Bazı insanlar çok şanslı çünkü çok çekici. Ama onların da gönlü var, onlarda en nihayetinde senin benim gibi insanlara aşık oluyorlar. Diyelim denk geldi de güzel/yakışıklı bir sevgiliniz oldu. Yanında kendinizi nasıl hissederdiniz? Gerçekçi olun :)
Kalemle çizilmiş gibi muntazam bir sevgiliniz olsa, yanında kendinizi nasıl hissederdiniz?
Yalnız çekicilikle güzellik arasında bir bağlantı kuramadım karizmatik adamda çekici olabilir ahım şahım bir güzelliği olmayan kadında burada ufak bir hata var :) çok çekici sevgililerim oldu biri eşim diğeri sevgilimdi ve ne hikmetse onların yanında ben daha çok dikkat çeken kişi oldum. Bir gün erkek arkadaşımla alışverişe çıktık market arabasıyla onun önünden aheste aheste gidiyorum ki market oldukça kalabalıktı güzel bir bayanın bana dikkatli bakışlarını sezdim sarışın, uzun boylu bir bayandı o sırada erkek arkadaşım arkamda göründü kız erkek arkadaşımın ismini söyledi gülerek öpüştüler 'Ne kadar güzel kadın ben de ona bakıyordum kim bu?' diye sordu erkek arkadaşım sevgilim deyince kız inanamadı ve elimi sıktı hemen meğerse eski erkek arkadaşımın bilmem kaç numaralı kuzeniymiş işin enteresan tarafı kuzeni hala arkadaşım erkek arkadaşımı ise şutladım :D :D
Eski ben olsaydım bu yakışıklı olma durumunu umursamazdım ama şu sıralar özgüven kırıklığı olduğu için hoşlandığım çocuğun yanına bile kendimi yakıştıramıyorum Sanırım bunalırdım ya ne bileyim elalem bir ton laf eder kesin morelimi bozmadan duramazdım. İyi hissetmiceğim kesin yani
Bir donem yasadim bunu ama asla belli etmedim cok guzel oldugunu agardan sattm kend mi hatta o daha kiskancti bana gore etrafimda fazla ca kiz arkadasm vardi gerci belki ondan di... ama asiri guzeldi gercekten de simartmamak lazim benim kanimca kaybetme korkusunu karsindaki insana hissettirirsen senle oyuncak gibi oynar... Sonuc dersen ayrildim basim belaya girdi... Hergun olay yasamaktansa bitirmek en dogrusuydu ve. Bitti asiri guzel insanlar dertleri malesef guzel olmuyor :))
Özgüveni yüksek ve başarısını kanıtlamış bir kişinin bu durumdan etkileneceğini düşünmüyorum. Sen kendini küçük gördüğün sürece karşı tarafta seni daima küçük görecektir. Yakışıklılık ya da güzellikle adam olunmaz. Güzel olup yüzüne bakılmaya değmeyecek karakterde insanlar da mevcut. Kendini bilen bir insan ile güzelde olsa keyifle vakit geçirilir.
Herkes eşit bana göre, kalemle çizilmiş gibi muazzam gibi lafları sevmem. Allah yarattı herkesi, biri diğerinden ''daha güzel'' değil. Siz insanların tabirleri öyle sadece. Bakışı farklıdır herkesin olaylara, hayata. Ben eşit görüyorum herkesi, o yüzden bu soru uymuyor bana, ama yazasım geldi.
Ya gercekten yanindan kimsenin bakmadan gecmedigi bir sevgilim var. Ben de cekici bir kadinim, dikkat cekiyorum. Yaninda ozguvenim dusmuyor. Ama gercekci olursak inanilmaz sinir krizlerine sebep oluyor, o bakislari gormek falan. bir sey de yapamiyosun. Ekstra kiskanc bir insan yapti beni bu durum.
Allah'a şükür, kendime güvenim var, bir şey gibi hissetmeme gerek yok yani."Kalemle çizilmiş gibi"olup olmadığı tartışılır ama gayet iyi bir sevgilim oldu zaten. Ondan daha çok dikkat çektiğimi ya da onun benden daha çok dikkat çektiğini de düşünmedim açıkçası. -Gecen bol olsun.-
Bence her insan muntazam yaratilmistir. sevgiyi sadece goruntuye odaklamak cok basitçe ve anlamsiz. ergenken bu hatayi bir kere yaptim ama husranla sonuclanmisti pismanligim beni bir insani kalbiyle sevmeye itti ve hic olmadigim kadar mutlu oldum. O kadar iyi insanlar varki vucudunda olan herhangi bir kusuru gormuyosn artik. demek istedigim cekici olan sey kalple alakali yuzuyle ya da vucuduyla değil nitekim bunlar hep gecici seyler.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Gerçekçi olalım o zaman dünyalar güzeli de olsan güzellik geçicidir. Önemli olan huyların, davranışların gibi şeylerdir bana göre sonuçta bir kadını güzel diye yanında gezdiriyorsan ki sırf güzel olduğu içinse ben orada bir yanlışlık var diye düşünürüm. Çünkü bir insan güzel ve ya yakışıklılık konusuna göre seçilmemelidir. Karaktersiz , adap üslup bilmeyen insan dünya güzeli olsa ne birde şu var kendini beğenmiş olmaları işte bu da ayrı bir sorun...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
öyle bir sevgilim olsa ayrılırım. çünkü ben okadar yakışıklı değilim illaki buna bakanlar asılanlar olacak benden çok daha iyileride olacak. malum kadınların kafa yapısıda belli benden iyisini bulduğu an çekip gideceği için o acıyı ben yaşayacağıma ayrılırım o sağ ben selamet.
Ya aşık olunca zaten yine muntazammış gibi geliyor ister dünya güzeli olayım ister en seksi manken.. yine de aşık olsam gözümde o kişiyi fazlasıyla büyüttüğüm için..
yani şimdi yazıyı bir yere bağlamaya üşendim ama anladınız ya..
çok güzel olmasina gerek yok. Hoşuma gidebilecek belli bir sınırı aştıktan sonra onemli olan ruh ikiziniz olup olmadığıdır. Ki zaten degilse fazla yürümez. Oyle anlatıldığı gibi aşk herseye kadir değil bir yerden sonra patlarsın
Benim yanımda öyle birisi var. onun etrafındaki her insan ona hayran neredeyse. hem yakışıklı hem zeki hem işinde ve hayatında başarılı. onun yanında kendimi şişko hissediyorum biraz :) ama bu aramızdaki ilişkiye engel değil ;)
Şimdi her kız kendince güzeldir Her insan kendince güzeldir.. .. ozaman ben size hangi kız güzeldir diyim bu kız güzeldir edepli terbiyeli nefsine düşmemiş tertemiz pırlanta kız kimse işde o kız güzeldir .
emin ol kezbanların havasından gecılmıyor guzel şık bır kadının egosu yoktur çünku erkekler kezbanlarla ugrasmaktan onları gormez gorende korkar yaklasmaya o yuzden kezbanlarla degıl kalıteyle beraber oluyorum
Öyle sevgilim olsun istemem.. sevgili olayına karşıyım.. eşim olsun Allah nasip ettiyse ama Brad Pitt olmasına gerek yok... vicdanlı efendi birisi olsun yeter 🙈😇
muntazam bir sevgili adayım var. yanında kendimi çok havalı hissediyorum. yan yana da çok yakisyoruz tüm gözler bizde yerim ben onun burnunu kulağını 😋
Dış görünüşe önem vermiyorum. Dalga geçer gibi yazmışım da cidden ilerisi gelmiyor sırf dış görünüşün. Az empati, laf dinleme, düzgün karakter falan falan
aaa adama bak temizlikçisini yemeğe çıkarmış gibi şeyler dedirtmemek için en başından bana has salaklıklarımdan yaparım. abi mabi falan der soğuturum kendimden. yine başlamadan bitti...
Çok güzel bayanların yanında mağara adamlarını ya da tam tersi çok yakışıklı adamların yanında yüzünden şirret akan kadınları gördüğüm için çok yatsımamak lazım
Insan ilk önce kendini sevmeli begenmeli derim. . Fakat öyle birinin gönülünün sende olması da insana kendisini daha da mutlu hissetirebilir. . işin gerçeği de budur...
Ben fazla seçiciyim ve bu yüzden çok güzel değilse beğenemiyorum zaten, içimden gelmiyor. Yanlarında da gayet normal hissettim bu arada, nasıl hissetmem gerekiyordu?
Senden daha iyi bir erkek düşünemiyorum sonuçta sen bir kızsın. Eskiden etrafımdaki insanlar da eski sevgilimi yüceltirdi , kızlar yolda ağzı açık bakardı ve bu benim egomu zedeliyodu ama şimdi sana baksam o eski erkek arkadaşımın senden iyi olduğunu söyleyemem çünkü sen gerçekten çok zarif bir kızsın.
Evet çoook etkiliyo biliyorum bu yuzden hep kendimi geliştirdim , fiziksel ve duygusal olarak. Özgüvenim üzerinde çok çalıştım ve kendimi sevmeyi öğrendiğimde bana artık farklı bakmaya başlamıştı. Bana hayran olmuştu. Ve bilirsin yakışıklı erkekler aptal olur, ben aptallığına dayanamayıp onu terk ettim.
Güzellik yakışıklılık aşk sevgi bunlar bir yerden sonra ölen düşünceler olduğu için ilk etapta bir öz güven patlaması olur ama sonrasında sıradanlaşır tabiki :)
Açık olmak gerekirse ben onu çok severim ama yakışklı olduyu için degil , bakımlı, iyi niyetli ciddi, hayattında hiç piiç olma gereksenimini hissetmemiş dürüst mert bir insan olursa :)
Doğru, ki zaten kötü kişi de yoktur. Karakter olarak vardır, o ayrı. Ama herkes iyidir, kimseyi ezmeyelim. En iyisi derken, diğerleri orta iyiymiş gibi oluyor da...
Ortaymış faln filan bu alınganlıkları bir tarafa çekip en iyisi demek istiyorum. Kimsenin alınganlığını düşünerek yaşayamam. Herkes kendini geliştirerek güçlü olmayı bilmeli.
ya tabiki kotu hissederim ama o bunun farkindaysa ve bana bununla ilgili konusma yaptiysa biraz da olsa iyi hissedebilirim sonucta onun nasil gordugu onemlidir
En İyi Cevaplar