Merhaba arkadaşlar. 22 yaşıma giricem. Birileri beni sevsin ilgilensin diye her şeyi yaptım. Spor yapıyorum , iyi giyiniyorum , iyi bir bölümde okuyorum ve genel kültür seviyem gayet iyi. Ama yine de beni seven kimse yok. Hatta ilgilenen kimse de yok. Ben de boyumla ilgili olduğunu düşünüyorum. Çünkü karakterim hakkında da iltifatlar alıyorum ve kızların oldukça takıntılı olduğunu düşünüyorum bu boy konusunda. Neden böyle bu durum?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoydan değildir kanka. Bence sen fazla iyisin kızlar hep iyi birini ister ama genelde Öküzleri sever. Biraz rahat ol gevşe birazda piclik kat kendine. Bende senin gibiydim sporumla ilgilenir kitabımı okur yatardim sonra işi biraz picliğe vurdum etrafımda dönmeye başladılar. Şimdide pic rolundeyim doğru dürüst biri oldummu kimse siklemiyor benide
09 Yorumla
Soran+1 yıl:( bro ben nasıl biriyim tanıyan yok ki tanımak isteyen de
Cevap sahibi+1 yılBoşver yahu sen fazla takılma zaten onlar seni bulur. Bak bende öyleyim sap sap dolaşırim sonra çok zamansız yerde karşıma çıkarlar anlamadan sevgili olmusuzdur bile. En iyisi bu kızları çok takmamak
Soran+1 yılBende hic oyle bir sey olmadı da olmaz da benim ne bolumum ne arkadas cevrem buna el veriyor
Cevap sahibi+1 yılBenimde el vermiyor hatta okulumda bitti. bu işlerin ne zaman olacağı ne zaman geleceği hiç belli olmaz. Pozitif düşünüp düşünmemek sana kalmış birsey.
Soran+1 yılOlmaz dimi? Uzun olsam olurdu. Cunku kafede beni surekli goren kiz konusmak icin benle ugrasirdi. Ama degik ve uğraşmiyor bu kadar basit
Cevap sahibi+1 yılBen uzun boyluyum atletik yapıdayim öyle cafede burda oturmakla olacak şeyler değil bunlar. Hatta bir arkadaşım var adam manken gibi birsey ağzı da iyi laf yapar vücut geliştirmeci ama öyle dediğin gibi cafede ki kızlar yazmıyor
Soran+1 yıl:/ bro nenim uzun olmam gerekiyormus cidden
Cevap sahibi+1 yılUzun oluncada başka şeyler istiyorsun. Mesela bende biraz daha yakışıklı olsaydım diyorum çünkü kisa yakisiklilar benden daha çok prim yapıyorlar
Soran+1 yılOylr bir sey yok ki bro
En İyi Cevaplar
Boyun degil islevin onemli hocam seni seven yoksa adamlarda sorun olabilir sende ariza yoksa
01 Yorumla
Soran+1 yılbende sorun yok
Takıntın varsa airmax tarzi tabanlı ayakkabıyla 178 falan olabilirsin. Herşey boy değil 155lik kizlarin falan boy takintisi oldugunu düsünmüyorum kizlarin
09 Yorumla
Soran+1 yılneden ben 155 biriyle olmak zorundaymışım gibi yazıyorsun ki? anlamadığım şey bu işte. 155 birini de sevebilirim 170 birini de
- +1 yıl
Sen çok çelişkili konuşuyorsun "boy kısa ondan sevmiyolar başka ne neden olabilir ki" demişsin cümlemde falan dedim farkındaysan 170lik kizlardansa kısa boylu kizlarda şansın daha fazla.172 boyum var ve düğünümde nişanımda özel günümde 6-7 cmden fazla giymek isterim elbiseyi taşımak için kocamla serdar ortaç ve karısı gibi durmak istemem çoğu kız bu yüzden uzun erkek ister anladın mı mantığı sen ilk önce kendin aş bu yargini sonra millete sor
Soran+1 yılsaçmalıga bak erkek topukluları var 7 cm düğünde 7 cm topuklu giycen diye olamaz mı? iyi ozaman mesela benim yanıma gelse türkiyede güzel duracak fazla kız yok bende hiçbirine bakmiyim o zaman
Soran+1 yılyoksa bizi düğünde görürler ve ayıplarlar kınarlar bu cocugu nasıl almıs bu kzı derler olmaz
Soran+1 yıltabanlı ayakkabı giyiyorum zaten ama bıktım bu durumdan. istediğim ayakkabıyı giyemiyorum. ayakkabıların hepsinin içine konulmuyor taban sığmıyor. ayrıca evet 185 olsam oldukça ünlü bir manken olabilirdim tek sorun da boy başka hiçbir sorun yok çok mu garip? anlamadığın şey şu benden çok kısa olan kızlar beni çok yükseklerde görebilir. bana boyu yakıno lanlar ise benim boyumu kısa bulur. yani iki türlü de kaybediyiyorum
Soran+1 yılbunlar ünlüler ama ve çok üst düzey bir yakışıklılıktan bahsediyorsunuz. bir de amerikada 175 olup tv de dizi oyuncusu olabilirsiniz ama türkiyede ben şuana kadar hiç 175 oyuncu görmedim gördüyseniz söyler misiniz? nerede yakışıklı olmayan 195 adam var alıp koyuyolar
dediğin gibi tek eksik boysa saçma. sebebi boy olamaz. biri hoşlanıyosa senden boyunu takmaz
05 Yorumla
Soran+1 yılboyun kısaysa hoşlanmaz
Soran+1 yılduygusal falan olmuyor
Soran+1 yılDegistirdiler coktan
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
7Cevap
Kimse için bişi yapma kendin için yap yapcaksanda kimseye değmez
16 Yorumla
Soran+1 yılkendim için de yaposam bu yönde karşılık bekliyorum :(
Soran+1 yılyaptıgımaseylerin sonuclkarını bekliyorum kardeşm eğer kendim için yapsaydım sadece gidip 100 kg de bench pres atmazdım. 25 kg lik 2 dumbell ile curl atmazdım... haftada 3 gün orta seviye bir spor yapardım yeterdi...
Soran+1 yılolabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılKendileri cok mu uzun sanki 160 boyla uzun erkek istiyolarsa onlar da istediğini alamaz. Dedigin gibiysen asiri kisa olmadigin surece bence problem boy değildir baska biseydir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSende kendi boyundakilerle takıl. Kızlar uzun istiyor ne yapalım.
05 Yorumla
Soran+1 yıl170 de benim boyum 155 de bro
- +1 yıl
Boy yani sende gidip 1.80 lik kiz arama derim
Soran+1 yıl180 lik arayan yok ama 170 lik birine baksam suç mu
- +1 yıl
Brother ben sana birsey diyim ama kizmak yok hani kizlar yorumda yazmis sadece boya bakmiyorlar tip boy onemli degilmis karakter onemliymis diyenler yalan soyluyor malesef senin işin biraz zor evet sana da bakan olur 1.65-170 lik kiz da sana uyar ama sadece biraz zor
Soran+1 yılHer seyim iiyi ama sirf uzun degilim diye geri plana atiliyorum nerde adalet
boyun kısa değilmiş ki, ortalama türk erkeği boyu işte. Ondam kaynaklandığını düşünmüyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılbaşka neden
Soran+1 yıltahmin mesela
Boyle tripli bir erkekle ben de olmazdım heralde. Erkek dediğin kendine güvenir dik durur bu ne ya kendini eziklemeler filan çok itici
11 Yorumla
Soran+1 yılgidip başkasına mı anlatıyorum bunu kardeş? en yakın arkadaşıma bile söylemem
1.92 de ne oluyo bu seferde sırık gibisin oluyoruz djdkdk
04 Yorumla
Soran+1 yılkulllanmayı ogrenin bro 192 olsam türkiyenin en ünlü insanlarından biri olurdum mesela. bana 7 cm versene :D
Soran+1 yıl185 neyine yetmiyor mankenlerin vücut modellerinin cogunun boyu 185 190 arası :D
+1 yıl1.74den kısa kızlar çok. Sorun boyun değil bence
13 Yorumla
Soran+1 yılörneğin 170 birini sevdim benden hoşlanma olasılığı kaç
- +1 yıl
Boy için diyosan sıkıntı yapmaz. Olasılık yüksek yani
Soran+1 yılBoyla alakalı diyorum aynen.
Aşk İlişkileri konusunda 408 cevap paylaştı. Önemli tabi mk 1.74 ne
29 Yorumla
Soran+1 yılhayatın boyunca senin sahip olamayacağın zekaya ve karaktere sahibim ben bununla övünmüyorum da sen benden 10 cm daha uznusun diye mi beni yermeye çalışıyorsun :?
Soran+1 yılgörüşünü adam gibi yazmayı dene o zaman sen de
Soran+1 yılher şey biriyle sevgili olmak değil onlar da mesleki hayatımda işe yarar kafanı yorma sen
Soran+1 yıl@_Batuhan komik mi kardeş
Kesin 175 sin demi yine o oglansin
018 Yorumla
Soran+1 yılyok 174 üm ben
Soran+1 yılben yeni üye oldum ayrıca niye bakmiyim aşık oldugum kız 160 dı
Soran+1 yılhayır kardeşim karıstırdınv galıba benim kızın sevgilisi yok
Soran+1 yılyardım etmeyecek misin
Soran+1 yılevde kalanlar o da belki hiçbir zaman seçme hakkım olmayack Cünkü kimi seçsem onun ilk tercihi olamam
Soran+1 yılaynen öyle senin boyun kaç mesela bir de sevdiğin hoşlandığın veya eskiden sevdiğin birinin boyu kaç yazar mısın
Soran+1 yıl20 cm var çok normal değil mi :D
Soran+1 yılalakası yok ki eskiden sevdiğim kız da 155 falan :D ben hiç uzun kız sevmedim hoşlandığım oldu hatta bu aralar ad var ama bana bakmaaz diye hiç düşünmüyorum
Soran+1 yılbilmem bende bu önyargı varken gitmem zaten teşekkür ediyorum yorumlarınız için
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyun kaç önecelikle?
010 Yorumla
Soran+1 yıl174
Cevap sahibi+1 yılAslında bakarsan türk standartlarında kısa değilsin türk kızları boy ortalaması 160-165 o zaman şöyle diyelim kader kısmet bu işler elbet bir gün doğru kişiyi bulursun
Soran+1 yılbize gelince kader hep zaten
Cevap sahibi+1 yılHerkese kader bu işler takma beee gelip geçiyor
Soran+1 yılbize gelen yok ilgilenen bir kız yok hiç
Cevap sahibi+1 yılYa sende 😂 gel ben ilgileneyim 😁😁
Soran+1 yılkomik değil
Cevap sahibi+1 yılSeninle ilgili değildi kendi saçmalamama güldüm
Soran+1 yılözelden bir şey soriyimmi
Cevap sahibi+1 yılBuyur
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl174 sen çok kısa değil
01 Yorumla
Soran+1 yılKisa iste bro
1.74 kısa değil benim sevgilim de 1.74?
07 Yorumla
Soran+1 yılnasılk değil kampüste 180 altı adam yok ozellıklşe yemı mesıl 17 yasındakı bebeler 190
Soran+1 yıltüm kızlar salak o zaman bötyle diyemem. uzun olsaydım cok ılkgılenen olurdu bence
Soran+1 yılboy hariç bir sıkıntım yok demek ki her şey boymuş
Soran+1 yılkardeş oyle. yüzlerce kez duydum bunu bu sitede dışarda metrobüste tanımadığım insanlardan bile. 150 si bile uzun istiyor
+1 yılBoyun iyi bence
05 Yorumla
Soran+1 yıldeğil bence iyi olsaydı sorun kalmazdı
- +1 yıl
Sen bilirsin sorun derken kısa kız bulursun
Soran+1 yılsevdigim kisiinin boyunnu ben ayarlamıyorum
- +1 yıl
Ne halin varsa gör o zaman
Soran+1 yıleyvallah...
boyun kac
010 Yorumla
Soran+1 yılvar bro var
Soran+1 yılkilo problemim yokta bro kafan mı iyi? fitnessciyim ben 86 kg yim Şu an bulk yapıyorum endomorf yapıdayım ve profesyonel olarak yapıyorum bu işi 65 kg ne :D :aafsdoşfak ama emin ol kilo problemim yok günde 50 kişi geliyor nasıl çalışmalıyım çok iyi gözüküyorsun çok fit duruyorsundiye
- +1 yıl
aga ozaman sen fitness dedin o civarlarda senden uzunada rastlanir neyse sen 174 sun ciplak ayak dogru olcumse eger ayakabiyla 180 olmaman imkansiz taktigi veriyom nike airmax aliosun 3 cm verir o taban kac oldun 177 3 cm icin ayakabi altligi alion medikallerden ust uste koy giy 180 oldun 180 e de kisa deme artik he bide benim kardesim 16 olcak yarin Şu an 172 ilerde kac olur
Soran+1 yılbilmem ben 10 yasımdan sonra 5 cm uzadım bellı olm
Soran+1 yılolcum dogru cıplak ayak
Soran+1 yılevet neden garip geldi ki? 168 falandım 10 yasımda
Soran+1 yılsende beyin cok mu var hayatında erken ergenlik diye bir şey duydun mu
+1 yılKac ki boyun
03 Yorumla
Soran+1 yıl174 üm
- +1 yıl
Gayet normal boyun
Soran+1 yılDegil kizlara gore
Gizli Üye(25-29)+1 yılboyun kaç ki
020 Yorumla
Soran+1 yıl174 kardeşim
Cevap sahibi+1 yılçok fazla kısa değil bence iyi yani boyun.
Soran+1 yılKisa iste bro
Cevap sahibi+1 yıluzarsin inşallah ne diyim 😂
Soran+1 yıloyle bir olasılık yok ki 22 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılo zman kebullenmeye bak
Soran+1 yılyediremiyorum benim normalde hakettiğim birisi belli o kadar kendimi geliştirmişim ama hakettiğim kıza boy yüzünden ulaşamam çok saçma
Cevap sahibi+1 yılhayrlisini dile ya.
Soran+1 yılYa birak bu isleri 10 cm uzun olsaydim herkes olabilcekti sevdigim kiz hayirliydi ama degilim diye degil dimi? Mesele hauirlisi olup olmamasi mi sence burda
Cevap sahibi+1 yılya bir boy yüzünden olmuyorsa. hiç olmasın bence...
Cevap sahibi+1 yılve evet. herzaman her serde bir hayr vardir
Soran+1 yılOyle dwgil iste aynen oyle bir boy yuzuunden kimseyle olmaz ama uzun olsayfim hepsiyle olacakti bu senin icin dee gecerli sevecegin insanlar hep uzun insanlar olacak
Cevap sahibi+1 yılyok valla boy takintim yok şahsen. bndem kısa olmasın da sıkıntı değil 😃
Soran+1 yılCok sacma bir sey baksana simdi ben kendimi gelistirmisim diyelim. Kendim gibi kendini gelistirmis bir kiz istemem garip mi?
Cevap sahibi+1 yılistekler herkes için farklı. ama aşk geldimi istek falan fasafiso😉
Soran+1 yılAsk falan yok kardes bana kimse ask olmadi olmaz da tek sebebi de bu boy meselesidir bundan da oldukca eminim baska hicbir konuda eksigim yok. Her kesimin isteyecegi her özellik bende mevcut bunu da soylemekten cekinmiyorum. Herkesin isteklerini karsilayabilcek kadar donanımlıyim ama bu oyle bir eksik ki bin tane özelliğin olsun boyun uzun olmasin kimse seni sevmiyor rezillik bu iste
Cevap sahibi+1 yılvalla benm kendi oz abimde kısa boy 1.75 ama hayranı çok. sanami denk gelmiyor yoksa sandigin kadar donanimlimi degilsin
Soran+1 yılHayrani nasil cok kardesim ya :d bilmem kimse ilgilemiyor benle bakmak ilgiden syilir mi bence sayilmaz bakan cok oluyor ama ne icin bakiyor bilemeem
Cevap sahibi+1 yılhyr öyle değil. bildiğin hayranlar yani.
Soran+1 yılNerden biliyorsun. d
Gizli Üye(30-35)+1 yılKac ki boyun?
03 Yorumla
Soran+1 yıl174
Cevap sahibi+1 yılBiseyleri takmış olmak icin takiyorsun. Yorumlari okudum da 180 olsam ilgilenirlerdi diyosun. Seninle boyun için ilgilenen biri senden uzununu bulunca gidecek. O zamanda 190 olsam gitmezdi mi diyeceksin?
Soran+1 yılhayır 182 olsam kimse 190 a gitmezdiç...
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe okuyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılfarkeder mi
+1 yılönemli
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!