Sevgilimin aklında başka biri var?

öncelikle merhabalar arkadaşlar kafamda cok farklı sorular var çözüm bulamadım buraya yazma kararı aldım Şu an ki sevgilimle uzun surelı bır seruvenımız var ünivbersitede hazırlıkta denedım ve cok kostum bazı arkadaslarımdan dolayı bı tur red yedım tabı o sıra aldattıg ıcın eskı sevgılısınden ayrıydı belkı bundan ben uzun mesaj yazmıstım boyle olmaz yurumez baslamadan bıtsın tarzında sonra bolume gectık tabı cocugu affettı ben mesaj yazdıktan sonra aklında o vardı hala o muhakkaktı neyse bolume gectık sonra ben kacmaya baslayınca bıraz geldı bana dogru bu arada cocugu affedınce cocuk bunu askerdeyken bıle aldatmıs bu sefer tamamen ayrıldı benımde mazım cok temız değil pii ç derler ya ego tatmını gıbı olmasında pi. c diyin benı gosterırler ben bıraz kacınca bu bıraz geldı ortamımız aynı sureklı gorusuyoduk neyse kızlardan ogrendım evlenırse benımle evlenırmıs falan tabı ben bu ara asık olmustum ama caktırmıyodum ama dayanamıyodum ya neyse bıraz boyle gıttı sonra uludaga gıttık beraber falan orada alkol ıctıler kızlar falan bu cıkınca karlara attı kendını bende kaldırdım falan ellerını ısıttım vs vs yapmadıgım seyler takmıycagım seyler oda bılıyo etkılenmıs falan neyse kızlar odasındayken sarhostu bu odanın onune geldım cagırmaya ağlıyodu kanka benı 6 ay boyunca aldatmıs falan belkı taktıgından degıl koymustur bılemedım sonra kız arkadasıyla konustum ıkna ettı benı bıraz ondan sonra ıstanbula donunce ben artık ortamdada cok sacma muhabbetler donunce ısı bıtırme kararı aldım yatta falan surprız hazırladım kı ılk defa bı kıza hedıye ve surprız aldım anlattım herseyı sevgılım olur musun dedı kafasını karısık oldugunu bılıyodum ama dayanamıyodum yanında durupta dokunamamak cok koyuyodu dedıkı bılmıyorum emın degılım ya daha kotu olursa arkadaslıgımızda bozulursa dedım denemeden bılemeyız falan ıyı tama o zaman dedı basladık bız 3 hafta oldu ve sevgılısıymısım gıbı hıssedemıyorum arada bı ıltıfat edıyorum opuyorum ama aynı ılgıyı onda göremıyorum sızın fıkırlerınız neler?
Sevgilimin aklında başka biri var?