Sevgilim var aklıma başkası geliyor?

Arkadaşlar 5 yıllık ilişkim var bir iki seneye evlenmeyi düşünüyoruz iyi anlaşıyoruz seviyoruz birbirimizi çok şükür şöyle bir sorunum var neden ve nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde benim ilişkimden çok zaman önce bir okul gezisiyle gittiğim başka şehirdeki lunaparkta bir çocuk benden hoşlanıp beni bulmuştu konuşmuştuk bir süre sevgili olmadık ama bana ilk görüşte aşık olduğunu onu kabul etmediğim için benim sevgilimin kim olacağını çok meran ettiğini falan söylüyordu hatta arkadaş olduk sevgilisiyle falan grubumuz vardı her neyse bir süre sonra bitti konuşmalar falan bu çocuk beni ilişkimin bir veya ikinci yılında aradı askerdeyken sevgilim var ama dedim kapadım bir daha arayınca sevgilime söyledim o konuştu neyse bu aralar sürekli aklıma geliyor İnstagram profiline bakıyorum çıkıyor aklımdan bir birkaç ay sonra yine geliyor neden yani neden çocuğu o zaman da sevmedim hoşlanmadım sadece beni beğenmesi hoşuma gidiyordu benim aklıma tek gelen şey erkek arkadasım yoğun çalışıyor fazla konuşamıyor görüşemiyoruz haliyle ilgisiz kalıyorum bundan dolayı mı sizce? (Çocuk başka şehirde sadece bir kere lunaparkta gördüm daha 16 yaşındayken şu an 22 yaşındayım)
Sevgilim var aklıma başkası geliyor?