Çoğu zaman erkekler bu kız bana bakmaz beni istemez düşüncesiyle ya da sevgiye aşka inanmadığını hayatında biri olduğunu ya da kızların kardeşim takılmasından oluyor.
Bunun başka nedeni ne olabilir?
Ah Kızlar Ah Adam gibi sevenleri sizi üzenlere üzdünüz :)
21 Nisan 2021 Çarşamba Saat 22.00
Erkeklerin, kadınlara duygularını ifade etmesi neden zordur?
Açıkçası benim bakış açım diğer kızlardan farklı. Tanıştığın kızla eğer bir şeyler planlıyorsan ve eğer onu tanımıyorsan ilk olarak sadece arkadaşça tanış ama seni arkadaş olarak görmesine izin verme. Onu iyice tanıdıktan sonra zaten ne tür cümlelerden hoşlandığını anlarsın ve yavaş yavaş onun hoşuna gidecek şeyler söyle. Bir süre sonra o kişi sana hislerini açacaktır. Eğer gecikirse ama utangaç biri değilse ümidini kesmeni öneririm.
birçok erkek gurur yapar çünkü aynaya baktığında gördüğüyle karşısındaki insanın gördüğü arasında fark vardır çoğu erkek kendisini tipsiz görür aslında öyle değildir birde gurur yaparlar erkeklik gururu böyle bir durumu hiç yaşamadım çoğu kez reddedildim ama bunu gurur yapıp hayata küsmedim triplere girmedim bi kızdan hoşlandığın zaman bunu içinde yaşayarak ızdırap çekmek bana çok saçma geliyor platonik aşkınla hayatını zehir ediyorsun gidip açılacaksın olmuyorsa olmuyor bu şekilde unutuyorsun kafanda soru işareti kalmıyor hevesin kalacağına emeğin kalsın diğer taraftan bizim türk kızları kadar kaprislisi azdır gidip hoşlanıyorum senden dediğin zaman sanki seni satın alıyor havalar tavırlar neler neler tabi kendini bilende var mutlaka içlerinde onların önünde saygıyla eğiliyorum bir insanın duygularına düşüncelerine saygı duyan olumlu düşünmese bile erkeği kırmadan tavrını ortaya koyan bayanlar var tabiiki
Çok az kadın kibarca reddetmesini biliyor olay burda başlıyor aslında. Sonra zamanla özgüvensizlik çekinme olarak teşhis koyarlar ve aynı kadınlar ne olacak cesur olun, özgüvenli olun derler. Bazı kadınlar insan gibi teşekkür etse herkes değil ama çoğu erkek zaten özgüvenli emin olun.
Erkekler Hareketleriyle değilse tavırlarıyla. Tavırlarıyla değilse sözleriyle. Sözleriyle değilse de bakışlarıyla ya da utangaçlığıyla süzme şekilde duygularını apaçık belli ediyor Okadar belli ediyorsunuz kii NET bizler tarafından anlaşılıyor Bizler veriyi alıyoruz eeh duruma göre de sinyal veriyoruz jsjs
genel düşüncemi söyleyim kadın ve erkeği de annesi yetişdirir ebeveynler olmasa o zaman etrafdakı diğer insanlar yetişdirir. Çocukken ne görüyorsak ne tepki alıyorsak öyle yetişiriz büyürüz onun için her şaxsiyet farklıdır. Ama genelde erkekleri yetişdirme şekli aynı ben özgüvensiz yetişdirilen çocukları özellikle erkekleri onları yetişdirenlerde suç görüyorum. İşte sen öylesin sen bunu doğru yapmadın böyle tarzlarda daha çocukken karşılaşıyoruz yanlış!
Çünkü zamanında yanlış insana denk gelmiştir. Yaralanmıştır ve aynı şeyi yaşamak istemiyordur. Bir zaman sonra her kadın aynıdır düşüncesi oluşur kafalarında. Bu şekilde gözlerinin önündeki gerçeği de kaçırırlar. Yapmayın, her ne olursa olsun her zaman sevgiye ve cesarete açık olun
Kişiyi nasıl bilirsin?*Kendim gibi ata sözü işte bu şekilde ortaya çıkıyor..Çünkü kişi kendini önemsiz yüzüne bakılmaz görüyor kadının da öyle gördüğünü sanıyor.. Bu da bir nevi çekingenlik ve korku yaratıyor..
zor değildir aslında duygularını ifade etmek isteyen eder ancak duygularını ifade ettiği halde sürekli yaralanan insanlar vardır ki işte onlar bu kesimi oluşturur sadece erkekler için değil kadınlar için de geçerli olabiliyor bu
Malesef yaşadığımız coğrafyada kadınlar kendini o kadar baskı altında ve huzursuz hissediyor ki onlara yaklaşmak iyi niyetli bile olsa onlar üzerinde kuşku uyandırıyor. Haksız sayılmazlar aslında fakat onların bu durumunu bilen anlayan iyi niyetli erkeklerde de aynı durum bir baskı oluşturuyor bu sefer acaba ne düşünür ne tepki verir veya bir pot kırarmıyım düşünceleri erkeğin beynini istila ediyor. Bu da ilişkilere başlamak iletişim kurmak adına büyük bir engel oluyor ne yazık ki.
Utanıyorlar belki bir tepkiyle karşılaşırım korkusuyla
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben hep söyledim hiç içime atmadim. Ama bazisi için keşke söylemeseydim dedim. Çünkü karşi taraftaki bazilari bunu kaldiramiyor. Utanıyor bunun sonucunda kırıcı davranarak güçlü görünmeye çalişiyor.
O zaman bu kadar ciddiye aldığım için kusura bakmayın. Artık kızların erkekleri genellemesinden ve erkeklerinde kızları genellemesinden bıktığım için eğer sert bir tavır edindiysem sizr karşı kusura bakmayın.
Travmanızı anlıyorum hiçbir şey böyle gruplandırılamaz, herkes kendi şartlarında ve çerçevesinde değerlendirilmeli minik bir serzenişte bulunmuştum sadece. Bu arada sorun yok :)