nasıl davranırdınız bakarmıydınız yakınında olurmuydunuz
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Koç burcu haksız olduğu halde özür diletendir yawri
14 Yorumla- +1 yıl
Nasıl özür dileyebilirim peki en makulü ne
- +1 yıl
Yo hatırlamam mı gerek
kendimden biliyorum suclu olduguma inaniyorsam dilerim. dilenmeli de zaten
012 Yorumla- +1 yıl
Bekliyom azıcık ben o zaman dilemezse ben dilerim
- +1 yıl
Suçlu olan benim yani o başlattı bana laf söyledi ama konuşmayı kesen benim uzatan bu raddeye getiren
- +1 yıl
Aramızda bir ay var konuşmayı kestik bir gün sonra okullar kapandı
- +1 yıl
Hayır Çarşamba yani iki hafta oldu zaten kaldı iki hafta
- +1 yıl
Ani numaramı sildi hani çok samimi değiliz ortada bir arkadaşlık Yok biz ilgiliydik birbirimize ama kalkıp iki hafta sonra durdur yere bunu yapmam saçma
- +1 yıl
Onda o erdemlik Yok ya
Koc burcundan nefret ediyorum..
18 Yorumla- +1 yıl
Sebep :)
- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Birine bakıp genelyonuz valla günahımıza gryonuz ya😂
+1 yılkoç gibi cocuk bulmusun sen özür dile
014 Yorumla- +1 yıl
Haksız olan benim zaten o bana yardım etmeye çalıştı baskı yaptım oda sinirlendi ve uzatmamaya çalıştı üstüne ben kestim konuşmayın ama öyle bir EGO'ları varki özür dilersem sanki hiç kıymetim kalmıycak gibi geliyor
- +1 yıl
:D senin bir komplo teorin olamazmı insan özür dileyerek aşağı seviye düsmen tam tersine değerlenir
- +1 yıl
O öyle düşünmez gibi geliyor okullar tatil oldu iki hafta geçti iki hafta sonra karşılaşıcaz bir ay sonra gidip özür dilemek bilmiyorum yapabilirmiyim ya da ne tepki verirse gözünde değerliyimdir
- +1 yıl
sen daha aşkınıza bile güvenmiyorsun aşık bir erkek karsısında hatasına kabul edip özür dileyen bir kıza 10 kat daha bağlanır eziklemez yani bunlar şehir efsaneleri ayrıca özür dilemesini bilen bır kız kadar sempatiği yoktur en azından hatalarından ders alıyor
- +1 yıl
Ben ondan çekiniyorum
- +1 yıl
Ya unutmuş gibi davranırsa ya da aramız düzelmezse diye
- +1 yıl
kaygılar insanı dahada bitirir yüzlesmek ise özgüvenini geri kazandırır korkma yüzles ne kaybedersin aşıksanız ikinizde bazı seylerden fedakarlık yapıcaksınız değilseniz zaten nasibinizi arıcaksınız
- +1 yıl
Bunu okullar başladığında söylesem daha mantıklı değilmi 😊
- +1 yıl
yani dediğin gibi ama fazla insan içinde söylemesen senin için daha hayırlı ama suda var her gecek dk senden gidiyor olay soğuyor sıcağı sıcağına çözmek her zaman en etkili çözümdür
- +1 yıl
Numaramı sildi ben ona yazamam artık aradan iki hafta geçti görüşmüyoruz zaten sevgilim değil ayrıca o yüzden yazamam bu saatten sonra
- +1 yıl
vallaha sen çifte duygular içindesin iç dünyanla hesaplas ne yapmak istiyorsan onu yap
- +1 yıl
Ben koşa koşa gitmek istiyorum ama beni tutan onun tutarsızlığı
- +1 yıl
adamın egosunu şişirmeden özür dile o zaman direkte dileme konus de ya ben o gün düsündümde senin dediğin daha mantıklı geldi ogün söylemedim bari içimde kalmasın diye söylemek istedim egolu bir sekilde yani özürmü diliyosun derse hayır sadece bilmeni istedim de sana ince bir tavırla anlaman güzel benide mutlu ettim derse özür dilerim daha önce gelip söylemediğin içinde çift taraflı oyna iste yap biseyler
- +1 yıl
Çok iyi taktik 👍 Teşekkür ederim 🙏🏼
+1 yılbenim bildiğim bir akrep dilemiyor.
10 YorumlaDilemez. Koç burçlulara lanet
10 Yorumla
+1 yılburç farketmez hatalıysa özür diler
00 YorumlaKoç Burcu insan değil mi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok beklersin :D senin burcun nedir
027 Yorumla- +1 yıl
Yengeç karakter olarak mı sen ne burcunun
Cevap sahibi+1 yılkoç burcuyum ben özür dilemem teşekkür ederim ayrıca seviyorsan gidip söyle koç dürüst kadınları sever böyle incik cincik peşinden oyunlar hileler bişeyler uğraşılmaz yani çıkıp karşısına sölicen dümdüz biz anca ondan anlarız :D
- +1 yıl
Peki kıymetemi binerim cepteki kız modunamı sararım 🙄
Cevap sahibi+1 yılsen ona açılmadıkça hiç bir şeysin sadece bir kız olarak kalırsın ama açılırsan onun alanındasın demektir
- +1 yıl
Niye sana bir kız açılmadan dikkatini çekemiyor mu
Cevap sahibi+1 yılçekiyor ama hangi kızın benden hoşlandığını nereden bilebilirim ki örenğin sınıfınızda 10 kız vardır 5 onun hoşuna gitmiştir sen 9 sundur sen ona söyleyeceksin ya da konuyu açıcan falan oda diyecek hee 9 benden hoşlanıyor bakim bir hee 9 güzelmiş iyimiş falan öyle yani yoksa nereden bileyim
Cevap sahibi+1 yıldürüstlük her zaman koçları tavlar bu sana tavsiye dürüstlük ve cesaret örneğin sınıfta herkesin bildiği ama söyleyemediği bişeyi kalk çat diye söyle hemen dikkatini çekersin
- +1 yıl
Oda doğru ama ilk adımı atmam ben bakışımla ilgimle belli ediyorum ama dile getiremem
Cevap sahibi+1 yılherkes herkese bakıyor bence bir mesaj at en olmadı bak bir taşla iki kuş hemde muhabbet açma yöntemi benden sana aynen şunu yaz
'benden özür dilemeni bekledim ama dilemedin neyse sana kızgın değilim aramızda konuşmamazlık olmasın istiyorm'
yaz hem muhabbet konusu açılır hem dicek wow bu kız kafasındakileri çat diye söylüyor bana diye düşüncek hemde neden konuşmamazlık olmasın istiyor diye seni düşüncek- +1 yıl
Lütfen beni gaza getirme iki hafta oldu saat 2 ve kavgada arkadaşlığı bitiren benim ben bitirince numaramı sildi
Cevap sahibi+1 yılo zaman neden çocuğu düşünüyorsun anlamadım :D çok fevri davrandım sinirlendim de işte hem adama iş yüklemişsin hem kavga edip silmişsin falan hemde bütün gün baktı beni mi seviyor diyorsun :D bence biraz alçakgönüllü olma vaktin gelmiş garip davranıyorsun karşındakine empati yap biraz ben olsam bu kız ne yapıyor ya diye düşünürdüm :D
- +1 yıl
İşte oda onu düşünüyor abi sevdiğimi belli edemiyorum yanından geçiyorum suratına bakmıyorum yanındakine laf atıyorum ona bakmıyorum konuşurken sürekli gözlerine bakıyorum güldürüyor beni şebeklik yapıyor bazen bir kere trip bile attım geldi açıklama yaptı ama son mesajları çok kırıcıydı hakaret etti resmen boş konuşuyosun kafamı şişirdin dedi bana bende kestim duygusuz dedim ona ertesi gün buna rağmen baktı
Cevap sahibi+1 yılsenin özür dilemen lazım bence bırak şu samuray gururunu çok saçma anlamsız bir gurur için kendini engelliyorsun çocuk sana ilgiliymiş işte git konuş şununla sonra istediğin kadar gurur yaparsın ama şu an değil seviyorum ondan böyle garip şeyler yaptım de sen bu adamla konuşmaktan korkuyorsan nasıl sevgili olmayı bekliyorsun aksine daha yakın davranman gerekmez mi anlamıyorum şu kızları
- +1 yıl
Kendimi geri çekiyorum çünkü ortada bir sevgili var onun sevgilisi
- +1 yıl
İlk başlar anlatmıyordu saklıyordu ya da önemsiz gibi gösteriyordu ama sonra sonra ben kendimi geri çektikçe anlatmaya başladı bende tepkisiz kaldım konuşurken ilgiliyim ama konuşmadığımızda yokmuş gibi davrandım
Cevap sahibi+1 yılhee sevgilisi mi var
- +1 yıl
İşte bütün dengeler alt üst oluyor
Cevap sahibi+1 yılsen yinede ona karşı dürüst ol ne olacağı belli olmaz yarın falan git sakin ol sadece de ki benden özür dilemeni bekledim dilemedin senle saçma yere kavga ettim kusura bakma falan de aranızı iyi yap hiç degilse çünkü sen kendini anlatmadan hiç bişey olmaz
- +1 yıl
Okullar tatil artık iki hafta sonra falan fırsat bulursam gidicem artık ama sevgilisi var bilmiyorum böylesi daha mı iyi
Cevap sahibi+1 yılplatonik aşk hiç bir zaman iyi değildir en olmadı söyle kurtul üstüne düşeni yapmış ol bırak ne derse desin sen sevdin hoşlandın gidip söyledin bilmeye hakkı var
- +1 yıl
Sevgilisi varken aklına girmek istemiyorum işte zaten o yüzden tepkisiz kalıyorum yoksa ilk başlar anlatmıyordu sevgilisi son zamanlarda da durduk yere Yen'i aşklar lazım dedi ama böyle davranıyor ya sevgisindende ayrılmıyor benim ne düşündüğümü anlamadı için olabilirim acaba
Cevap sahibi+1 yılbelki senden hoşlanıyor o kızla sadece takılıyor bilemezsin sen kendi üstüne düşeni yapmadan bir karşılık beklemen çok zor bırak gururu git söyle işte hoşlanıyorum de sevgilin var ama bilmeni istedim de bitsin bu iş gerisi ona kalmış işte senin için rahatlar her şey açıklığa kavuşur
- +1 yıl
Oha gaz verme yaparım sonra ağlarım aynı sınıftayız Yok derse nasıl BakçaZ suratına
Cevap sahibi+1 yılbakıcan kızım neyden bukadar korkuyorsun taşlıycak mı seni ne olcak hoşlandın söyledin bitti işte neden hep abartıyorsunuz yani bişey olmaz
- +1 yıl
İşte anlatırsa millete benim bir ağırlığım var milletin ağzına sakız olmamam artı istememe ihtimali var iki senelik sevgili kız
Cevap sahibi+1 yılo zaman salla platonik aşık olmada ne istersen ol çünkü boş iş o emin ol başkasına bak bence
- +1 yıl
Diyorum ki belki ayrılırlar 😅
+1 yılBenim sevgilim koç ve haksızsa diliyor
012 Yorumla- +1 yıl
Haksız olan benim gibi okuldan tanışıyoruz kavga ettiğimizin ertesi günü bütün gün bana baktı sınavda bile bana bakıyordu sence umursuyormudur
- +1 yıl
Evet ama kızgındır ya da kırgındır
- +1 yıl
Sen olsan benim yerimde beklermiydin özür dilermiydin normalde çok umursamazlar banada kavga ettiğimizde arkadaş değiliz zaten demişti beklemiyordum bakmasını ve arkadaşlarına anlatmış tartıştık falan diye de
- +1 yıl
Bence ortada özür dilenecek bir durum yok
- +1 yıl
Konuşmayı kestik tartıştık uzatılacak birşey Yok dedi bende kestirip atıyorum dedim bu lafımdan sonra numaramı sildi lafını söyle söyle bitti
- +1 yıl
At bakalım ilk adımı ölmezsin ya hislerini gizleme
- +1 yıl
Oda boş değilse ve özür değilde laf atarsam ya da dolaylı yoldan özür dilersem nasıl davranır
- +1 yıl
Konuşmaya çalış en azından
- +1 yıl
Tamam yapıcam da sevgilin Koç Burcuymuş bilirsin ben konuşmaya çalışırsam nasıl tepki verir hoşlanıyorsa
- +1 yıl
Benimki mutlu oluyor😂
- +1 yıl
Yüzü gülersemi anlıyim nasıl anlıyim 😅
- +1 yıl
Tavırlarından anlarsın canım
Burç la ne alakası var Allah aşkına ergenmisin
00 Yorumla
+1 yılKoc burcu nefes alirmi😂
00 Yorumla
+1 yıldilemez
00 Yorumla
+1 yılne bilelim biz
00 YorumlaHayır dilemezler
17 Yorumla- +1 yıl
Hoşlansada mı ya biz küsüz şu an ve sevgili değildik bu saatten sonra ne yaparsa ben hoşlandığını anlarım ya da hoşlandığını anlamak için ne yapabilirim
- +1 yıl
Hahah 😅 Dürüstlük böyle bir şey olsa gerek canın sağolsun üçüncüye dilemezler yazarsan inanıcam okumadığına
- +1 yıl
Ben olsam bende okumazdım işte düşün kiminin dert edinip çare aradığı işe kimi göz ucuyla bile bakıyor hayatın özeti 😊
- +1 yıl
Bakmıyor
+1 yıldiler.
02 Yorumla- +1 yıl
İnşallah hatalı olsada dilermi
- +1 yıl
diler
+1 yılkoça sormak lazım 😂
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz