Sevgilimle bugün çok ilgilendim üstünde baskı hissetti özür dilesem bu davranışından dolayı aramiz düzelir mi yoksa iyice havalanır mi?
Dile
Dileme
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevgilimle bugün çok ilgilendim üstünde baskı hissetti özür dilesem bu davranışından dolayı aramiz düzelir mi yoksa iyice havalanır mi?
Sevgilinle ilgilendin diye o üzerinde baskı hissettiği için özür dilemek istiyorsun. Doğru mu anladım?
Umarım doğru anlamamışımdır. Zira saçma sapan düşünüyorsun. Sen sevgilinle ilgilenmeyip gidip elalemin adamıyla mı ilgilenirsen mutlu olur sevgilin? Üzerinde baskı hissetmez falan.. kimseden özür dileme. Aksine sen ona sevgi gösterdiğin için sana teşekkür edip, ona böyle değer veren biriyle olduğu için şükretmesi gerekli.
Cok aşırı ilgilenince diyo ki darladin
Biz bazı kadınların en büyük sorunu hiçbir şeyin ortasını tutturamamak. Severken ya çok severiz ya hiç sevmeyiz. İlgilenirken de aynı şekilde kendimizden fazla fazla veririz. Fakat istediğimiz ilgiyi ve sevgiyi asla yeterince alamayız. O yüzden sevgilin bu cümleyi söylediğinde kendini tutup uzun bir müddet ona göstereceğin değeri kendine göstermelisin. Özür dilemeni gerektirecek bir durum yok, çünkü sen içinden gelen sevgiyle hareket ediyorsun. Tamam insanız bizde darabiliriz ama söylerken darladın kelimesini duymak bile bana kırıcı geliyor. İnsanın hevesi bile kalmıyor o an.
Haklisin kiriciligi kendisi de yaptı sonuçta seven aşırı da olsa ilgi gösterir
Yapacağın tek şey, her ne kadar seviyor olsan da kendini tutmalısın. İlgi falan gösterme, içinden o an sevmek mi geliyor git başka bir şeyle ilgilen. Eğer ki bir süre sonra sana gelip benimle neden ilgilenmiyorsun derse bende alacabulaca değilim. Bırak o gelsin sana, sen gitme.
Aynen kendisi gelmeye başladı bile yazmayınca :)
Allah sana sabır, ona da akıl fikir versin 🙄😅
Hahaha erkeklerden iyi anliyorsun sende cektiklerimiz çok yaa evlerden ırak eski sevgili filan 😂
Şşt çaktırma evlerden ırak eski sevgilim görmesin bu mesajı 🙈😂
Erkeklerle kolay iletişim kurabiliyorum, arkadaş olabiliyorum nedense, zamanla da karşımdaki insanı çözüyorum aslında olay bu 😅
Eski sevgili mevzusuna hiç girmeyeyim, sütten ağzım yandığı için süt ve süt ürünlerinden Allah muhafaza diyorum 😂
Hahahhaha vallaha neler çektik Ağa be bunların yüzünden gelen gideni de aratmiyor masallah
Artık geleni de gönderiyorum. Gidenden ne hayır geldi ki, gelecek olandan hayır gelsin 🤷🏻♀️😅
Haklisin evlilik düşünüyorum o yüzden bende sevgili oluyorum yoksa ilerde evlilik dusuncem olmasa çekilecek dert değil
Valla güzelim bende evlilik düşünüyordum, bu zamana dek elimi bile kimseye tutturmadım. İlk defa biriyle el ele tutuştum, o da bu son sevgilimdi. Meğersem benim tam tersim biriymiş. İnce düşünceli değil, hata yapınca özür dilemez aksine senin hatalarını öne sürer, özledim seni seviyorum demez, isteklerimi göz ardı eder, bana erkekleri engelletir kendi kadınları engelle dememe rağmen engellemez. çok ağır sözlerini, iftiralarını duydum, çok gece ağladım, 6 ayın sonunda içimdeki o neşeli kızı söndürdü. Amaan ayrıldık bitti gitti. Allah beni iyi, kıymet bilen, merhametli bir insanla karşılaştırsın diyorum artık. Ama şimdi değil, dobarlanayıııım 😂😂
Hahaha valla cinsellik para için kullanmaktan başka bisey degil inan 27 yasindayim hiç doğru biri denk gelmedi ins bu dogrudur
İnşaAllah doğru kişidir. Hakkında hayırlısı olsun ☺️
Amin kuzum sana da en iyisi olsun
Teşekkür ederimm🌸🌸😊
Bende teşekkür ederim :) diledim özür mesajımı begendi adan kalp koydu bakalm nolacak iyi yönde hdhdjdjf dimi
Ah sen akıllanmazsın 🙄 birkaç ay sonra yine gelirsin gibime geliyor 😅
İnşaAllah kıymetini bilir kuzum
Hshajajjaa ben uslanmam djdjdjdbdbd
Ahahahaha belliiiii 😂😂
Belki haddime değil ama seni hakettiğini düşünmüyorum ona verdiğin ilgiyi sana vermiyosa üstüne üstlük daralıyosa arayı açman gerektiğini düşünüyorum 🤷🏼♀️
Haklisin aşırı ilgiden sevse sıkılmazdi belkide
Bir gün olacaktır merak etme en iyisi ♥️
Sagolasin 🌟
Aşko, ilişkilerde özür dilemek arayı düzeltebilir ancak doğru şekilde yapılmadığında durumu daha da kötüleştirebilir. Eğer sevgilin üstünde baskı hissettiyse nazikçe yaklaşıp hislerini paylaşman önemli. Yapıcı bir şekilde özür dilerken neden ilgilendiğini ve baskı yapmak istemediğini anlatabilirsin. Empati kurarak sorunu çözmek için birlikte çalışabilirsiniz. Unutma, iletişim ve anlayış ilişkilerin temelidir. Dürüst ve saygılı bir şekilde konuştuğun sürece aranızın düzeleceğine inanabilirsin. 🌟 Unutma, her ilişki farklıdır ve karşındakinin hislerini önemsediğini göstermek ilişkinizi güçlendirebilir.🌺 Ama tabii ki her durum kendine has olduğu için sonuçları kesin olarak öngöremeyebiliriz.🍀
Cevap
2Cevap
Hatası olan özür dilemeli
Aynen çünkü baskı hissetmiş bunalms
Özür dileme, zikişin
Hiçbir şey kalmaz sıkıntı olarak o an
Evlenmeden olmaz
Öpüş yiyiş o zaman zikişmeden
Opusme olablr
Öp o zaman; yanlız dikkat et elin pantolona kaymasın; bi bakarsın yatakta çırılçıplak sayılar uyanırsın valla :D
İlgilendin diye mi özür dileyeceksin
Darlamışım bunalmis
Çek ilgini bakalım o zaman ne oluyor
Aynen ozaman o kosar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar