Genelde kaynanalar etli butlu gelin isterler. Peki sizin anneleriniz nasıl? Minyon tipli kadınları sizin yanınıza yakıştırıyorlar mı? Not: Zayıf bir bayan olarak merak ettim. :)
Bizimki ne ister bilmem zaten onun isteğiyle de bir işe girmem o hatayı bir daha yapmam yani ama ben mesela minyon kızları sevimli bulurum al evde besle yani gel gelelim sevgilim benim kadar uzun ve iri yapılı ki onu da çok seviyorum yani sonuç şu ki hakkında kim varsa anca o olur ötesi yok biri istedi istemedi diye hiç bişey değişmez minnak 🙃 😂 😂 😂
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Annem var ama benim için ölü. En son 3-4 sene önce gördüm.. Evli değilim. Artık hevesim de kalmadi evlenmeye. Ama nasıl kadınları seviyorsun dersen; küçük yüzlü/memeli/kalçalı kadın seviyorum. Yani, bebek yüzlü ve ince zayıf vücutlu olanları... Miranda Kerr gibileri meselâ...
Kaynanam ilk tanıştığımız günden beri bana azcık kilo al deyip duruyor, en son geçenlerde eşim anne onun kilosu iyi deyince daha bişey demedi :) şu var ki bence bu nesilde etli butlu kadın iyidir fikri değişecek, bizimkiler hâlâ kadınların ele geleni makbuldür kafasının eseri, o fikir de değişti merak etme :)
Etli butlu sevdaları var eskilerde. Bana çok laf ederler o yüzden. Halbuki değilim çok zayıf. Beğendikleride aşırı basenli ayva göbekli orantısız vücutlu olur. Hiç anlamıyorlar bu işlerden
Yengemin bir lafı vardır kadın dediğin hükümet gibi olacak yere bastı mı zangır zangır titretecek diye :D genel olarak eski kadınlar güçlü kalıplı kadınları tercih edeceklerdir.
Aslolan sevgilinizin ne istediğidir. Ve o onların oğulları olarak zaten gerekli kıriterleri biliyordur. Çoğunlukla onun dediği olur ve ailesi beğenir sizi merak etmeyin...
üstüme iyilik sağlık anam ona neymiş seven sevmiş ona laf düşmez ki oğlunun kalbini mühürleyemez sonuçta yinede cevaplayacak olursam manken gibi diyip sevenler de var zayıfları anam kiloluysa da bu ne balina diyorlar oğlu sevdiyse iş bitmiştir :D
En İyi Cevaplar