+1 yılÖhöhöm.
My baby face.
First of all, I want to say one thing.
Your Turkish incredible baby! How can you write right this? :D
O ne Türkce abi! Bak simdi bak cümleye bak; " 1 kez dahi ne aramamıs ne aramıs " :)) Lan böyle cümle mi olur? S.ctın bıraktın gramerin icine yani.
Ikincisi geliyor sıkı dur; " Keske daha önce mi bitirmem gerekiyordu sizce? "
Aaaaaahahaha. Lan bu ne yine? Yine gramerin icine ettin bıraktın, imzanı da b.klu harflerle caktın yani.
Tebrik ettim valla.
Hatırı sayılır derecede güzel cümle kuran, genc beyinli güzellerimizdensin sen de.
Soruna gelirsek;
Öhö öhö.
Simdi güzelim.. Iyi dinle beni.
Sevgiline kur yapıp "Hadi kapatıyorum, çav çav panpa" dersen herhalde bi` s.kim olmaz. Adam senin kızdıgını nerden anlayacak? Bildigin normal kapatma olmus o.
Ayrıca hala aramadıysa o dallamadan umudu kes sen..
Is yok onda.
Anladım ben.
Anlarım ben. ıı ıhh gercekten is yok.
La insan bir sevdicügünü arar, bir sorar yha. El insaf yha.
Hele de o kapatmadan sonra..
Dimi seker?
Bırak o dallamayı sen, gel bana. Kucagımda agla bi`tanem. Basını oksayayım senin.. Teselli edeyim seni. " Gecti artık, bak.. Ben varım yanında " diyeyim..
Oysh, kıyamam.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıltamam işte adam trip felan yapmıyor işi biliyor böyle yapınca sen kendine kuruntu yapacağını biliyo sende farkındasın heralde acayip zoruna gitmiş olay yani işin aslı adam son sözü söylemiş seni umursamıyorum gidersen git demiş
02 Yorumla
Soran+1 yılya insan bir özür diler çaba harcamaz mı ki sence
- +1 yıl
gözünde değerin olsa tabiki özürde diler hata yaptığını kabul eder senin için uğraşır ama zaten onun için değerin olsa aldatmaz ki
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılaldattıysa bu onun sorunu. aldatan insan kendisine bir şey ispat etmek istiyordur. ezikliğini yaralarını bu şekilde kapatacağını sanıyordur. seni aldatmış bir erkeğin hala seni aramasını beklemen biraz tuhaf sanki. ben senin yerinde olsam bana layık birini çoktan bulmuş idim.. işe yaramayanın evrilmesini beklemektense hazır evrilmiş olanını bulmak daha makul bana kalırsa
03 Yorumla
Soran+1 yılya ne biliyim insan da bir çaba olur diyorum ..ya face. de evli bir kadına ablacım diyor aşkım bitanem falan diyor konuşup durmuşlar baya..başka bir olaydan dolayı face şifresiini vermşdi açtım baktım kadınla herşeyim bitanemli konuşmalar olmuş ben varken hayatında ona fıstığım falan demiş ama ablam da diyor bu aldat ma değil mi ya da yüzü mü yok sence
Cevap sahibi+1 yılbence kendi lehine anlamlar çıkarmaya çalışma. biz kadınlar erkekleri kendimiz gibi düşünmeye meyilliyiz hep. yaptıkları hatalara anlamlar yükleyerek affedici oluyoruz. sonra ortada bırakılınca yazıklar olsun diye ğalaşıyoruz. bence realist olmakta fayda var. düşün bakalım aynısını sen başka bir erkeğe yapmış olsaydın o sana aynı anlayışı göserir miydi. kendini nelere layık gördüğüne dikkat etmek lazım. affedici olunacak yer var olunmayacak yer var. önce kendi kıymetini bilmeli insan
- +1 yıl
Ben hayatta aldatmam www.ayakkolesi.com
+1 yılaldatmışsa hayır bekleme ondan sevgi kalmamış
kısacası tatlım bırak gitsin dönerse senindir dönmezse sevmemiştir.16 Yorumla
Soran+1 yıltabi beklemiyorum ama ne bir çabası oldu ne başka bişey .. kavga ettik bittide demedik bişeyde 15 gündür hiç bişe y yok sessiz kalması ilginç onu anlamaya çalışıyorm o kadar
- +1 yıl
Bence sen bitir bu isi ne bilim mesaj falan at bitti falan de inan ki bu sekilde bekleyemzsin de ki su ana kadar arayip sormadin bunun mantikli bir aciklamasi olmaliydi. Ya o aciklamayi yaparsin ya da aciklamaya gerek kalmadan bu iliski biter. Belkide ara verdiginizi dusunuyordur
Soran+1 yılpeki sessiz kalsam ne olur sence onun ne yapmaya çalştğını anlamanın başka yolu yok mu
- +1 yıl
ses yok mesaj yok gördüğün yok anca kafa yorar ve çıkmazlara sürüklenirsin.. bir arkadaşını dedektif olarak kullansan nereye kadr.. fake hesap aç başkasının dilinde onla konuş desem nereye kdr.ya son noktayı koyun ya da bu ayrılık ilişkiniz için virgül olsun sadece. ama sakın bekleme sakın yaptım acı çektim. içime attım kendimi açmadım ve hep yanlış karar verdim ve gün geçtikçe o kadr neşeli olan ben yaşlandığımı hissettim ve ona içimi döküp ilişkimi kopardım, başka şeylere yöneldim ve düzeldim.
Soran+1 yılteşekkürler.. y a ne bilim aslında içimden hiç bişy demek gelmiyor o bana yazsa yine evet bitti ya da hayır diyecek durumlarda değlm ki ...bi de maşallah face.şifresi bile aynı hala ama hareket dkmnde 3 gündür adımı bile aratmamış tüm bu düşneceler kafammı allak bullak etti
- +1 yıl
asıl ben teşekkür ederim ama dediğim gibi bu bile kafanı allak bullak ediyorsa daha çooooook olacak bence sen başlat.. kötü bişi mi dedi işte gerçek yüzünü gösterdi demek ki.. ki inşallah öyle olmaz o kadr öfkeme karşı bana hiç kötü davranamamış gönlümüde almasını çok iyi biliyordu. sesi bile yetiyordu. ama ne konuştuk ne mesaj attık.. çünkü bir başkasını çoktan bulmuştu bile ve beni unutmuştu.. senden tek ricam bir bayanın daha bir erkeğe karşı yenilmesini istemiyorum benm hatama düşmeee
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı. malum yaz şlimdi sezon acıldı diskolar barlar denızler havuzlar karı kız kaynıyo yazın 2 3 ay dağıtır karı kızla kışında yapck bişi yok aklına sen gelrsn sana mesj atar ben aslnda senı sevıyomşm sen bnım ıcın önemlymşsn die sende aaa aşkm ben zaten blıyodm diyip kanarsn
13 Yorumla
+1 yıldaha öncemi bitirseydim falan düşünme bunları.
aldatan karakterini ortaya sergiler.
geç sana yakışan birinin karşına çıkmasını bekle.13 Yorumla
Soran+1 yıldoğru diyorsun ama insan bir çablar diyroum yan ne bilim
- +1 yıl
s*et.
bu kadar basit.
Soran+1 yılya face. de evli bir kadına ablacım diyor aşkım bitanem falan diyor konuşup durmuşlar baya..başka bir olaydan dolayı face şifresiini vermşdi açtım baktım kadınla herşeyim bitanemli konuşmalar olmuş ben varken hayatında ona fıstığım falan demiş ama ablam da diyor bu aldat ma değil mi ya da yüzü mü yok sence
+1 yılsakın kaale bile alma bu kadar karaktersizmiş ki bir açıklama yapma gereği bile duymamış mümkünse gördüğünde yüzüne tükür bunun dışında o yokmuş gibi davran gururun ayakta kalsın.
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılonunla olan ilişkinize bağlı. aranız gerçekten iyiydiyse ve sana yalan söylemeyeceğini biliyorsan ona güvenmediğin için trip atıyordur. ama öylesine ve soğuk biriyse boşver. aldatmış ve özür dilemeye bile değer görmemiş
02 Yorumla
Soran+1 yıltrip o zaman sıcaktı ama oyle bile olsa kim olsa benm gibi düşünürdü insan bşey yapmaz mıydı peki sence tripse armaz mı bnde aramazsam sonuç ne olur?
- +1 yıl
senin yapabileceğin bir şey yok bekle bence
ne tribi aldatmış işte kızım erkk değilmi işi düşünce ya da boş kaldıgında döner geri sana hiççç arayıp sorma her erkk döner kim olursa olsun defalarca yasadım boşuna uğrasma sevsede sevmesede döner illlaaa
01 Yorumla
Soran+1 yılneden dönüyorlar peki ya da uzun zaman sonra mı
+1 yılseni aldattı ve hala suçlu olduğu halde ondan telefon bekliyorsun ve bir umut taşıyorsun öylemi kızım seni sevse zaten aldatmazmış kullanmış bitmiş sendekide ne mide vayyy be
02 Yorumla
Soran+1 yılsuçlu diye mi yüzü yok sence bekleme değil ya bir çaba sı bile yok
- +1 yıl
bak güzelim her kimse ben senin yazımına göre yorum yapıyorum seni haketmiyor. bir düşün şimdiden bunu yapıyorsa evlenince ne haltlar yer bir bilsen aç gözünü aç.
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Aldatan bir insanın hala aramasını mı bekliyorsun?
Çocukta oh demiştir arayana kadar vur patlasın çal oynasın.11 Yorumla
Soran+1 yılyani diyosun umursamamak dimi
sevgilin seni aramamış ta sende teli kapatmışsın ... aldatıyo diyosun nasıl olay bu ... nerden bu fikre vardın sen ..? bide buna anket yapmışsın acaba neler oluyor diye ..
Senin aradığın cevap şu:
Acaba bu kadar saattir beni aramamışsa başka biri mi var ..?
Evet ihtimal.. haydi kal sağlıcakla10 Yorumla
+1 yılahahah bu kızlar ne kadar komik ya. telefonu suratına kapatmışsın. sonra bye bye demişsin. eee çocukta aldatmış. yani bakmış artık affedilmeyeceğini anlamış vazgeçmiş. şimdi de ya eğleniyordur ya da eğleniyordur.
08 Yorumla
Soran+1 yılhayır aldattı .. ondan sonra aradım konuştum ..yüzüne kakpamadım kapatıyorum dedim tamm dedi ve dünden beri tel. kapalıydı adam bir ke zbile aramamış var mıböyl ebişey ya
- +1 yıl
yahu aldatmış seni. sevgini göm içine belki amacı da sen merak edip ara diye böyle yapıyor. salla yani. aldatmış düşünme artık onu bitti.
Soran+1 yılya bir çaba bile harcamıyo ama var mıboyle bişey face. de evli bir kadına ablacım diyor aşkım bitanem falan diyor konuşup durmuşlar baya..başka bir olaydan dolayı face şifresiini vermşdi açtım baktım kadınla herşeyim bitanemli konuşmalar olmuş ben varken hayatında ona fıstığım falan demiş ama ablam da diyor bu aldat ma değil mi ya da yüzü mü yok anlamadm ki
- +1 yıl
ahsjdfgashdg bu kızlar cidden komik. şahsen ben birine ablam diyorsam asla yazmıyorumdur demek.
Soran+1 yılaşkım bitanem herşeyim de diyorsan mı
- +1 yıl
aynen ablam demem hepsini siler.
Soran+1 yıl4-5 yaş var zaten topu topu evli 2 çocuklu bir kadına ne aşkım ı ya ne hayatımı kocasıylada gez normal mi bırak ya
- +1 yıl
hiçbir erkek yattığı kıza ablam demez.
Ne cevabı bekliyosun arkadasım ?
Bi anlık hataydı seni seviyorum affet demesini mi? Farz et ki dedi..
AFFEDECEKMİSİN?
Boş ver aramasın sormasın sende kendı onune bak..01 Yorumla
Soran+1 yıltabi ki doğru diyosun ama ne bilim sessiz kalması nı ne şekilde anlamam gerektiğini bulamadım daha
+1 yılALO teselli hattini ara yardimci olsunlar tabi ondan once ALO turkcenin icine ettim hattini ara odulunu versinler.
01 Yorumla
Soran+1 yıldalga mı geçi ysun ne şimdi
+1 yılbu senn ilişkin degil ki senn ilişkin olsaydı anket hazırlamazdın. ya daha önceden yasadın . ya baskasının ilşkisini yazıosun ya da soru sormak için sormuıssun
12 Yorumla
Soran+1 yılne alak a ben yaşadım
+1 yılİşte tribal bir hatunun ... olma sendromu.
Aramış, ağlak mesajlar atmış falan sanıyordun değil mi?
haha ve hatta nihahaha!07 Yorumla
Soran+1 yılya face. de evli bir kadına ablacım diyor aşkım bitanem falan diyor konuşup durmuşlar baya..başka bir olaydan dolayı face şifresiini vermşdi açtım baktım kadınla herşeyim bitanemli konuşmalar olmuş ben varken hayatında ona fıstığım falan demiş ama ablam da diyor bu aldat ma değil mi ya da yüzü mü yok sence
- +1 yıl
Şimdi o biraz da bu çocuğun bu yollara niye saptığı ile alakalı.
Neden böyle şeyler yapıyor? Senin bir yönlendirmen, hatan olamaz mı?
Bence suçu kendinde bulup derhal çocuktan özür dilemen gerekir.
Affedeceğini sanmıyorum ama...
Soran+1 yıly abırak Allah aşkına 2 yıldır bir kadınla konuşuyor ben sonrada girdim hayatınaa kadın evli ..kadına hayatım aşkım diyor aralarıdnda zaten 4-5 yaş var ne özürü ya..aşkım ne deemek ya gel gezelim ne dmeek insanları keriz sanmayın bu kadar bırak ya
- +1 yıl
Hayır hayır öyle düşünme bak.
İnsanlar alışkanlıktan dolayı aşkım, canım diyebilir kızlarda arasında böyle konuşur bu demek değil ki ona aşık. Bence onu bir dinle o şimdi çok kırılmış böyle bir şey beklediğin için ve üzgün. Aramanı bekliyor. Bu kadar kolay bitirme bence arayıp özür dile.
Soran+1 yılpeki dedim onada sanada diyoru m kadına kocasının yanında da aşkım bitanem herşeyim diyormudur neyin alışkanlığı ya da kadın bunu mangala yokbörek yapmış davet ediyor ne yapıyo bunlar buluşunca anlamıyorum ki zaten kadın rahat bir tipim ne yanlışmıyım Allah aşkına ya
- +1 yıl
Bak sorun bu zaten. Sen neden niçin öyle dediğini bilmiyorsun aklınca tahminler yapıp ona yakıştırıyorsun. Ararsın konuşursun neyin nesidir öğrenirsin öyle bir şey yaparsın. Böyle kendi aklında zannedip şöyledir böyledir demeyle olmaz o işler.
Soran+1 yılhayır aradım konuştum diyor ki kocasıylada görüşüyorum ikisylede dedi.. bnde o yüzden dedim koacsının yanındada birbinize aşkım diyyormsuunuz diye bana dediki bir z oyle takılıyoruz onla falan dedi.. yani kaç yılllık dostum onlar falan yapıtı ya ne kadar samimi olursan ol sen samimi oldun birinin karısına aşkım dermisin ki lütfen dermisin ya kadının kocası ekli bile değil bunun face.,nde ..yanlışsam söyle lütüfen hem benbunları dedğimi için arayıp açılaması gerekmez miydi
+1 yıldaha önce bitirmeliymişsin.. eğer aldatmasaydı ya da seni seviyo olsaydı en azından aramayı geçtim mesaj atardı ..
07 Yorumla
- +1 yıl
seni sevmmemis demekki.. unutmalısın onu..
- +1 yıl
seni aldatmış bildiğin ne olursa olsun fıstığım falan dememeli.. sen bütün bunlara rağmen hala onunla konusmak istiyosun ya afedersin ama aptallık ediyosun..
Soran+1 yılhayır ama ne bilim bir çabası bile olmadı bu beni şaşırtıyor bu umrumda değilsin demek dimi onun bana davranışı
- +1 yıl
aynen öyle o yüzden unut gitsin onu..
- +1 yıl
Bide aramasınımı bekliyorsun siz kızlar ne kadar ilginçsiniz böyle insanları seviyorsunuz sürekli affediyorsunuz seven adamı sevmiyorsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yıltabi ki beklemiyorum ama bir çaba bile harcaması yok adamın ya
sevse aldatmazdı yani sen de hala aramasını mı bekliyorsun? Yapma bunu kardeşim, kendine gel .s
12 Yorumla
Soran+1 yılya ne biliyim insan bir çaba sarfetemez mi sence
+1 yılSizi nasıl aldatabilir hanımefendi izin vermeyin böyle şeylere. size saygı duysun :)
11 Yorumla
Soran+1 yılya ne biliyim insan bir çaba sarfeder ya
- Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı.
+1 yılkardeşim zaten aldatmş bn aldattm özr dilerim dese sen yine bşyler dcksin onn morali bozlck ya kendi tatlı canını sıkmamak içn yapıyodr.. takma...
00 Yorumla aldatmıs adamdan hala mesaj bekleyen sensın kım suclu acaba ?
03 Yorumla- +1 yıl
Soran+1 yılmesaj beklemiyorum ama bir özür ya da açıklama mesajı olması gerekmez miydi ya çaba yani
Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı. benim telefon kapalıyken biri aradığında haber gelmiyo ya .turkcellim.artık paraylamış o haber.ve aldattığına emin misin
016 Yorumla
Soran+1 yıl2 senedir konuşuyorlar aralarında 4-5 yaş var
Soran+1 yıly a kadın taş gibi ama
Soran+1 yılbitanem herşeyim aşkımlar olmuş.. bir de gezmeye götiriyim falan demiş bu .. ağvaya igdelim falan yapmışlar..kadın gel sana yemek mangal pişiriyimler falan yok gündüzden gel falan demiş daha çok güleriz konuşuruz lar falan yapmış
Soran+1 yılyani aldatmaya giriyor dimi bazılar değil yazmış sayfada da
Soran+1 yılevet sordum dedi ki kocasıylada tanışığız falan ..ama kocası face.inde ekli bile değil .,ayrıca o kdar gezmelere gidelim derken ya da 2011 den beri okudğum konuşmalarında 1 kez dahi kocasından bahsetmemişler..dedim ki ona peki kocasının yanında da aşkım mı diyrosunuz abla mı diyorsunuz dedim..işte 12 yıldan beri tanışıyoruz falan yaptı blmiyorum kafam çorba gibi
Soran+1 yıloyle de diyor ama ne tanıştırsa inanmal ı mıyım yani
- +1 yıl
+1 yılAldattigina eminnisin agir suclama bu ? Aldattiysa aramamisi daha iyi bosver..
02 Yorumla
- +1 yıl
Bunu yapanin cok yüzü var...birak ne hali varsa görsun.
Seni aldattığı kesin ise eni sevmediği de kesindir zira seven insan aldatmaz! Boşuna onu sevip kendini küçük düşürme derim. İstiyorsa o koşsun peşinden.
01 Yorumla
Soran+1 yılişin ilginç yani 1 kez dahi aramamış olması çaba hiç yok
- Aşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılarkadaşlar yuva yıkmayalım aksdjasd
sana öyle gelmiştir yaaaaaa10 Yorumla
+1 yıl'Aldattı aramıyor.'
Bitirmem gerekiyor mu diye soruyorsun.
Ne zamandır beynin yerine böbreğini kullanıyorsun sayın soran..02 Yorumla- +1 yıl
Soran+1 yılhayır bitirmem gerekir mi değil zaten onu silen benim ama bir açıklama için ya da herneyse onun için bile dönmedi çaba göörür insan bir yok
+1 yılHerşey olmasada insan ilişkileri yaşayarak öğreniliyo.Yüzü yok aramaya ya da iplemiyo...Boşver kendi kaybeder
01 Yorumla
Soran+1 yılya ne biliyim insan bir çaba sarfeder ya
o çocuğu at çöpe gitsin seni sallamıyor çünkü arasa bile affedecek miydin aldatmasını?
02 Yorumla
Soran+1 yılinsan bir çaba sarfeder diyorum ama hiç mi bişey yokmuş bunda ya
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAraması neyi değişterecek?Aldatılmışsın geri dönme bu aldatılmayı sen nasıl anladın ?Yoksabildiğin halde devam mı ettin başta
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbence doktora gitmelisin
Soran+1 yılneden doktora gitmeliyim ki anlamadm en azında çabası var mı onu görürdüm sadee bu
+1 yılİkna olmamak için aranılmayı bekledigini sanmasından aramıyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani açman mümkünmü
- +1 yıl
Sen onu ara, o seni araması biraz zor, tabi intikam istiyorsan başka, niyet ;suçluyu cezalandırıp islah etmek ve sürece devam etmekmi? dürüst cevap verirsen cevaplarda dürüst olur.
Soran+1 yılniye zor yüzü yok diye mi? yani bir çabasını görmek isterdim ya
- +1 yıl
En başta yazdığım gibi klna olmayacağını bildiginden aramıyor, sen ara ve suçunu affettirmek için çabala de, ama cezanada razı olucaksınıda söyle,
barışmakmı istiyormusun, intikammı istiyorsun amaçın ne acıkca yaz
seven erkek aldatmaz ki özleseydi aklına gelseydin arardı demek ki aklına gelmiyorsun ve seni artık takmıyo
04 Yorumla
Soran+1 yılya face. de evli bir kadına ablacım diyor aşkım bitanem falan diyor konuşup durmuşlar baya..başka bir olaydan dolayı face şifresiini vermşdi açtım baktım kadınla herşeyim bitanemli konuşmalar olmuş ben varken hayatında ona fıstığım falan demiş ama ablam da diyor bu aldat ma değil mi ya da yüzü mü yok diyorum işte
Soran+1 yıl5-6yaş falan yabu aldatma değl mi Allah aşkına ya:d
- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılhem aldatmış hem aramıyorsa seni zaten sevmiyodur çoktan bitirmiş sen neyin tribindesin?
00 Yorumla anam adam aldatmış bir de sen telefon mu bekliyon?
117 Yorumla
Soran+1 yılhayır ama insan bir şey demesi gerek mez mi özür falan hiç bişey yok
Soran+1 yılya aldatması ortaya çıktı yüüzüne vurdum bir kez bile ya bir çaba göstermedi ben bunu anlamıyorum sessizce kaldı.. resmen gidersen git demeye getirdi dimi belkide yüzü yok ..sen ce ne?ben sadece bunu merak ediyorum
- +1 yıl
bence aramicakda bak canım benim ortamımda daha çok erkekler var ve biliyorum huylarını davranışlarını tavırlarını erkekler aramaz erkekler aldatır çünkü aldattığı kişi de bir eksiklik vardır kendi açısından erkekler doyumsuzdur hele de bu dönemler de seni bıraktı fakat sen bir karşılık vemezsen arkadaş ortamında ona noldu diye sordukları zaman amaaaan onunla çıkarken başkasıyla çıktım salak beni aramış beni aldattı diye konuşuyor benimle der alay konusu olursun benden tavsiye istermisin?
Soran+1 yılevet isterim teşkkkrler
- +1 yıl
onun arkadaşlarıyla sakın çıkma 2 deniz bir araya gelse bile sakın çünkü arkadaş ortamlarında arkadaşlarına benden ayrıldı aklı sıra benden intikam alacak arkadaşımla çıkıyor yüzsüz bu kadar düşük gibi kelimeler kullanırlar.sana tavsiyem kendini güzelleştir güzel fotolar çekil famelerle arkadaş ol facebook un vardır heral de işte yaz geldi elbiselerle fotoğraflar çekil yani biraz değiş :) sonra da onun arkadaşlarını faceden ekle o fecende de eklidir heralde sora ona mesaj at altına da mesajın toplu
Soran+1 yılben onu face.ten çıkarmıştım ama bu koymaz mı ki ona
- +1 yıl
koyacak ve sana tekrar teklif edecek burada ki amaç sana tekrar dönmesi ve o sana tekrar dönünce sen onu aldatacan ve onun haberdar olmasını sağlican bir şekilde ama sen onun bilmediği ayağına yatacan bu sefer o sana dicek ben seni aldattım diye sen beni aldatıyorsun sende ne alaka be dicen ve bu ona bayağı bir yeter sen sadece bir popüler olmaya bak :)
Soran+1 yılengelliyimi mi bir de sence tek çıkardım arkdaşlktan o kadar
Soran+1 yılfame derken?
- +1 yıl
hımm bilmiyorsun şey fame yani feym diye okunur bunlar facede ünlü olanlar takipçi sayısı fazladır arkadaşları fazladır yani onun için deli olurlar diyim benim facemde eklilerdi hep ama facem oru*bu çocuğunun biri çaldı neyse onlar gibi biraz tanın diyorum insanlar seni içi deliye döndüğü zaman seni aldatan kişi ne olduğunu şaşırır sana önerebilir miyim? bir kaç tane yazmak isterim iznin olursa tabi
Soran+1 yıltabi
- +1 yıl
1 umara bu seni beğenirse tamamdır dikkat et piçtir sinirlenme ve her istediğini yapma bir çok fesaı var hangisi orjial ve sıkça giriyor bilmiyorum elimi altıda face yok bulurdum o zaman neyse adı:ÇAĞTAY KSPUKAYA
2.MUAZ ELNAZİK
3-çocuk piç 1.de dediğim gibi tekrar yazmaya gerek yok adı:EMİRHAN GÜRBÜZ
4-(Kız)MERVE DORA o da kendini beğenmiştir ama olsun
5-AYÇA AYDIN öyle çok duyulan değil ama yine de kızın fotolarına bak
6-bak bu uğruna öleceğim bir kişi ve ismini sana veriyorum tamam mı ?
abi seni gram umursasa zaten aldatmazdı asıl sen neyin tribindesin?:D
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılaldatmış zaten seni kaybetmeyi göze alarak bunu yapmış sen niye hala özür mesajı bekliyosun ki
04 Yorumla
Soran+1 yılbilmem bir kere bile ayrılmayalım falan yapmadı ilginç konuşurken dostum o dedi aldattığı kişi için
- +1 yıl
ayrılmayalım falan diyince seni kaybetmeyi göze almamış mı oluyor hakkaten alemsin. aldattığına göre seni kaybetmeyi göze almış işte sana değer vermiyor sen hala neyin derdindesin. heralde sana aldattım demicek dostum dicek veya da başka şeyler diyip seni kandırıcak görüyorum ki sende kanmaya dünden hazırsın
- +1 yıl
ortada seni aldattığı gerçeği varsa eğer senin hala bundan bir ışık beklemen çok büyük bir hata onu silmen ve ondan bişey beklememen gerekiyor. sana ayrılmayalım dese ne değişicek gidip af mı ediceksin ? sanırım affetmek için sebep arıyosun
Soran+1 yılışık değil tabiki beklediğiğm bir kaybetmeme çabası isterdim bu
tam bir pislikmis benzer durym basima gelmisti bosver girtsin salagi
02 Yorumla
Soran+1 yılhiç dönmedi mi oda
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tribi sen atmışssın ama yememiş ,en başta direk ayrılarak koyacaktın postayı
01 Yorumla
Soran+1 yılne tiribi kapattım dedim ama bitti kelimesini kullnamasam bile bitti yani illa dmem mi lazım
bizımla değilsınnnn zaten aldatmış daha ne bekliyosun yahu
14 Yorumla
Soran+1 yılyada kendini haklı olduğuna inanmam için tripe bağlıyor
+1 yılzaten aldatmış daha arasa mesaj atsa ne değişcek aldatıldığın gerçeği değişmicekki
02 Yorumla
Soran+1 yıltabi ki hayır da i çaba bil eyok yani adamda
- +1 yıl
+1 yıldeğmezmis ya bosver ondan daha iyilerine laiksin bence böyle bişey yaptıysa s. et
05 Yorumla
Soran+1 yılya insan bir der bir çaba harcar demek ki hiç bişey kalmamış adamda
- +1 yıl
sevgi kalmamıs sana karsı saygısıda kalmamıs kalmamıssa herseyı yapar
- +1 yıl
güncelleme daha sunu ya daha ne ustelıyosun cocuk senı sılmıs allah allah
Soran+1 yılya soru sormuşlar çoğunluk toplu cevap attım olan bu
- +1 yıl
peki
hem aldatıyor hem aramasını bekliyorsun :) böyle bir kız bir ben bulamadım heralde :)
00 Yorumla
+1 yılSeni sevmemiş normal biri gibi bakmış sana takma kafana salla gitsin onu
10 YorumlaBitirmen gerekti. Hala öyle birinden aramasını bekliyorsun?
Hayret!01 Yorumla
Soran+1 yıltamam ama bir çaba bile harcamadı adam ya
+1 yılarasa açacak mıydın kendini affettirmeye çalışsa affedecek miydin?
02 Yorumla
Soran+1 yılama bir çabada görmedim görmedm yani
- +1 yıl
alınma ama seni takmıyor bence . ayrılmak için bahane çok .
00 Yorumlaçokta umrunda değilmişsin olsanda olur olmasanda olurmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsekse ihtiyacı vardı işini halletti sonra arar seni.
00 Yorumla
+1 yılanahtarlıkdan sevgılı bulrsnz olcağı bu beter olun valla :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. F- Umurunda bile değilsin...
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılsevse niye aldatsın a güzel kız
02 Yorumla
Soran+1 yıltabi ki oyle ama insan bir çaba sarfetmez miydi
- +1 yıl
sevmdiği biri için neden çaba sarf etsin ki?
seni aldattıysa hala daha sevgilin sayılır mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılya ne biliyim insan bir çaba sarfeder ya yüzümü yok acaba da diyorum
+1 yılNe yani aramasını mı bekliyordun.!?
02 Yorumla
- +1 yıl
Onun için değerli değilsen aramaz bu kadar basit.İnsanlar kaybetmekten korktuğu şeyler için uğraşır kaybetmeyi göze alanlar için değil.
seven insanin gozu disarda olmaz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı. Sen onun yerinde olsan o yüzle arar mıydın?
16 Yorumla
Soran+1 yılortaya çıktığından utanıyor mudur yani yoksa umursamamak mı ?
Soran+1 yılbir özür ya da açıklama mesajı olması gerekmez miydi ama
Soran+1 yılama haksız yere suçlanıyosam atardım eğer gerçekten aldattıysam atmazdı m bu damı oyledir ki
+1 yılkapatmışın zaten niye arasın ki kapalı telefonu
01 Yorumla
Soran+1 yılaçık tel.aramayan insan kapalı olduğunu nerden bilecek kapalıyken aranıncca mesaj geliyor bana ayrıca
+1 yılNe yüzle arasın ki...
03 Yorumla
Soran+1 yılyüzü yktur dimi
- +1 yıl
- +1 yıl
Tabii ki.
+1 yılAramaya korkuyor da olabilir
018 Yorumla
Soran+1 yılne gibi
- +1 yıl
Arasa ne demesini bekliyorsun "aşkım yanlış anladın her şeyi açıklayabilirim" demesini mi
Soran+1 yılne bilim bir çaba olması gerek me zmi yani suçlu diye yüzümü yok sence
- +1 yıl
Yani :D
Soran+1 yılya face. de evli bir kadına ablacım diyor aşkım bitanem falan diyor konuşup durmuşlar baya..başka bir olaydan dolayı face şifresiini vermşdi açtım baktım kadınla herşeyim bitanemli konuşmalar olmuş ben varken hayatında ona fıstığım falan demiş ama ablam da diyor bu aldat ma değil mi ya da yüzü mü yok diyorum işte
- +1 yıl
Mesele bu mu yani bende bir sey sandim ben onu hep yapıyorum :D Kuzeni filandır ya da bir tanıdığıdır öyle olmasa abla ile aşkımı bir arada kullanmaz :D
Soran+1 yılhayır kuzeni falan değil bir tanıdığı.. ya 2011 den beri konuşuyorlar herşeyim aşkımda diyor ablamda diyor zaten 4-5 yaş var aralarında bu normal mi yapma
- +1 yıl
Normal be normal
Soran+1 yılya kadın taş gibiyse peki
- +1 yıl
normalin neresini anlamadin :D
Soran+1 yılilişki olması mı normal olmaması mı:)
- +1 yıl
ya öyle konuşması ikisinin samimi olduğunu gösterir 3 tane unsur var aralarında birşey olmadığının 1 kadın yaşça büyük 2 ona abla diyor 3 kadın evli.
Eğer ki aşkım filan diyorsa ona araları kardeş gibi çok yakındır ondan dolayı başka sebebi olamaz yani seni aldatmıyor
Soran+1 yılgel seni gezdireyimler .. seni alayım gideyim kadın diyor gündüzden gel falan..sana şunu yapayım bun yapayı m haftasonu ağvaya gidelim ler madem adam evli hani kocasının adı nerde.. ayrıca madem suçsuz niye dünden beri bir mesaj dahi yok bn yapsam kabul edermiydi bir erkek
- +1 yıl
Sen o çocuğu sevmiyorsun sevsen araştırmadan etmeden tepki göstermezdin
Soran+1 yıl2 yıllık konuşmalarıydı okuduğum hemen tepki vermedim tabi ki 2011 den beri böyl ekonuşuyorlar ..bir de sevgilimle konuştum biz oyle takılıyoruz dedi nasıl falan dedim eskiden beri tandık falan yaptı onlada konuştum 2 yıllık bir araştırma yetmez mi ki
- +1 yıl
Off senden sakınsa mesajları silerdi senden saklamadığına göre önemli bir durum değil
Soran+1 yılmesajları silmş ama kadına bir selam vermiş geçen bütün geçmiş tekrar geldi bunu biliyomuydun
- +1 yıl
Öyle bişey olamaz o silmemiştir o anda sen açamamışsındır
+1 yılAldattıysa niye arasın ya da ciddi düşünmüyodur
05 Yorumla
Soran+1 yılya insan bir der yanlış anlaşma falan bu ne ya insan bir çaba harcar demek ki hiç bişey kalmamış adamda
- +1 yıl
Afedersin ama kaç yıllık ya da aylık sevgilisiniz ?_
Soran+1 yıl6-7 ay d
- +1 yıl
hmm normalden fazla yani böyle bişey yapmaması lazımdı kafasında nasıl ilginç bir şey var anlamadım
+1 yılhala düşünüyor musun bunları?
02 Yorumla
Soran+1 yılya ne biliyim insan bir çaba sarfeder diyorum hiç mi bişey yokmuş bunda ya
- +1 yıl
unut ve boşver.
aramak için yüz bulamıyor şerefsiz
02 Yorumla
+1 yılAldatmış ya nasıl arasın :D
010 Yorumla
Soran+1 yılortaya çıktığından utanıyormduur yani
- +1 yıl
utanıyorda , ama çekinme falan değil , insanlığından utanıyordur :D geçtiği yolu değiştirir bu daha :D sana görünmez ki artık :D
Soran+1 yılya n ebilim diyorum kabul etmesem bile özür diler falan onu damı yapamaz dı
- +1 yıl
aldatmanın özürü mü olur :) yani sende affedecek misin ?
Soran+1 yılaffedicem değil ama çabada göstermemesi direk kabul etmesi anlmı ya insan der sevgimi için çaba en azından önceden sevgisi varmış derdim
- +1 yıl
demek ki küçük bir aldatma değildir bu :)
Soran+1 yılnasıl küçük bir aldatma değil anlmadım
- +1 yıl
yani ona karşı sadece cinsel duygular beslemiyor.Anlatabildimmi ?
Soran+1 yılyani seviyor onu diyorsun o zamn madem onu o kadar seviyor onla konuşurken bnle niye konuşuyo ki
- +1 yıl
fazla mal göz çıkarmaz düşüncesi :)
Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. sevse aldatmazdı
02 Yorumla
Soran+1 yıltabi ki ama ya ne biliyim insan bir çaba sarfeder ya
- Devamını Gör (24)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem