AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
136Cevap
kesinlikle basit değilsin..
duygularını söyleyebilen insan güçlü insandır..
gerisi cinsiyetçi açıklamalar..
Bence basite düşman doğru olması ve düzgün insan olması ifade etmesinde onu kaliteli yapar basite kaçmasalar sıkıntı yok yani
Basitlik degilki bence cesaretli oldugunu gösterir kendine güveniyorsun bunda yanlis anliycak birsey yok :)
degil tam aksine cesur ve yüreklisin. asla da küçülmez hiçbir zaman.. en azından içinden kalmamış.. sen topu atmışsın bırak şimdi o düşünsün bunu :)) rahatlamışsın :)
basit değil de erkeğin gözünde her zaman el altında gibidir. öyle değil tabikii ama erkek her zaman ona hemen ulaşabileceğini sonuçta kendisine karşı zaafı olduğunu düşünür
Bence yuzde yuz dogru cunku kacan kovalanir gelen terslenir net yani:) bde bana gelen baskasinada gder dusuncesi var o yuzfen zor ve ulasilmaz olmak candir:)
Bu soru zaten yanlış ne yani neden basit olunsun
Duygularını hissettiklerini payylaşmak ne zaman dan beri basit oluyo
Hem bu her iki taraf için geçerli
Millet susmayın bence 😉
yok öyle bişey o kızlara düşünmeden sırtını yaslayıp güvenebilceğimi düşünüyorum ben
Bende düşüncelerimi söylüyorum
Basit durcaksam @sairentakoorr nun sorunu bu
Aşk olsun aşkım
Öyle bişey mi söyledim ben sana @umrumdisindaki
benım gozumde oyle duruma duşmez mınnak bu erkekten erkege degışır bence
bende seviyordum söyledim bunu defaalrcada valla utanmadan basit haysiyetsiz oldum ne biçin kızsn oldım ve bunu bana diyen esli erkek arkadaşım yapamadım onsuz işte olmuyor..
Şu fenomenlerin profil fotoğrafı kâbenin pembe örtülü hali gibi...
kadının reddedilmesi kulağa tuhaf geliyor
o yüzden kadının duygularını açması basitlik değil sadece tuhaf
bir de bunula övünür aptallar ben kimseye gitmedim herkes bana geldi felan diye
erkeklerin gözünde basit olursun ama adamlara gelince iş değişir
bilmiyorum bana daha duygularını söyleyen kadın olmadı hiç
Bakin bu dramdir
😂😂 çaresizlik de olabilir mi
Olabilir
Hayır tabii ki ben plotonik sevdim ama cesaret edemedim seni kutlarım
Yokta çok saygı duyar severiz net olanı. Oyuncular basit hep meryem ana kalöayı basaranşar
bence hicte basit duruma dusmez her konuda acik acik konusan kacmayan kadin adam gibi adamdir :)
Başlığa tamamıyla karşıyım yanlış olduğunu da biliyorum.
savunmasız kalıyorlar çünkü düşünsene karsindakinin bütün duygularını biliyorsun
Bencede basit kız değildir öyle algılanmamasi gerekir.
Basit duruma düşüren erkek duygusuz et yığını ise ondandır
Hayır basit değilsin tabiki
çünkü duygularımı ben de açtım ve olumsuz yanıt aldım pişman değilim. vazgeçmek için güç veriyor aksine 😄
Basit değilsin ama ataerkil toplumun kadınlara yüklediği saçma bir yük. Kim seviyorsa o söylesin.
Ne basiti hayranlıkla bakıyorum şimdiye kadar hayatima bir kisi girdi oda cesaretiyle girmişti
Yürü beee minnak aşkını itiraf etmekle basit olunmuyor malesef toplumu kafaya takan kim
kim demiş herkes aynı değil erkeklerde aynı şeye maruz kalabilir sırf erkeğim diyede bunu söylemiyorum kesinlikle ayrım yapmadım yapmam da
erkeğine göre değişir şahsen benim çok hoşuma gider
biz erkekler hep kaçanı kovaladığımız için adım atan kız basit geliyor ama böyle olmaması lazım yani ben seven kimse adım atmasından kaçmamasından yanayım sonra pişman olabilir insan
Ben gidip açılmıştım
Seni seviyorum demiştim sans ver deneyelim bir sure demistim dusunecem demişti
1 hafta bekletti
Ve reddetti
bir yerimin kenari 😒
kaçan kovalanır ilkesine ters düştüğü için maalesef.
Hayir gayette iyi yapmissin icin de kalacagina soyle gitsin 👏👏👏
Valla Benim Gözümde Hiçte Basit Değiller Aksine İyice Aşık Olurum
Erkekler bazı şeyleri basitlik görüyor aslında net olmak iyidir..
bence basit değildir cesaret tir seven sevdiğine sevdiğini soylemeli erkek ya da kız ayrımı yoktur.
sana söyleyen oldu mu, benim sevgilim bana zorla söyletmişti :)
yok be nerde bulamadım beni Candan seveni
Bulan da bunuyor zaten :)
hahaha ama erken oluyor bu bunama 😂😂 ona çözüm lazım 😊😊
Onun çözümü basit sevmeyeceksin :) sevilen taraf hep incitiyor, çok yaşamak için aşka hayır :D
neye göre aşk kime göre aşk zannettiğimiz aşk olmuyor alışkanlık olmuyor mu?
Alışkanlık olmuyor gözlerini hatırlayınca bile nemlenebiliyorsa yanakların bu aşktır ama bende bu üç kelimelik duygu enstantenesine inanacak takat kalmadı inanacaklara sabırlar Allah'tan.
Allah tan diledim bu kadar dilek aman aman o yarin yüzünü bir daha görem 😂
Kim kim kim :D söyle çöpçatanlık yapayım :D O Özgür seni özlemiş bir dost yazıp yollayayım :D
😂😂😂 sen bende tutuklu kaldım diyorum daha birşey demiyorum 😋😋😋
benim gözümde basit duruma düşmez tam tersi etkileyici bir durum söz konusu bence
Hemen bu yollu mu acaba dıyolar basıt oluyo.. sevenı sevmezler.. kacan kovalanıyor ıste
düşmez açıkçası benim çok hoşuma gider bir kadının çatır çatır her hissettiğini söylemesi
Bilmem belli onlarda bilincsiz yapiyordur hoslarina gitmiyor seven kadin.
Hayır hiçte basitlik değil. Bende söylerim duygularımı çekinmeden senin gibi. En iyisi bu zaten.
Ben öyle bir kadınla evlenirim ama hep imkansız olmuştur hayatımda öyle kadınlar
Ben o dengeyi tutturmak gerektgini dusunuyorum. ipi biraz karşıya ver biraz kendinde tut
Ilk adımı atabilirim. atmışlığımda var. bu bir basitlik göstergesi degildir.
Hayır basitlik değildir. Aksine kendi duygularına tercüman olabilmek herkesin yapabileceği bir şey değildir, güçlülük göstergesi geliyor bana.
yooo basit değilsin
çok cesursun
bunu ezik insanlar düşünür bende sevdiğimi söylerim hiç sıkıntı olmaz
kişiden kişiye farklılık gosterır bnım hosuma gider mesela neden basit durumuna dussun
Bilmiyorum saçmalık yani ama platonik yaşıyorum hep dırırı
yok ya esas yüceltendir o. egosunu sağa sola fırlatmış gelmiş. dha ne istiyelim
Bence haftada bir birine ilanı aşk eden reddedilmeye doymayan kız basit kizdir.. Yoksa gerçekten aşık olup sevip bunu cesurca söyleyen kız basit kız değildir cesur ozguvenli kizdir... diye düşünüyorum ben
Bu söylediğin erkekler içinde geçerli toplumun yargıları değiştiği gibi şimdi moda duygusuzluk.
Ne alaka basitlik oyle mi anlasiliyormus cesur kiz denir ona basit kiz denmez
Hayır duygularını sen en az soyemissin açıklama cesaretin olmuş
doğrusun
askta gurur olmaz seviyorsan diceksin saklayarak hic biyere gidilmez yoksa kaparlar🙍
Zor sever aslında kadın da erkekte açık sözlü olmak başka birşey ama
Ne basitliği, helal olsun sana. Kendini bastirmamis çataçat soylemissin içindekileri.
Bende anlamış değilim bı havalarda oluyorlar bı gariplesiyorlar
O sadece dar zihniyeti olan erkeklere ait. Erkekten gelmeyen cesaret kızdan geliyor daha ne olsun?
ben en son kendim açılmıştım kendimle de gurur duymuştum
Hayır tabi ki de
Benim kız arkadaşım da ilk adımı atmıştı
Ve sonuç basitlik değil biz olduk