Niyeti başkaysa bilemem ama çok zaman kızlar depresyona girdikleri zaman en yakın dostları erkekler olur diye düşünüyorum. Omuzda ağlama gibi mesela kendini o kişiye dayamak için sayılırlar. Öyle yani
14 Yorumla- +1 yıl
Bence sakın mesaj internet işlerine girme kızın kabul etme olasılığını düşürürsün en iyi teklif yüz yüze samimiyetle yapılır benim görüşüm bu yönde
En İyi Cevaplar
+1 yılbirine sarilma insana guc verir sevdigin birine sarilma hastalikta bile etkili oldugunu psikoloji ogretmenim soylemisdi
0126 Yorumla- +1 yıl
normalde kiz bir erkege oglesine sarilmaz duygusal bir bag oldugu kesin
- +1 yıl
kizin nasil biri olduguna bagli belki yuzyuze acilirsan utanir heyecan falan hele daha once sevgilisi olmadiysa
- +1 yıl
egerki mesajlasma gibi bir durumunuz varsa mesajlada soyleye bilirsin
uzun bir mesaj ile duygularini anlata bilirsin😊 - +1 yıl
ne gibi mesela
- +1 yıl
ne gibi hareketler?
- +1 yıl
iste dogrudan yaklasip korkutma derim , biri bana yaklasdiginda kacasim geliyor cunki oyle olmasin
- +1 yıl
biz aynı sınıftayız dersleri felan takmaz geçen hafta bana sorular sormaya başladı , bir kere bana bakarken yakaladım göz göze geldik 3 saniye birbirimize baktık sonra ben utanıp kafamı çevirdim toplamda 7-8 kez bana bakarken yakaladım , bir de sarılma olayı var (son 5 günde oldu hepsi)
- +1 yıl
bende verdigim soruya bak kiz sana sarilmis iste daha ne olsun
yaz sen cesaretli olup yaklasmak daha guzel ama heyecan falan yapip olumsuz cevap vermesini istemem cunki ne tip bir kiz oldugunu bilmiyorum sen yaz uzun yaz ama her kiz sever uzun guzel mesaji. umarim gonlunce olur - +1 yıl
tabiki ilk kez biriyle iliski yasayacak biri iste nasil davranmali oldugunu bilemez falan zor iste utanir insan biraz o anda o hissden kurtulmak icin sizden kurtulmaga calisa bilir yani
- +1 yıl
tabiki qayet acik hoslanma var yani arkadas gibi gordugum bir erkege ya da baskasina sarilmadim daha sevdigim birine sarilirim ancak kendimden yola cikip yardim etmege calisiyorum
- +1 yıl
olmaz bence mesaj atip havadan sudan konusun biraz
hem nasil konustuguna bak seninle ilgilenmesine falan. daha sonrada gonder o hisslerini ifade ettigin guzel cumleleri😍 - +1 yıl
rica ederim
insaAllah gonlunuzce olur
sansiniz bol olsun) - +1 yıl
seninle bir sey konusmak istiyorum fikrin benim icin cok onemli ne dusundugun falan boyle baslaya bilirsiniz
- +1 yıl
ne demek guzel bir iliski olsun da sagola gerek yok
- +1 yıl
bir sey degil, sorunuz olursa yine yaza bilirsiniz
- +1 yıl
buyrun
- +1 yıl
bilmiyorum yeni girdim buraya
- +1 yıl
burdan sorsaniz?
- +1 yıl
tabiki cok guzel bir haber)
- +1 yıl
olmaz tam zamani😁
- +1 yıl
okudumu?
- +1 yıl
gorunce okur o zaman bekleyelim biraz
- +1 yıl
belki simdi telefona bakmiyor? songorulmesoni goruyormusunuz?
- +1 yıl
her seferinde tesekkur etmeyin bir sey degil yardimci ola biliyorsam ne guzel
- +1 yıl
gorur gormez yaziyorum hadi olmadi whatsappini arayin bir baksin iste
- +1 yıl
yani konustugunuz oldumu daha once?
- +1 yıl
arkadas gibi de olsa ki arama sansiniz var mı yani
- +1 yıl
arayin tabi ama daha once boyle bir sey olduysa yani problem yaratmayalim ona abisi babasi felan boyle
- +1 yıl
tam olarak anlayamadim ki onceden konusmaniz olduysa arama imkaniniz olduysa gormediyse bakmasına yardimci olurduk iste)
- +1 yıl
arayin o zaman bir baksin😂sabirsizlandim
- +1 yıl
demekki gormemis sakin olup ne yazicagini dusun mesela)
- +1 yıl
evet herhalde isi var bakar merak etmeyin)
- +1 yıl
sonuc?)
- +1 yıl
tamam
- +1 yıl
merhaba buradayim
- +1 yıl
yarım saate felan açılmayı düşünüyorum normalde yüz yüze açılıcaktım tabi ki mesajla saçma geliyor ama 2 hafta görüşemiycez onla duygularımı aartık söylemek istiyorum o yüzden mesajla yazmak zorundayım , normalde yüz yüze açıklıyacaktım ama gibisinden başlayabilirim değil mi :)
- +1 yıl
evet ola bilir
- +1 yıl
daha fazla bekleyemedigini de ilave et)
- +1 yıl
ben hesabimi kapatiyorum lutfen sorularini sor yardim edeyim gideyim
- +1 yıl
tamam insaAllah dilediginiz gibisinden hayirli olsun ama
- +1 yıl
hangisini hiss ediyorsan oyle soyle
- +1 yıl
hayir heyecandan olmali)
- +1 yıl
bakin seviyorum oyle kolay bir cumle degil her kese soylenmez hoslanti simdi sizinki konusun sevgili gibi nasilsiniz gorun sevdiginize inandiginizda ve bu lafi kaldiracak insani buldugunuzu dusunduyunuzde soyleyin
- +1 yıl
cokmu gecti?
- +1 yıl
cevap vermeyecekmisin yaz, fikrine saygi duydugunu soyle
- +1 yıl
okudu yine mi yazmadi?
- +1 yıl
engellemedigine eminsin degilmi?
- +1 yıl
dusunuyor ola bilir merak etme uzme kendini simdiden
- +1 yıl
evet o yuzden sordum zaten
- +1 yıl
heyecan falan karismis ola bilir
- +1 yıl
evet iste bu
- +1 yıl
ne dusunuyorsun sor
- +1 yıl
yakin bir arkadas gibi davrandigini dusunmuyorum sana
- +1 yıl
ilk oldugun icin kafasi da karismis ola bilir
- +1 yıl
tamam bundan sonrada arkadas olarak kala biliriz istersen soyle
- +1 yıl
artik ne hiss etdigini biliyor senin bu yuzden bir zaman sonra kendi yakinlasa da bilir eger bir hissi varsa
- +1 yıl
sense simdi ona karsi yalniz arkadas gibi davran hoslandigini belli etme kacan kovalanir iste
- +1 yıl
yok oyle bir sey arkadas sana senden hoslandigini hissettirmez neden sana sariliyor o halde
- +1 yıl
maksat arkadasligimizi mahv etmek degildi, sadece hisslerimi seninle paylasmak istedim soyle, zaten onu bir seye mecbur etmiyorsun
- +1 yıl
evet garipiz biraz qaliba, ama birinin hissleriyle oynamak hic guzel bir sey degil
- +1 yıl
uzme kendini dersler acilsin okulda bakarsin tavirlarina zaten daha cok gencsiniz, birak dusunsun oda
- +1 yıl
merak etme ben sevgilime tam 1 yil sonra sans vermisdim oluyor oyle seyler o kadarda garip bir sey degil zaten
- +1 yıl
hemen baliklama atlamamis iste iyi seylerde dusun biraz)
- +1 yıl
neden bakamayasin ya yasin az o yuzden boyle dusunuyorsun birinden hoslanmak suc degilki
- +1 yıl
yaz ona boyle olmasini istemezdim , okulda da senin icin kalacaktim tek sebebim sendin simdi mahv ettigim birseylerin oldugunu da dusunuyorsun, gitsem daha guzel olur herhalde bak ne diyor
- +1 yıl
olmazsin hem gosterme oyle seyi ciddi davran tavirlarini olc ne yapiyor diye azcik bile bir hissi vardiysa ona karsi hissinin oldugunu ogrendikten sonra istemese bile ilgi alanina giriyorsun kanun böyle)
- +1 yıl
senin ciddiyetine inanmamis, korkmus, kafasi karismis ve ya sadece ilginden hoslanmis ola bilir
- +1 yıl
bir sey degil yardim edemedim malesef
- +1 yıl
karakter meselesi herhalde
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadın bu ya o an birine sarılmak istedigi icin ya seni arkadas gordugu icin ya da sevdigi icin bilemezsin kadınları zordur
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 466 cevap paylaştı. Soru basit evet ama bu kızla arandaki bağ nedir muhabbettiniz nedir ya da samimiyet?
00 Yorumla
+1 yılSevdiği için sarılır, normal erkek arkadaşa kız öyle sarılmaz. Bazı ahmaklar kafasına göre yorum yapıyor.
10 YorumlaÇok özlemiştir çok seviyodur ya da canı yanmıştır
14 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı. Sevdiği için olabilir mi?
15 Yorumla- +1 yıl
Yüz yüze içinden ne geliyorsa tabi Abaza olma ama sonuçta seni severse seni sen olduğun için sever
+1 yılÖzlediği ve sevdiği için
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılsarılmak en masumu aralarından huzur veriyo
12 Yorumla
+1 yılsarılmak istedigi icin
14 Yorumla- +1 yıl
hoslaniyo olabilir
- +1 yıl
yüz yüze acil
+1 yılBilmem bana hiç sarılmadı bir kız :ASD:ASD
11 Yorumla- +1 yıl
Aga be ben geçen erkek olan bir arkadaşıma yanlışlıkla sarılıyordun son anda vazgeçtim 😸
+1 yılsevdiği için kaybetmekten korktuğu için
23 Yorumla- +1 yıl
ewet kaybetmekten korkacak şekilde sariliyorsa seviyor
Çok seviyordur ya da çok duygusal kızdır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Boşluğuna denk gelir bir kere olur
10 YorumlaBabasına artık sarilamadigiı için
10 Yorumladuygularini aciga vurmak icin sevdigi icin
19 YorumlaSeviyordur
16 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılŞevkate ihtiyacı vardir
20 Yorumla bu ne bicim soru.
00 Yorumlagüvendiğini hissettirmek için.
10 Yorumlasarilasi gelmistir.
13 Yorumlaseviyorsa sarılır
05 YorumlaSeviyordur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılIsınma için olabilir
10 Yorumla Sevdiğindendir o
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler