Gizli Üye(30-35)+1 yılHepiniz bçyle pislik olmak zorundasınız dimi zaten erkek beğenmiyosunuz bide ondan soğudum bundan soğudum sonra ayy ben mutlu olamıyoruğmmm hepiniz iğrençsiniz tek bir ilişki anlayşınız var yakışıklı adamı alıp millete hava atmak kızlar olarak hepnizi iğrençsiniz
012 Yorumla- +1 yıl
Bak valla öyle değil ben bir yılı aşkındır sevgiliyim onunla ve inan ne parasına ne başka bişeyine baktım adam gibi adam çok seviyorum sadece son iki aydır yakışıklı erkekler dikkatimi çekmeye başladı böyle hayran hayran bakıyorum tuhaf ama öyle acaba neden onu merak ediyorum
Cevap sahibi+1 yılDışarda belkide çevrende çirkin olupta sana aşık olmak isteyen birsürü insan vardır belki adam gibi adam olabilrler belki hatta sevdiğin kişiden daha adam ama onlarla takılmazsın onları tanımak istenmezsiniz hep busunuz buna bende dahilim evet senden acımı çıkartmıyorum yanlış anlama ama çirkin biri kendini bilim sanat teknik yönde geliştirmesine rağmen 2 kemik parçasına tav oluyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılBirinin yüzünü sevmek bülbülü eti için öldürmek demek sizde anlıycak kapasite yok ama kızlar olarak tek derdiniz 1.90 esmer yakışklı erkek bulmak oda size bakıcakrı zaten
- +1 yıl
Çok haklısın buna bişey demiycem herkes dış görünüşe aşık ama inan benim geçmişte tipini değilde karakterini beğendiklerimde oldu bu sevgilimdede öyle tipi ortanın az üstü çok seviyorum ama biranda oluyor böyle dikkatimi çekiyor erkekler hiç olmazdı. Sanada tavsiyem kalbin güzelse seni kimler bulur kimler
Cevap sahibi+1 yılKalbimi kimse bulamadı hani bir eşyayı yeni alırsın ya tertemizdir durur ışıldar sonra atarsın kenara yıllar geçer aylar geçer ve bir bakarsın üstü tozlu ve yıpranmış işte bu kalbimin teşbihi çünkü kalbe ulaşmak istetenler önce yüzü geçmek istiyolar
- +1 yıl
Haklısın ne diyim. Önerin var mı peki bana
Cevap sahibi+1 yılDaha ne diyeyim sana? İnsan ol diyorum siz kızlar cidden anlamıyorsunuz bırakıcaksanda oyalama adamı yakışıklı adammış bırak gitsin bu nefsine yenik düşmek çok mu iyi olacak sanıyosun o yakışıklı dediğin adamların işgilendikleri kızları biliyor musun? Bence bir manken değilsen yaklaşma sonra ağlayıp sevgiline geri dönersin iş işten geçer tabi anlayabilirsen
- +1 yıl
Bak samimi olarak yazcam sana. Sevgilim yakışıklı çok seviyorum bende manken gibi kızım 180 boyunda güzelimde karakterine aşığım bırakmayıda düşünmüyorum inşallahta evleniriz mutlu oluruz inan ne parasında gözüm ne onunda bununda ben ona öyle geldim zamanında çok zengin çok yakışıklı insanlar yazdı yüzlerine bile bakmadım ne mal olduklarını bildiğimden benim sorunum son zamanlarda aşırı dikkatimi çekiyor bu tarz erkekler sebebini bilmiyorum acaba alıştım sevgilime ondan mı normal mi kendimide kötü hissediyorum beni böylesine seven birine yanlış yağıyormuşum gibi asla aldatma düşüncem yok ciddi istiyorum ilk ve tek sevgilim olcak inşallah ama böyle bir sorunum var noldu bana bilmiyorum geçsede kurtulsam valla ya
Cevap sahibi+1 yılO dediğin şey monotonluk oluyo ilişkiniz tekdüze demekki farklı şeyler dene iyi gelir
- +1 yıl
Teşekkür ederim deniycem inşallah geçer
Cevap sahibi+1 yılİnşallah ne diyim kolay gelsin
- +1 yıl
Sağol
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 818 cevap paylaştı. kimseye bakmazsan kimsede senin dikkatini çekmez çocuğun suratına bön bön bakarsan tabikide bu şekilde etkilenirsin boşu boşuna kendini sıkıntıya sokma
09 Yorumla- +1 yıl
E göründe dayanamıyorum bakıyorum ne hallere düştüm ya valla abaza olduk iyice ne zaman geçer bu acaba
- +1 yıl
Bakmak istiyorum işte nasıl anlatılır bilmiyorum bir kız güzelse neden bakarsın bakasın gelir bakarsın diğer şeyler hariç onun gibi
- +1 yıl
Bende var ya bakarım ama kötü niyetle değil aldatıyım yavşıyım vs
- +1 yıl
Bak yemin ederim içim yanıyor ya nasıl böyle düşünürüm diye ve kaybetme korkumda var ayrıca ne zaman ne olacağı belli değil bu hayatta bunun farkında olan biriyim çok güzel bir ilişki bir anda bitebiliyor bir buçuk yıldır hiç elimde hissetmedim çok sevmesine rağmen çünkü geleceği bilemeyiz hep tedbirliyim. Sebebi sanırım alıştım artık sevgilime ve biranda dikkatimi çekmeye başladı böyle erkekler
- +1 yıl
Aynen öyle ama nasıl kurtulcam işte onu bilmiyorum
yarin pismanim die gelirsin aglarsin burda onemli olan huy kalp kizim ama insallah cocukta ayni seyi senn icin dusunuyordur
03 Yorumla- +1 yıl
Bak ya yine saçma sapan ön yargılı insan. ben seviyorum onu ilk sevgilim inan çok yakışıklı yazan oldu ama karaktersizdi hepsi bakmadım bile ben onun herşeyini sevdim huyunu suyunu gülüşünü seviyorumda öyle parada gözü olan kızda değilim cidden aynen böyle biriyim abartmıyorum yakışıklıda sevgilim ama sanırım alıştım ona ve içimde bir yerlerde aç gözlü
Bir kişilik var beğendiğim erkekler dahada ilgimi çeker oldu son zamanlarda ama asla aldatma ayırlma vs düşünmem tip için ayrılınmaz sadece normal mi bu durum iki yıla yakın oldu ondan mı böyle hissediyorum onu merak ettim - +1 yıl
Üzülür tabi ama bu kadar keskin olmana gerek yok cidden üzüldüğüm kötü hissettiğim için üşenmedim hesap açtım gecenin bu saatinde uyku girmiyor gözüme birilerine soruyum çare buluyum diye
Rüyamda Rıza babayı nazilerle gördükten sonra hayattan hiçbir beklentim yok
01 Yorumla- +1 yıl
Bende görsen keşke
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
+1 yılkısıtlanmış hissediyosun ama olmasi gereken de bu zaten. herkese gönül veremezsin
18 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru bişey dedin normal dimi bu ya ilk defa oluyor çünkü ilk sevgilim ve yanlış anlama 180 boyunda çok güzel bir kızım beğendiğim erkeklerde beni beğeniyor ama benim için karakter önemli o yüzden hiç birini istemem çoğu karaktersiz çünkü ama gözüm kayıyor işte
- +1 yıl
gözünün kayması normal tabi ama bunu ileri seviyeye taşıma derim ben ihtiyaç gereği duyguların kabarirsa pişman olacağın boyutlara kadar gidebilirsin
- +1 yıl
Yok ileriye taşımıyorum sadece bakıyorum dikkatimi
Çekiyor ve çok tuhaftırki erkek arkadaşımı rüyamda çok az gördüm normal bir kafede falan görmüştüm ama hergün başka bir erkekle gezdiğimi görüyorum delircem - +1 yıl
bilinç altına yerleşmiş başka bir açıklaması olamaz. düşünme böyle şeyleri hatta mümkünse erkeklere bakmayi da bir süreliğine kes kısa zaman da geçer heralde
- +1 yıl
Olabilir ya inşallah geçer mal mı bu kız diyen oluyodur ama valla değişik bir durum ya kafama takıldı kendimi kötü hissediyorum
- +1 yıl
kafana takma gerisi gelir zaten :)
- +1 yıl
İnşallah 😊
- +1 yıl
inşallah :)
+1 yılsevmeyorsun deme demişsin de işte bu sıkılmayla alakalı bir durum ve ne yazık ki ona karşı sevgini yitirmişsin fakat haberin yok
114 Yorumla- +1 yıl
Sevgimi yitirmedim sadece dış görünüş olarak değişik erkekler dikkatimi çekiyor
- +1 yıl
aklından başka biri geçiyor mu geçiyor gerçekten ilk tanıştığın zamanları düşün aynı tür erkekler yine vardı emin ol ama sen umursamıyordun çünkü tüm düşüncen oydu ama şimdi nelki kavga ettiniz belki başka sebeblerden sıkıldın aslında ondan soğuduğunu kendine itriraf edemiyorsun
- +1 yıl
Haklı olabilirsin ama soğumak biraz fazla olur soğusam büyük konuşmuyum ama ayrılırım çünkü öyle devam etmez ben seviyorum onu ilk sevgilim inan çok yakışıklı yazan oldu ama karaktersizdi hepsi bakmadım bile ben onun herşeyini sevdim huyunu suyunu gülüşünü seviyorumda öyle parada gözü olan kızda değilim cidden aynen böyle biriyim abartmıyorum yakışıklıda sevgilim ama sanırım alıştım ona ve içimde bir yerlerde aç gözlü
Bir kişilik var beğendiğim erkekler dahada ilgimi çeker oldu son zamanlarda ama asla aldatma ayırlma vs düşünmem tip için ayrılınmaz sadece normal mi bu durum iki yıla yakın oldu ondan mı böyle hissediyorum onu merak ettim - +1 yıl
açıkcası ben içimden geçeni söyledimsenin içinden geçeni bilemem ama ben kendi açımdan düşünüyorum aklımda birden fazla kişi varsa bunlar sadece geçici bellektedir ve sevgimi sorgularım ama anne gibi baba gibi hani onların yerine başkasını koyamazsın ya başka biri olsun isteemzsin annen baban işte öyle başakasını yerine koyamıyacağım biri olursa anca seviyorum derim
- +1 yıl
Aynen öyle yerine koyamam bendeki bu durum sadece dış görünüşe özel bişey biranda oldu hastalık gibi dikkatimi
Çeker oldu yoksa aldatma vs asla düşünmem birtanem ya o benim valla kendimi kötü hissediyorum bu kadar sevdiğim insanı gözümle aldatıyorum gibi oluyor ama iki yıla yakındır beraberiz ondanmı acaba normal bişeymi - +1 yıl
bilemiyorum gerçekten ben açıkcası aşkın ne olduğunu bilmiyorum zaten de sevmek deyince de aklıma hep bir kişi geldi 7 yaşımdan bu güne
- +1 yıl
Aşk sanırım benim şuanki durumum. Yani böyle bir sorunum var ve uyumadan bunun geçmesi için çare arıyorum çünkü sevdiğim adama karşı yanlış bişey yapıyorum bu beni yiyip bitiriyor gözüm çıksında bakmıyım kimseye sevdiğimin gülüşüne bakıyım sadece diyorum valla değişik bir durum ya aman
- +1 yıl
ne burcusun acaba
- +1 yıl
Başak
- +1 yıl
çok duygusal olman gerekmiyormuydu senin (-:
- +1 yıl
Çok duygusalım zaten
- +1 yıl
şehvet ve duygusallık ,? bence bu ara hormonel dengen biraz kafanı karıştıyor gibi sabahları yeşil çay akşamlaeı ise biberiye çayı tavsiye ederim müthiş birer hormon dengeleyivi aynı zamanda da beyin dinlendirici
- +1 yıl
Allah razı olsun valla bir senin gibi ciddi önerilerde bulunup beni anlayan yok çok az bir iki tane var herkes yargılıyor deniycem dediğini 24 saat geçsin eig de veriyim 😊
- +1 yıl
Teşekkür ederim insan psikolojisinden anlamaya çalışıyorum faydam dokunursa sevinirim
+1 yılyakışıklı gelmedi diye sevgin azalıyomu yani demekki sadece dış görünüşü için bir anlık hevesle birlikte olmuşsun sen pislik faişe
01 Yorumla- +1 yıl
Yok be bir bilsen beni kız gibi kız dersin karakter konusunda ben onun herşeyine aşık oldum sadece son iki aydır rüyama bile yakışıklı etkek girer oldu halbuki çirkin değil yakışıklı sevgilim ama daha bir yakışıklılar dikkatimi çekiyor tabi aldatcak değilim sevgimde azalmıyor ama sebebini merak ediyorum alıştım ona o yüzdenmi acabası
+1 yılsen onu geçici sevmişsin soğumuşsun ondan bitir bir an önce bu aldatmaya kadar gider
01 Yorumla- +1 yıl
Öyle değil işte sadece dikkatimi çeker oldu o tarz erkekler
+1 yılBiriyle sevgiliyKen başka erkeğe bakıp ićin eriyorsa ruhun kaśardır ayrıl ya çocuka yazık.
01 Yorumla- +1 yıl
La değil işte son zamanlarda bir dış görünüş merakı geldi anlamadım bende işte normalmi acaba diye
O erkeklere de alışacaksın zamanla. Farkındasın bence.
09 Yorumla- +1 yıl
İçimi okudun bak ben çok maymun iştahlıyımdır her konuda ama sevgili konusunda değil ilk sevgilim inşallahta tek olcak yaşında küçük 20 övmek gibi olmasın ama çokta güzelim fiziğimde iyi ama sadece karakteri iyi olsun adam gibi sevsin istedim şan noluyo bana bir tip merakı geldi
- +1 yıl
Ah bir tanısanız beni dediğinin tam zıttıyım tabi büyük konuşmamak lazım. Sadece dış görünüş olarak bir ilgi başladı bende yoksa zamanında o kadar yakışıklı insanlar istediki sadece arkadaşım olduklarından yüzlerine bile bakmadım emin ol yakışıklı peşinde değilim sadece son zamanlarda çıkan bir his
- +1 yıl
görsen hak vercen egoist gibi gözükmek istemiyorum ya inan tip falan hikaye karakterli birini buldum çok seviyorum gülüşü falan aşığım lan ama nerden çıktı içimdeki bu abaza
- +1 yıl
Yok ya ne cinselliği evlenince sadece diyenlerdenim. Tanımak değil amacım aldatmak ayrılmak değil sadece şu aralar aşırı dikkatimi çekiyor bu tip erkekler geçsin bu his istiyorum
- +1 yıl
Hah aynen ukte kalcak ama kalmasın diyede o karaktersizliği yaparsam olmaz nefis işte ya sınanıyorum galiba
Gözün dışarıda.. neden?
110 Yorumla- +1 yıl
Değil ama burdan bakınca öyle gözüküyor
- +1 yıl
Cinsel anlamda bir istediğim olmadı
- +1 yıl
Olabilir ama aramak istemiyorum içten içe
- +1 yıl
İnşallah geçsin gitsin o kadar kıymeti bilinesi biriki maşallah diyim inşallahta hep öyle olur ilk sevgilim son olur inşallah aminn aminn 😄
- +1 yıl
24 saat geçsin tabiki eig alırsın 😂
+1 yılRuhun **pu olmuş gercekten seven insan baskasini arzulayamaz kim olursa olsun.
04 Yorumla- +1 yıl
Arzulama değil beğenme
- +1 yıl
İcini eritmek arzulamaya girmiyormu 16 yasinda felanmisin? Yazabiliyorsun, okuyabiliyorsun ama anlayamiyorsun sanirim. İyin geceler sana kucukhnm
- +1 yıl
20 yaşındayım için eriyor derken aşırı yakışıklı geliyor nası diyim aman anlatamadık neyse
- +1 yıl
Neyse sende büyüyeceksin umarim yasinla birlikte aklında büyür.
+1 yılDis gorunuse bakma karaktere bak
110 Yorumla- +1 yıl
Öyle biriyim böyle dedim diye aldatcak falan diye düşünmeyin sadece bu durumun içindeyim nasıl çıkcam siz ciddiye almıyosunuz ama cidden iki aydır aşırı kafam dağılıyor böyle yakışıklı kaslı erkeklere
- +1 yıl
Senin sevgilin seni doyuramiyor ondandir farkli seyler deneyin
- +1 yıl
Yav ne cinselliği yok o normal namuslu sevgililerdeniz ahahs
- +1 yıl
Daha once sen biseyler yasamasan kasli erkekler dikkatini cekmez
- +1 yıl
Kastan kasıt iri duruyorlar ya hani böyle kazak falan üstüne oturuyor o anlamda yaşasak yaşadık derim gizli kullanıcıyım neyden korkcam
- +1 yıl
Gizli kullanici degilsin saf :))
- +1 yıl
Haa hahshshssh yani ismim falan yok ifşa olmam manasında
- +1 yıl
Hahah bende gizli deynce kapatmadn zannetm alemsin resmime yorm yap gec 😂
- +1 yıl
Ne resmi ahahs
- +1 yıl
Sna gorus paylas diye soru sordm bildirim gelmedimi
sen bu düşünceyle boynuzlarsın garibanımı 😞
07 Yorumla- +1 yıl
Yok be yapmam nefsim kabardı sadece
- +1 yıl
Yok içine içine bakmam sadece bazen çok beğenir oldum erkekleri işin garibi rüyama giriyor sapıkça düşünmeyin bişey yapmıyorum rüyada bile ama giriyorlar valla anlamadım okuyup üfletcem kendimi
- +1 yıl
Öyle erkeklere karşı yılışık ya da kardeşim değilim sevgilim var iki yıla yakındır ve hiç bir erkeğe umut dahi vermedim sadece son zamanlarda böyle bir durumun içindeyim anlamadım gitti
- +1 yıl
Evet bak bunu düşünmedim hiç.
+1 yılYakısıklı açlığı var sende
01 Yorumla- +1 yıl
Hah bak olabilir
+1 yıl@BalkanTürkü var elimizde :)
01 Yorumla- +1 yıl
Çok tanıdık geldi çıkaramadım ahdjsj
sen adi bir o*ospusun.
00 Yorumlahayat boyIe insan cok esIi sorun yok
04 Yorumla- +1 yıl
Kendime yakıştırmasamda öyle hiç düşünmezdim böyle bir duruma düşeceğimi ama bazen öyle bir an oluyorki sıkılıyor insan değişiklik istiyor ama yanlış bişey bu seviyorsak tam sevmeliyiz
- +1 yıl
yanIıs fIn deiI bacım https://www.evrimagaci.org/soru-cevap/51
- +1 yıl
Şu dediğinin bir tedavisi olsa ne iyi olur
artık dışarı cikmam rahat rahat cikabilirsin
02 Yorumla- +1 yıl
Allah razı olsun
+1 yılSeni becermesi gerekiyordu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılErkek arkadaşınla yakınlaş vakti gelmiş
01 Yorumla- +1 yıl
Allasen yakınlaştık yedik birbirimizi gözümde bradpitt mi olcak
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeni eve kapatması lazım 😂
01 Yorumla- +1 yıl
Valla ya yoksa olmuycak böyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevgi kirintisi kalmis sadece gecmis olsun
012 Yorumla- +1 yıl
Abartmayın ya içimi nerden bilceksiniz seviyorum ben onu bunuda biliyorum yalana gerek yok sadece ondan daha yakışıklı erkekler son iki aydır aşırı dikkatimi çeker oldu asla bu sebepten ayrılmayı düşünmem o benim canımıniçi herşeyini seviyorum ama böyle bir durumun içindeyim kendimi aşırı kötü hissediyorum sebebi ne valla bilmiyorum nefsim mi kabardı acaba anlamadım
Cevap sahibi+1 yıltamam sen boyle devam
- +1 yıl
Çok ön yargılı yaklaşıyorsun ben burda kendimi kötü hissettiğimden üşenmedim hesap açtım sordum yargılayın diye değil çare bulun ya da normal bişeymi vs yardımcı olun diye açtım
Cevap sahibi+1 yıliyode insanlar sana bisey diyo dinlemek yerine diretiyosun daha napsinlar bnde daha napiim
- +1 yıl
Neyi diretiyorum ki herkesin fikrine saygı gösteriyorum sadece böyle bir durum var ve hoşnut değilim hormonal olarak belkide böyle oluyor diğer yorumlarda yazdıklarımı oku sevgilimi çok seviyorum bu aralar olan bişey asla aldatma vs düşüncem yok kimseye umut dahi vermem biranda oldu böyle birşey ve normalmi merak ediyorum
Cevap sahibi+1 yılnormal degil kendini daha fazla kandirma yeterince sevseydin gozun disarda olmazdi
- +1 yıl
Hiç oldumu sevdiğin adam var hayatında ama birini görüyosun nasık diyim yakışıklı geliyor böyle aşırı bir beğeniyosun ama gidipte aldatıyım demiyosun sonra geçiyor gidiyor unutuyosun onu ama bu tekrar ediyor
Cevap sahibi+1 yılben hayatimda sevsigim adam varken geri kalan herkese körüm.. seven insan senin dedigin gibi biseyi yapmaz yapamaz bir kere olsa bile ikincisi olmaz ki sen bunu surekli tekrar ediyo demissin. bu yaptigin goz aldatmasi
- +1 yıl
İki yıldır olmuyordu işte inan o kadar çok yazan eden oluyorki suratlarına bakmıyorum yani arkadaş aracılığıyla. Nasıl anlatsam inan bak bende körüm gelse tanışalım vs dese yüzüne bakmam sadece gözüm ve nefsimle ilgili ve bu aralar olmaya başladı neyse umarım geçer şu saatte uyumadan buna çare arıyorum umarım bir geçiş dönemidir yaşamam gereken bişeydir belkide sınanıyorumdur inşallah yanlış bir şey olmadan geçer yorumun için teşekkür ederim ama bilki kafandaki profilde bir kız değilim
Cevap sahibi+1 yılben anladim nasil bir kiz oldugunu merak etme dogru anladigimi dusunuyorum. 2 yillik iliski uzun bir sure disardan birine bakmis olabilirsin goz ucuyla ama dedigim gibi bu bir kez olur sonrasi olmaz.. ben sana sevgilini aldatiyosun demedim ama surekli birilerine bakiyosan bu goz aldatmasidir.. ve sevgilini seviyosundur olabilir ama eski heyecanin kalmamis ki gozun yavas yavas disari kaymaya baslamis
- +1 yıl
Sürekli bakmıyorum abartmışım sanırım böyle aşırı dikkatimi çeken olursa öküz gibi değil tabi ama içten içe böyle nasıl bir his anlatamıyorum ama beğeniyorum ama hiç kötü bir düşüncemde yok beğeniyorum ve bitiyor o kişiyi bulup araştırmıyorum ya da ne biliyim takımtı yapmıyorum beğenip geçiyorum normal bişey ama bu ara bir arttı rüyama erkek girip duruyor anlamadım neden oluyor heyecan bitti demek biraz geniş bir düşünce her ilişkinin ilk en az dört ayı çok heyecanlı böyle nasıl diyim ne olacak ne bitecek demekle geçer şimdi herşey rayına oturdu hala sevgim azalmadı gözümü kırpmadan onun için canımı veririm sadece böyle başka erkekleri beğenip rüyama girince kendimi suçlu hissettim hesap açtım soru sprdum ya dayanamadım kimseyede anlatamıyorum zor bir durum cidden
Cevap sahibi+1 yılher neyse
+1 yılCinsel olarak mı arzuluyorsun başkalarını?
03 Yorumla- +1 yıl
Yok işte aman bide onla uğraşmıyım ahshhs sadece tip anlamadımki ya sevgilimide görseniz yakışıklı lan iyi misin dersiniz tani seviyorum onu canımıniçi o ama bu aralar noluyosa bazı erkeklere bakarken oha ya diyorum
- +1 yıl
Seninkisi beğenilme arzusu. Hepsini istemek
- +1 yıl
Galiba ya
+1 yılsen iflah olmazsın.
03 Yorumla- +1 yıl
Niye öyle diyosun
- +1 yıl
yanlış yoldasın sevgilin aynı şeyi yapınca hislerini merak ediyorum
- +1 yıl
Aldatcak değilim sadece gözüm kayıyor
aç gözlüsün
01 Yorumla- +1 yıl
Buda değişik bir bakış açısı aslında haklı olabilirsin
Evlenme sen onla :D
00 YorumlaHmm demek öyle.
03 Yorumla- +1 yıl
Öyle valla
- +1 yıl
Şu sebepten ayrılınırmı allasen
- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılAyril.
01 Yorumla- +1 yıl
Böyle bir sebepten ayrılınırmı ya tipe bakanda biri değilim ama bu aralar yakışıklı fizikli erkekler dikkatimi çekiyor nedense
+1 yılevlince öyle olur
02 Yorumla- +1 yıl
Ne evlisi küçüğüm daha ahhshs
- +1 yıl
hmm anladım
+1 yılucmussun abla
00 Yorumla
+1 yıldeğiştir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?