Neden bir kızın ilki olmak sizi bu kadar korkutuyor? Ne gibi bir fark var da kaçıyor sunuz? Ne bakımdan zorluk çekeceğinizi düşünüyor sunuz? Not: Bir sürü soru sordum biliyorum ama merak ediyorum. Neden bu kaçmalar? Bilmek istiyorum bende.
Erkekler neden hiç sevgilisi olmamış kızla flört etmekten korkuyorlar?
Daha önce sevgilisi olmuş kızı basit görüyorlar. Çıksalar bile kolay elde edilebilir görüp her türlü muameleyi yapabiliyorlar. Birinin ilki olmak da bence bu sebepten ürkütücü olabilir, daha önce kapılarını kimseye açmamış kız zordur, zorlar. Ulaşması zordur, ulaştıktan sonra ikna etmesi zordur, ikna ettikten sonra ilişkinin ciddiyetini belirlemek zorlaşır. Rahatça kapısını açıp giremez, girdikleri kapıyı rahatça çarpıp çıkamazlar. Kendine güvensizlikten oluyor bence, bir kızın ilk hayallerini süsleyip de ilk hayal kırıklığını yaşatmak zor geliyor olabilir.
Nedeni sadece zorluktur. İlişki yaşamamış insan duvarları kalın zor olan ve kendini değiştirmek istemediği için yalnız kalmayı tercih etmiş kişilerdir genelde. Bu da karşı tarafta zorluk hissiyatını yaşayacağının belirtilerini gün yüzüne çıkartır. Doğal olarak zorluğu tercih etmeyecek insanlar bundan kaçmaya yönelecektir. Bilinç dışı yapılan bir harekettir genellikle.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Vaybe minnak sen 4 xper din ben yeni girmiştim siteye şimdi fenomen olmuşsun nabıyon kız KS ile mi yatıp kalkıyon :)))
Oyle bir kizdan kacan erkeklerin niyetleri ciddi degildir , bel alti ve kisa, vadeli dusunen erkeklerdir.. akli basinda ve ciddi dusunen bir erkek oyle bir kiza sıkıca sarilir.
istemiyolar cunki onlarin duygularini kirletmek istemiyolar. temiz kiz oldugunu dusundukleri icin hic sevgili edinmemis kizlari evlenilcek kiz olarak gorurrler. o bakimdan erkek flort etmek isterse daha onceki cikmislari bulup eglencesine flort takiliyolar, cunki bu kizlar evlilik diye israrci olmadiklari icin erkekler birazdaha rahat davranirlar
Bişeyleri yemiyo biliyo ki bir kızın ilki olursan yaptığın her şey de en küçük hatanda kızı çok fazla üzersin ve sonuçta pek iyi şeyler yaşamazsın yani bence öyle sorumluluk sahibi olan ilk olmak ister eğlence için isteyen ise kaçar bu kadar açık ve net yani 😉 😂 😂 😂
Çünkü ilk sevgilisi olacak kişi aşk ilişkisi konusunda tecrübesizdir , sürekli bir şekilde hata yapmaya açıktır karşısındaki kişiyi üzmeye açıktır.. kendi şeklini alana kadar 1 - 2 yıl geçmesi gerekir ve bu süreç karşındaki kişiyi dehşet derecede yorar. aynısı başıma geldi ordan biliyorum.. erkekler o yüzden 2. olmayı tercih ediyor çünkü ilk sevgilinde yaptığın hataları ikincisinde yapmıyorsun
Ben kaçmıyorum. Ama şöyle bir durum var. Daha önce hiç sevgilisi olmamış bir kız hakkında düşüneceğim ilk şey "heralde kendisini evleneceği insana saklıyor" olur. Kızla daha tanışmadan, çıkmadan evlenmek isteyip istemediğini bilemiyosun doğal olarak. Bu yüzden de kafadaki o düşünceyle aman şimdi hayallerini mahvetmiyim diyip uzak durabilirsin.
Zaten bir kızın sevgili mevkili olmuşsa benim o kızla işim olmaz. Oyuncak işlere girmiş ise işim olmaz o kızla.. Zaten bir kızın tek sevdiği olur bunu bir bulunmaz Hint kumaşı gibi söylemek olmaz
Hatırladığım kadarıyla ona çok önceden söylemiştin zaten. Bana mesajda söyledin birkaç gün sonra ''Gidip ona söyledim.'' dedin. E bir daha mı söyledin :)
evet belli şu cümlenle etik ve tarafsız bir insan olmadığı anladım. Demek ki sen sorumluluk sahibi biri olsan sübjektif ve saydamlık ilkelerini hiçe sayarak verilen göreve karşı suç islemis olacaksın. Bir insanın fikri neyse zikride odur. ya da kisi kendinden bilir işi de var :D hangisini alırsan :)
En İyi Cevaplar