Ne olduysa 11 yaşından sonra oldu hep en uzun ben oldum 😕 19 yaşındayım 1,86m boyum var. Bundan dolayı hiç erkek arkadaşım olmadı…

Kilolu da değilim 69 kiloyum
Ne olduysa 11 yaşından sonra oldu hep en uzun ben oldum 😕 19 yaşındayım 1,86m boyum var. Bundan dolayı hiç erkek arkadaşım olmadı…

Kilolu da değilim 69 kiloyum
Cevap
37Cevap
kötü bir şey değil
uzun olsam tipime bakmadan direkt modellik ajanslarının hepsine başvururdum şfjnfjşrnf ablacim mis gibi lütuf işte daha ne olsun
İlla senden uzun mu olması gerekiyor sende kisayla sevgili ol, sorun boyun değil başka bir şey bence
Bence iyi. Sporculuk için ideal. Özellikle voleybol ve basketbol için
Kanka voleyboldan ilerlemek çok zor. Ne kadar iyi olursan ol torpilliler kadar değerin olmuyor. Tanidigin iyi bir manajer olarak anca öyle 1. Lig ekiplerine görüşmeye gidebiliyorsun. Alt liglerde para vermiyorlar hatta bir çoğu malzemeleri kendi parasıyla alıyor üst liglere gitme umuduyla mecbur yapıyoruz. Bizim ligin lideri oyuncularına 2 asgari ücret veriyor aylık o da eksik yatıyor bazen 3 ay yatmıyor falan işte. Ben geçen sene bıraktım 4 aylık alacağım var hala yatmadı
Bence avantajdır uzun boylu olmak. Örneğin annem beni merdiven niyetine perdeleri astırıyor. Uzun boylu olmak iyidir.
Uzun boylu olmak bence gayet güzel bir duygu.
Gayet güzel dikkat çekici bir özellik. 1.85 im mutluyum
yani, ben de 1 86 yım, boyuma uygun bir kişi oldu, onun dışında hep rükuya eğildim
Tanıştığım insana ilk boyunu kilosunu sormak zorunda kalıyorum. Çünkü yanında uzun ya da kilolu kalmak istemiyorum. Çok kötü bir özellik bence. Minyonlar şanslı😅
Kendinden kısa erkeğe evet desen aslında olur erkek arkadaşın
Maalesef biraz abartı boy yani voleybolcu olursun 2m erkek bulmaya çalış
Hayir uzun boylu olmak cok guzel bir sey, neden boyle dusunuyorsun ki
Ben de voleybolcu olduğum için uzunum ve gayet memnunum niye böyle düşünüyorsun ki?
kaçsın merak ediyorum
@tohumcunuzgeldi ne merak ediyorsun fake 😄
fake değilim gerçek tohumcuyum :)
@tohumcunuzgeldi sana dememiştim
Bir kıza uzun diye yazmamazlık etmedim, ezik erkek işi bence. Cidden bu yüzden insanlar senden uzak mı duruyor?
hey ya rabbim bize de kısayız diye bakmıyolar biz napalım?
Kime bakıyor bunlar 🙄
bende onu merak ediyorum 😭
Bence modellik ajansına başvur neeettt voleybolu bos ver ondan para çıkmaz
Bunu sorun eden erkekler değil kızlar oldu, sonra bir şart haline geldi, sebebi de yataktaki iş meselesi.
Kisa boylu kompleksli erkeklerin seni begenmemesini ne takiyorsun ki kafaya. Bu onlarin problemi senin degil cünkü kisa olan onlar 😄
Ben kadınlara çokkk yakıştırıyorum uzun boyu ya
Uzun olmak kötü değil ve senin gibi düşünen biri illa/umarım karşına çıkar.
Mükemmel bir şey daha ne olsun. Sadece erkek bulmak zor olabilir
saçmalama aşırı severim. 180im keşke 190lık olsa sevgilim isterim hep, gurur duyarım bununla
Biz kisa erkeklere paylastirsana 3 5 cm fjfjdj
2 metre erkek istiyorsan sevgili bulamaman normal kendinden kısa birine şans ver bulursun sevgili
Benden 2 cm kısasın :D
2 senedir ölçülmüyorum umarım öyledir 🙄
Beni de 190 olarak ölçtüler ama kısalmışımdır :D
Ne güzel iite, spor yaparsın
Hayır benim için hep avantaj oldu
kaçsın
😍😍😍 topuklu 185 o zaman
ne dedim sanki tamam
Gönül kimi severse güzel odur
Görmeden inanmam
Abim takılma. buna be gelir seni anlayan
keske 173 boyunda kum saati hatun olsam
Değil fiziğinde güzelse mükemmel bir şey
Uzun degilim bilmiyorum😂
Çok iyi bir boy bence
kotu degil gayet guzel bence
Abla saygılar 😊
Gayet güzel bir şey bence
Bence çok iyi ya Uzun boylu kadın
Uzun kızların genel sorunu yapacak bir şey yok
Hayır. Daha iyi.
1 95 olanda mı
Evet, yarmagül müsün sen
Ne guzel iste bana yakisirsin😅
Bilmiyorum ki nasıl bir his olduğunu 🥹
Köyün değil ama benden uzunsun tamam kötü
Benim en sevdiğim şey!
Yemekte kimyon kadında minyon..
Bence gayet güzel boyun var kanka
Benle karşılaşmamamıssındır
Keske benim olsan ahahah
3 cm uzunsun ama bana farketmez hosuma gider
Ay banada soylede bende uziyayim
Sulak yerlerde gez 😌
177 yım uzunum kötü bir özelliğini görmedim
Çeşke bende 1.77 olsam 😅
cok guzelsindir
195 boyundayım bende
Daha iyi işte nasibini bekle
Kral cok uzunsun
Hayır değil
Güzel bir şey
Ben de uzunum
çok güzel
Tr de kötü.
aga be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Uzun boylu olmak süper havalı bir şey aslında! Voleybol oynadığını görünce hem sporcu hem de uzun boylu bir biri olarak süper bir kombinasyon olduğunu söylemeden geçemeyeceğim! Geçmişte erkek arkadaşın olmaması boyundan değil, belki de doğru kişiyi henüz bulmamış olmaktan kaynaklanıyor olabilir. Ayrıca, dış görünüşten çok kişilik önemlidir. Sevgi ağır basmalı, bırak boyunu, kilonu. Aşk öyle bir şey ki, doğru kişi karşına çıkınca bunlar önemsiz hale geliyor. 🏐💃 Unutma, insanların farklılıkları onları özel kılar. Güzel bir yıl olsun senin için, aşk dolu ve eğlenceli! 🎉❤️